Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

't Meulenhuis

Molenstraat 24
5314 BZ, Bruchem
Países Baixos

't Meulenhuis é um parque de campismo de 30 em Bruchem, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Mirjam
Holandês
Mijn in ziens niet SVR waardig. De foto's tonen een groot veld, maar is klein. Er staan 33 chalets op de camping waarvan een aantal verwaarloosd uitzien. De kampeervelden worden omringd door de chalets. Veel worden verhuurd aan seizoen arbeiders. Het sanitair is vreemd ingedeeld, wel schoon. Het was rustig op de camping. Over Corona maatregelen is geen informatie en er is ook geen ontsmettingsmiddel aanwezig.
2 anos ás

Niels van den Berg
Holandês
Wat een oase van rust. Een prachtige camping, waar zowel jong als oud kan genieten van natuur, sport en spel. Eigenaren zijn zeer begaan met hun gasten en hun camping. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Sanitair ziet er fantastisch uit en voor de jonge kids is er een zandbak, ruimte om te voetballen, frisbeeen, speelhuisje, speelgoed. Veel groen, bloemen, heerlijk prieeltje met openhaard Totaal geen last van de chalets, sterker nog, dit geeft de camping juist extra uitstraling. Kortom een echte aanrader voor jong en oud.
2 anos ás

René en Greta Remmers
Holandês
Een gastvrije en vriendelijke camping.Alles ziet er goed verzorgd en schoon uit.Schone douches en toiletten en vooral veel bloemen .Leuke omgeving om te fietsen.
2 anos ás

Henk en Janneke van der Ziel
Holandês
Er heerst een gastvrije en vriendelijke sfeer op de hele camping. Mooie ruime en rustige plekken op een bloemrijk veld met bomen. Fietsrijke omgeving. Het is wel een camping waar het merendeel senioren komen. Ook is het sanitair schoon. Wij vonden het prettig dat douche, wastafel en toilet in ruimte zijn. Er zijn ook aparte toiletten. Volop eetgelegenheid in Zaltbommel en omgeving. Al met al , wij hebben fijne weken gehad!
2 anos ás

Roel Schimmel
Holandês
Ruime plaats en gezellige camping. John en Erika doen er alles aan om het naar je zin te maken. Douche,wastafel en wc in één ruimte is niet erg handig, maar dat verander je ook niet zomaar. De omgeving nodigt je uit om prachtige fietstochten te houden. Zeker een aanrader
2 anos ás

Meike Van Steenis
Holandês
Een paar daagjes volledig tot rust gekomen op deze mooie verzorgde camping. Het slapen in de pipowagen was bijzonder. Alles tot in detail afgewerkt! De sfeer met de andere camping gasten was gemoedelijk. Sanitair was super schoon zelfs een handzeepje op het toilet! De kinderen hebben zich goed vermaakt. De zandbak, het leuke speelhuisje en de ruime omgeving maakte de camping kindvriendelijk! Wij gaan hier vaker terug komen om even op te laden! De eigenaren John & Erika doen er alles aan om het je naar je zin te maken en staan 100% voor je klaar!
2 anos ás

Kor Oostingh
Holandês
De camping is mooi aangekleed. Om het campingterrein staan chalets, die het geheel een beetje insluiten. Het sanitair doet wat onlogisch aan, maar voldoet goed en is zeer schoon. Kortom: een aanrader.
2 anos ás

Franka Marchal
Holandês
Zeer zeker geen minicamping! Folder misleidend, staan net zoveel chalets als plaatsen. Dus teveel!
2 anos ás

luuke van schagen
Holandês
Een telefoontje van te voren voor overleg over de plek, een mailtje dat we eerder welkom waren.....kortom erg klantvriendelijk! Voor de kinderen een leuk speelhuisje, fietsjes etc.... Leuke info over de omgeving.
2 anos ás

Kelly Renders
Holandês
Een geweldige camping waar men je warm en hartelijk ontvangt. Het terrein is ook met liefde onderhouden, dat merk je. Ik heb nog nooit zo'n propere camping meegemaakt. Wij logeerden in de enige echte pipowagen, geweldige ervaring! Je hebt alles wat je nodig hebt. Bruchem is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de Bommelerwaard. Wij komen zeker terug!
2 anos ás