Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (6 votos )

Park Het Speulderbos

Speulderbosweg 57
3886 AN, Garderen
Países Baixos

Park Het Speulderbos é um parque de campismo localizado em Garderen, Países Baixos.Park Het Speulderbos O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Restaurante

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior
Quadra de ténis

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Linda
Holandês
Het is een Camping met vooral vaste lang verblijven die hun plekje volbouwen met allerlei voortenten, bij tentjes etc.... als passant is het een prima plek. Het sanitair is niet geweldig maar volstaat, om de 30 sec op de douche knop drukken vind ik niet fijn. Twee douches, en maar 1 wasbak maakt het wat beperkt. De buitenafwas was buitengebruik i.v.m. Corona wat eigenlijk vreemd is, buiten 1 wasbak, wat kan er mis gaan? Je moet warmwater meenemen naar je tent en daar afwassen onnodig omslachtig. De vaste lang Kampeerders wijzen je er nadrukkelijk op ;-) terwijl ze zonder mondkap de krappe toiletten en wasruimte ingaan, hilarisch !! De omgeving is prachtig en op elke plek water en stroom. Dus plus en min punten tegen elkaar afwegend komen wij vast een keer terug.
1 ano ás

Wilbert Seggers
Holandês
Chalets worden verhuurd aan Poolse Roemeense of Bulgaarse werklui, de snelheid die er op het parkeerden wordt is ook niet om aan te zien! Voor ons geen 2de keer meer!
2 anos ás

AFHM van Casteren
Holandês
Ontvangst hartelijk. Sfeervolle inrichting. Niet écht schoon. Geen passpiegel, rookmelder, brandblusser, plattegrond + info over het park etc. Bed prima, maar moeilijk toegankelijk. 1 nachtkastje, 1 schemerlampje op slaapkamer. Beschimmelde, versleten antislipmat in de douche. Geen draadloos internet. Receptie, kantine en zwembad 7x24 uur gesloten. Niet voor herhaling vatbaar!
2 anos ás

Lisa
Holandês
Mooie omgeving en leuke camping. Er is een gezellig koffiehuisje waar je een heerlijke tosti en zelfgemaakte frites kunt eten. Er wordt veel voor de kinderen georganiseerd en volwassenen kunnen er altijd een biljartje maken of darten. Er is ook een heel mooi zwembad dat pas vernieuwd is. Je kunt er leuke fietsroutes fietsen en heerlijk wandelen in het speulderbos. Minpuntje, het washok waar de wasmachine en droger staan is een beetje vervallen en kan wel opknapbeurt gebruiken.
2 anos ás

Desiree
Holandês
Wat een heerlijke plek om uit te rusten, mooie omgeving waar genoeg te doen is. Vooral het schone sanitair valt hier op. Een gezellige kantine waar het voelt als een huiskamer, mede door de vriendelijke inzet van het personeel. Veel privacy, veel groen, kortom heel fijn. Mooie plekken voor een mooie prijs.
2 anos ás

Maria
Holandês
Dit park is zo mooi gelegen, gelijk aan de bosrand. Wij hebben ons erg vermaakt, ook onze kinderen hebben het erg naar hun zin gehad! En dat is belangrijk. Het vernieuwde zwembad is erg mooi geworden, helaas nog geen gebruik van kunnen maken, deze is met de hemelvaart pas open. Kinderen hebben zich geen seconde verveeld, veel vriendjes gemaakt en er werden leuke dingen georganiseerd, tekenwedstrijd, eieren zoeken en een speurtocht door het bos! Ook wij hebben ons niet hoeven vervelen, heerlijke fietstocht gemaakt en geborreld op het terras van het speulderhuisje. Wat een heerlijke zelfgemaakte patat hebben ze daar! Wij hebben echt genoten, aanrader dus!
2 anos ás