Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
4 / 5 (5 stimmen )

Boerderijcamping De Hoge Haren

Katijfweg 1
4176 LV, Tuil
Niederlande

Boerderijcamping De Hoge Haren ist ein Campingplatz in Tuil, Niederlande, in der Region Gelderland.

Foto

Bewertungen

Jeanette Oomen
Niederländisch
Wat een mooie omgeving! De Betuwe is echt een aanrader. Daarnaast vriendelijk ontvangen door de camping eigenaren. Mooi plekje toegewezen gekregen dichtbij de jeu de boules baan. En ook nog eens lekker frietjes!!
7 Monate vor

Erica de bruin
Niederländisch
Een heerlijke rustig camping, midden in een mooi fietsroute gebied. Het sanitair is super. Ze hebben dit jaar een nieuw camperveld aangelegd waar je heerlijk staat, met vuil water stort. Wij komen hier zeker nog een keertje terug.
1 Jahr vor

Lea
Niederländisch
De locatie en campingveldjes waren heel mooi. De douches waren verouderd, maar vooral niet schoon. Oud is niet erg maar zeker niet schoon. Veel haren in putje enzo. Bbbrrr De ruimte om de afwas te doen was echt smerig, mijn man zei: maar goed dat je klein bent, kun je niet op het schap kijken.ook de tegels hebben hard een schrob beurt nodig. Er staan redelijk wat caravans met buitenlandse arbeiders, op een apart veldje ook nog enkele en hoe die caravans eruit zagen? Daar mag je geen mens in laten wonen. We zagen een prachtige website en een 9.5 bij zoover. Realiteit was dat we na enkele dagen zijn vertrokken omdat ik echt overal vies van was.
2 Jahre vor

Jose
Niederländisch
Mooie grote plaatsen gelegen op leuke velden. Mooi sanitair. Vriendelijke eigenaren zij doen veel om het gasten naar de zin te maken. Hebben voor een overheerlijke bbq gezorgd. Wij eten geen varkensvlees en hier was goed rekening mee gehouden. Mooi omgeving om te fietsen, wandelen en ook genoeg dorpen en Zaltbommel om iets te nuttigen of te bekijken.
2 Jahre vor

Johels
Niederländisch
Mooie camping. Het sanitair was heel netjes. Heel vriendelijke eigenaars de koffie stond s,avonds klaar. En een prachtige omgeving.
2 Jahre vor