Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4.5 / 5 (10 stemmer )

Yn 'e Finne

Tsjamkedijkje 4
8561 HA, Balk
Nederlandene

Yn 'e Finne er en campingplads med 30 teltpladser i Balk, Nederlandene. Hunde er tilladt på denne campingplads. For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Geert en Lyanne ten Hove
Hollandsk
Prima camping, zeer ruime plaatsen met fantastisch uitzicht. Sanitair is om door een ringetje te halen (enig minpuntje of verbeterpuntje, geen toiletpapier is niet meer van deze tijd) Afstand tot het strand of tot Balk is zeer goed te doen. Eigenaar vraagt ook regelmatig hoe het bevalt. Kortom we hebben een heerlijke week gehad! Bedankt daarvoor!
3 år siden

Anton en Sylvia
Hollandsk
Echt een camping uit de categorie: eens en nooit weer. Amper aandacht van het eigenaars echtpaar en receptie meestal gesloten. Sanitair werd ook in deze coronatijd maar 1 keer per dag schoongemaakt, echt te weinig. Er werden bonnetjes uitgedeeld voor korting op een ijsje ( ijskar kwam op het terrein), echter bleek dat deze alleen aan vaste gasten werden verstrekt, de toeristische kampeerder kwam niet in aanmerking. En let op: geen kritiek ventileren naar andere gasten, want daar kan men heel slecht tegen. Volgend jaar weer op zoek naar een camping waar het wel draait om gastvrijheid!!!
3 år siden

Albert en Diana ten Hove
Hollandsk
Topvakantie gehad hier in Balk. Super aardige mensen allemaal. Sanitair superschoon. Heerlijk genieten van de rust en de ruimte die Friesland bied. Varen, vissen, zwemmen, fietsen zo voor de deur. Klein puntje, we stonden naast de hieronder klagende buren Anton en Sylvia. Ze bevestigden het vooroordeel van de altijd klagende 'grijze golf'.
3 år siden

Jacqueline Vogelaar
Hollandsk
De eigenaren waren zeer gastvrij en vriendelijk, sanitair keurig schoon, terrein goed onderhouden. Prima camping in een mooie omgeving
3 år siden

Sanne
Hollandsk
Super gast vrij! Fijne en vooral rustige plek om te verblijven. Sanitair word netjes bijgehouden. Alles is in nabije omgeving, dus zeker een aanrader!
3 år siden

Monique
Hollandsk
Super schoon sanitair! Dit is iets wat wij heel belangrijk vinden zeker in deze tijd van corona. Vriendelijke eigenaren, staan altijd voor je klaar. (slot van caravan ging kapot) Unieke ligging net buiten Balk, vlakbij het Slotermeer. Ruime kampeerplaatsen, met water en elektra op de plek zelf.
3 år siden

Veenstra
Hollandsk
Twee jaar geleden hier geweest alles alles top. Nu, eigenaresse één keer toevallig gezien,geen belangstelling in de gasten koude ontvangst.terwijl ze twee jaar geleden elke avond even langs kwam om een praatje te maken. Sanitair volgens ons te weinig schoongemaakt in deze tijd. Leeg rolletje lag er twee dagen.. Twee jaar geleden konden de fietsen binnen staan,nu niet meer terwijl er een zee van ruimte is. Heel erg jammer allemaal,het kan echt anders volgens ons.
3 år siden

Jo
Hollandsk
Camping ligt leuk, vlakbij het leuke dorp Balk en dichtbij water. Wat enorm tegenviel: ontvangst niet gastvrij, niet vriendelijk, geen informatie, we moesten alles zelf uitzoeken. Eigenaren waren volledig onzichtbaar tijdens het Pinksterweekend! Geen oordeel over sanitair omdat dat gesloten was vanwege Corona.
3 år siden

Esther ten Dam
Hollandsk
We hebben een fijne week gehad op de camping, eigenaar is heel vriendelijk. Sanitair is voor deze boerencamping echt een eyecatcher in vergelijking met andere campings! Erg fijn! Vanaf de camping zijn er vele mogelijkheden om actief bezig te zijn zo kun je een bootje huren om de hoek, wandelen naar het centrum van het mooie Balk of lekker fietsen. Winkels dichtbij.
3 år siden