Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Natuurkampeerterrein 't Beekdal

Ginderdoorstraat 2
4861 CC, Chaam
Países Baixos

Natuurkampeerterrein 't Beekdal é um parque de campismo de 30 em Chaam, Países Baixos, localizado na região da Brabante do Norte. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Hans Kooijmans
Holandês
Zeer ruime plaatsen, mooie grasmat, rust, goed sanitair, locatie, camping benadert perfectie, stond ook op een plek met mooi uitzicht.
1 ano ás

C&C
Holandês
Mooi natuurkampeerterrein, schoon sanitair, zonder muntenRuime kampeerplaatsen
1 ano ás

Hans Jansen
Holandês
Hel ruime en fijne camping. Uitstekende voorzieningen, zoals toiletten en douches, huiskamer, afwasruimte enz. Hele ruime plaatsen voor caravan, tent of camper. Kortom: geweldig
1 ano ás

Lea
Holandês
Vriendelijke mensen. De bedden in de trekkershut (voor 3 personen) lagen heerlijk! Verder was het schoon en van alle gemakken voorzien.
1 ano ás

Robert
Holandês
Fantastisch! Watveen voortreffelijke trekkershut. Schoon, modern, van alle gemakken voorzien. Top!!
2 anos ás

Wim Rijnart
Holandês
We waren hier vanwege het 2e bijenkamp van de NCC. We hebben oa de bijenboerderij in Strijbeek bezocht onder deskundige begeleiding van twee ervaren imkers. Verder hadden we enkele activiteiten op de camping georganiseerd zoals bijenwaskaarsen rollen, barbeque en een lezing over het leven van de bijen. Een prachtig weekend waarbij de binnenaccommodatie "de huiskamer" op de camping dankbaar gebruikt kon worden. Verder een goed contact met de eigenaar.
2 anos ás

Josefien Hochstenbach
Holandês
Een pareltje onder de kleine campings. Prachtig gelegen, fantastische grasmat, mooi schoon sanitair en eigenlijk voorzien van alles wat een kampeerervaring tot een succes maakt. Helaas was het weekend te kort om de omgeving te verkennen en gooide de regen roet in het eten voor de prachtige fietstochten. We móeten dus terug.
2 anos ás

ingrid
Holandês
rustige camping met ruime plaatsen en schoon sanitair , wandelen vanaf de camping. mooie en gezellige omgeving om te wandelen en te fietsen
2 anos ás

Annemarie
Holandês
Wij kwamen voor de derde keer. Het was heerlijk rustig, het sanitair was nog gesloten maar daar we zelfvoorzienend waren was dit geen probleem. Vriendelijke eigenaren, behulpzaam. De voorzieningen waren waren perfect . Wij komen zeker weer terug
2 anos ás

AnneMarie van Oeveren
Holandês
Een hele leuke camping in een mooie omgeving. Vriendelijke beheerster die het goed onder controle heeft. Douches zijn schoon net als de toiletten. Er is een ruimte met een kookstel, een magnetron, een wasmachine en een koelkast dus je kan gewoon je spulletjes koud houden. Tevens is er een vuurplaats waar je eventueel met een groep kan barbecue-en en ook gezellig overdekt zitten. Plaatsen zijn ruim en tevens zijn er 2 blokhutten dus als je wilt kamperen met een stel dat geen caravan, camper of tent heeft kan je evengoed hier lekker vertoeven. In de omgeving is een bijenboerderij en de buren hebben paarden waar je op kunt rijden dus je hoeft je niet te vervelen.
2 anos ás