Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (9 votos )

Hendrika hoeve

Taaijersweg 8
4321 TS, Kerkwerve
Países Baixos

Hendrika hoeve é um parque de campismo localizado em Kerkwerve, Países Baixos.Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Tma Lommen
Holandês
Heerlijk rustige boerencamping met ruime plaatsen, reserveren gewenst prachtig en zeer schoon sanitair met mogelijkheid van gebruik van koelkast en diepvries. Vriendelijke eigenaren. Goede uitvalsbasis op Schouwen Duiveland voor natuur, strand en fietstochten.
6 meses ás

Familie willemse
Holandês
Zeer ruimeplekken super schoon sanitair en zeer vriendelijke mensen
1 ano ás

Anneke Verheijen
Holandês
Heerlijk een klein weekje gestaan bij vriendelijke mensen en prachtig schoon saniter op een mooie ruime plaats. Waar ook de hond welkom is.👍
1 ano ás

Jos
Holandês
In augustus 2021 een paar nachten hier doorgebracht. Erg mooie ruime plekken, sanitair is pikobello!! Fijn dat er wifi (gratis) is op het hele terrein. Na het gras maaien laten ze dat liggen en dat loopt dus overal in. Af en toe wat last van de hondenkennel vlakbij. Mooie fietsroutes in de omgeving en camping ligt aan knooppunt, dus meteen opstappen.
1 ano ás

Tma Lommen
Holandês
Heerlijk rustige boerencamping met ruime plaatsen, reserveren gewenstprachtig en zeer schoon sanitair met mogelijkheid van gebruik van koelkast en diepvries. Vriendelijke eigenaren.Goede uitvalsbasis op Schouwen Duiveland voor natuur, strand en fietstochten.
1 ano ás

Tma Lommen
Holandês
Heerlijke rustige boerencamping, met ruime plaatsen, reserveren wenselijk.Prachtig en zeer schoon sanitair met mogelijkheid tot gebruik van koelkast en diepvries. Goede uitvalsbasis voor natuur, strand en voor fietstochten op Schouwen-Duiveland.
1 ano ás

Bart
Holandês
Hele fijne mini camping met enorm ruime en nette plekken, mooi afgebakend voor wat privacy. Sanitairgebouw is uitstekend en erg schoon. Voor de eerste keer een boerencamping maar heel goed bevallen. Aan te bevelen dit plekje. Prima uitvalsbasis voor stranden, Veerse meer etc.
2 anos ás

Ria Teijema
Holandês
Een echte boerencamping met grote plaatsen, brandschoon toiletgebouw met gratis douches, perfect werkende wifi, en een zeer vriendelijke ontvangst door Linda. 's Nachts was het doodstil. Omdat de Hendrika Hoeve midden op het eiland ligt is het een prima uitgangspunt voor mooie fietstochten. Zierikzee ligt dichtbij en ook het duingebied bij Burgh Haamstede is te befietsen. Wij vonden het heerlijk om langs het water te fietsen en een toptocht van goed 60 km bracht ons over de Zeelandbrug naar Noord Beveland en over de Oosterscheldekering weer terug naar de camping. Ga vooral ook naar Vleesboerderij Boot even verderop aan de weg voor goed vlees én streekproducten. Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk is zeer de moeite waard om niet-Zeeuwen te laten zien wat er op 1 februari 1953 in Zeeland gebeurde, een enorme ramp met impact op heel veel mensen. De gevolgen zijn nog altijd in het landschap te zien.
2 anos ás

Soraya
Holandês
Deze gezellige knusse SVR minicamping ligt midden op Schouwen Duivenland met allerlei leuke plaatsjes op fietsafstand. Oa Zierikzee en Brouwershaven zijn zeer de moeite waard. Ook Renesse en Burgh Haamstede zijn vlakbij. Vriendelijke en gastvrije eigenaren die er alles aan doen om de camping netjes en gezellig te houden. Zeer ruime plaatsen, allemaal autovrij. Nieuwe sanitairruimte met een apart dames en heren gedeelte. Superschoon! En dat allemaal voor een laag tarief. Eigenlijk geen minpunten te bedenken. Deze camping is een aanrader..
2 anos ás