Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Slagershof

Tellersweg 5
4321 TW, Kerkwerve
Países Baixos

Slagershof é um parque de campismo de 30 em Kerkwerve, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam van den Broek
Holandês
Heerlijke rustige gastvrije camping met super schoon sanitair. Ruime plaatsen en zeer net sanitair.Ondanks het weer genoten van de camping en omgeving. Groetjes fam van den Broek
1 ano ás

Marijke niwele
Holandês
Gastvrije eigenaren, altijd tijd voor een praatje. Schoon sanitair, grote plaatsen. Rustige camping. Het was er weer heerlijk!!Bedankt Jan en Dineke, ga zo door! Wij hadden geen kleine kinderen bij ons, maar als bezorgde oma zou ik de trampoline wel graag ingegraven zien of een net eromheen.....
2 anos ás

Jansen
Holandês
Wij vinden de eigenaars erg gastvrij en ze staan altijd voor je klaar. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met grote trampoline. Ook mochten de kinderen een rondje op de tractor rijden wat erg leuk is. De sanitaire voorziening is prima, goeie douches met heerlijk warm water. kortom voor ons een leuke camping die we rustig andere mensen durven aan te raden.
2 anos ás

Jan en Marian Smit
Holandês
Voor ons prima plek, komen hier al een paar jaar nazomeren!!zijn 4 weken geweest en eerst nog 5 weken dr Dordogne!!
2 anos ás

Joyce
Holandês
Super gast vriendelijke camping eigenaren, altijd in voor een gezellig praatje. Camping is erg netjes en het sanitair wordt regelmatig netjes gepoets. Ook voor de kleinere camping gasten is er voeldoende te doen hier en als de speeltuin of een kijkje te nemen bij de boer.
2 anos ás

denis mabille
Holandês
Hebben daar een fantastische tijd beleefd ,
2 anos ás

Fam. Hoogenboezem
Holandês
De camping is netjes onderhouden. Het sanitair ziet er keurig uit en word elke dag schoongemaakt.De campingeigenaars zijn heel aardige mensen en altijd in voor een praatje. Een mooie omgeving met veel uitwijk mogelijk heden.Gratis WiFi
2 anos ás

Walter ceelen
Holandês
Erg mooie mini camping met zeer ruime plaatsen die goed verzorgd zijn. Sanitair recent vernieuwd kortom helemaal top en voorzien van alle luxe incl vloerverwarming. Uitstekend ook geschikt voor kleine kinderen. Prima speelvoorziening ervoor aanwezig. Gastvrije ondernemers. Kortom eigenlijk niets om aan te merken. Als je van rust houd zeker een aanrader. Een aandachtpuntje het is wel een stukje fietsen naar het strand of dorpje. Hou daar rekening mee.
2 anos ás

Yvonne Velkov
Holandês
Ruime rustige plekken.Vriendelijk contact via de telefoon en bij ontvangst. Tip om fietsen te huren bij Spar in Brouwershaven. Ivm Corona geen gebruik gemaakt van het sanitair;maar volgens mij zit dat wel goed hoor! Wij hebben zeker genoten!
2 anos ás

Guy Walravens
Holandês
De ingeschatte 3 à 4 dagen zijn 2 volle weken geworden en dat is gevolg van kombinatie mooie weer / heel aangename mensen (eigenaars) / top-uitbating,voelen perfect aan welke de noden & verwachtingen zijn / prachtige en ruime plaatsen / rustig stil / goeie sfeer / ... Eerste keer Zeeland en eens ik de winkeltjes wist zijn (paar km fiets en gewoon top) hadden we alles wat je kan wensen (!)
2 anos ás