Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (5 votos )

Boerderijcamping De Hoge Haren

Katijfweg 1
4176 LV, Tuil
Países Baixos

Boerderijcamping De Hoge Haren é um parque de campismo localizado em Tuil, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Jeanette Oomen
Holandês
Wat een mooie omgeving! De Betuwe is echt een aanrader. Daarnaast vriendelijk ontvangen door de camping eigenaren. Mooi plekje toegewezen gekregen dichtbij de jeu de boules baan. En ook nog eens lekker frietjes!!
4 meses ás

Erica de bruin
Holandês
Een heerlijke rustig camping, midden in een mooi fietsroute gebied. Het sanitair is super. Ze hebben dit jaar een nieuw camperveld aangelegd waar je heerlijk staat, met vuil water stort. Wij komen hier zeker nog een keertje terug.
1 ano ás

Lea
Holandês
De locatie en campingveldjes waren heel mooi. De douches waren verouderd, maar vooral niet schoon. Oud is niet erg maar zeker niet schoon. Veel haren in putje enzo. Bbbrrr De ruimte om de afwas te doen was echt smerig, mijn man zei: maar goed dat je klein bent, kun je niet op het schap kijken.ook de tegels hebben hard een schrob beurt nodig. Er staan redelijk wat caravans met buitenlandse arbeiders, op een apart veldje ook nog enkele en hoe die caravans eruit zagen? Daar mag je geen mens in laten wonen. We zagen een prachtige website en een 9.5 bij zoover. Realiteit was dat we na enkele dagen zijn vertrokken omdat ik echt overal vies van was.
1 ano ás

Jose
Holandês
Mooie grote plaatsen gelegen op leuke velden. Mooi sanitair. Vriendelijke eigenaren zij doen veel om het gasten naar de zin te maken. Hebben voor een overheerlijke bbq gezorgd. Wij eten geen varkensvlees en hier was goed rekening mee gehouden. Mooi omgeving om te fietsen, wandelen en ook genoeg dorpen en Zaltbommel om iets te nuttigen of te bekijken.
2 anos ás

Johels
Holandês
Mooie camping. Het sanitair was heel netjes. Heel vriendelijke eigenaars de koffie stond s,avonds klaar. En een prachtige omgeving.
2 anos ás