Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (7 votos )

SVR Camping De Boersberg

Boersberg 1
6865 NG, Doorwerth
Países Baixos

SVR Camping De Boersberg é um parque de campismo localizado em Doorwerth, Países Baixos.Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Puts
Holandês
Het was een fijn verblijf. Als kampeerder is er alles wat je nodig hebt (voor ons dan). We komen zeker terug.
10 meses ás

Ton
Holandês
Het was een prima verblijf bij deze boerderij. Dat er af en toe wat lawaai en stank is hoort erbij als je zo'n camping boekt. In tegenstelling tot de vorige review, was dit nu absoluut niet het geval! De boer doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken en alle voorzieningen zijn in topconditie (sanitair, etc). ook de omgeving is schitterend voor wandel- fietstochten.
1 ano ás

Fred van Houwelingen
Holandês
Het verblijf was al perfect, schone wc, douche. de boer is een echte meedenker, wij stonden aan de rand van de camping en er kwam noodweer aan zonder overleg heeft hij zijn zware materiaal voor onze caravan neergezet als bescherming. petje af :-)
2 anos ás

René en Caroline
Holandês
De camping eigenaren hebben óók een melkveehouderij, wat dus in houd dat het bedrijf met al zijn, machines, traktoren en andere werktuigen continu geluid produceren.. en de bij behorende 'lucht' vonden wij en de andere kampeerders op t veld niet iets voor herhaling. Het toilet gebouw was goed en schoon ( alleen tijdens ons verblijf was de temperatuur boven de 30°C. Er mocht geen deur of raam open staan ivm insekten. Dus het werdt een benauwd hok) de plekken waren ruim en er was een groot midden stuk, daar hadden wel wat appel of perenbomen mogen staan voor de verkoeling. De omgeving was super en genoeg ruimte voor de hond (direkt het bos in)
2 anos ás

Bob van Dijk
Holandês
Camping bij melkveebedrijf waar je mag rondkijken, Erg leuk om af en toe in de stal te kijken. Vriendelijk ontvangst en eigenaren. Kamperen gebeurd op velden waarbij het midden vrij gelaten is. op ons veld vonden we de onderlinge ruimte met de buren iets te krap, maar dat is niet overal zo. Prima sanitair en slechtweer blokhut voor bv de fietskampeerder. Voor de kinderen een speelzolder,trampoline en diverse skelters. Geweldige omgeving voor wandelen/fietsen en tal van uitjes. Snelweg in de buurt enigzins hoorbaar af en toe. Fijn verblijf gehad, leuke Camping.
2 anos ás

Bob
Holandês
Prima vrij grote Boerencamping bij melkveehoudersbedrijf. Aardige eigenaren ontvangen je en staan open voor vragen over de camping en het bedrijf. Erg leuk om bij de koeien in de stal te gaan kijken. Sanitair is goed en er is een fijne regelbare douche. Voor de (fiets) kampeerder is er een mooie blokhut met overkapping om te verblijven bij slechtweer. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor fietsen, wandelen en uitstapjes. Geen winkeltje op camping, in het dorp zijn twee supermarkten. WiFi is tegen betaling, de ontvangst was goed. Voor kinderen zijn er speeltoestellen, een speelkamer en liggen er veel skelters ter beschikking en natuurlijk de dieren. Weinig op aan te merken op deze camping op (voor ons) twee puntjes na . De snelweg is enigzins hoorbaar en op ons veld (Clara) vonden we de ondelinge afstand naar de buren te krap. Het andere veld is gelukkig ruimer. Kortom een fijne camping voor jong en oud.
2 anos ás

Ursula van den Broek
Holandês
Minicamping de meidoorn is een gezellige camping met 15 plaatsen. 2 vaste verhuurcaravans en 13 tourplekken. Mengeling tussen jonge gezinnen en stellen. Sanitair prima. Voor kleine kinderen speeltoestellen aanwezig. Ligging is centraal op het eiland walcheren. Zoutelande en domburg op 6km afstand. Middelburg 8 km.Vlissingen 11 km. Veere 12 km. Prima plek om lekker te gaan fietsen. Een maal per week worden er meestal pizza's gebakken door de eigenaren. Deze moet je geproefd hebben zijn heerlijk.
2 anos ás