€22
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 April até 30 September
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (10 votos )

Minicamping 't Hofland

Kerkdreef 2
4861 PW, Chaam
Noord-Brabant, Países Baixos

Minicamping 't Hofland é um parque de campismo de 25 em Chaam, Países Baixos, localizado na região da Brabante do Norte. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Nellie
Holandês
Knusse, rustige, schone, groene camping
4 meses ás

Corrie Groen
Holandês
Prima minicamping met mooie plaatsen, schoon sanitair en aardige eigenaresse. Wij hadden de fietsen niet bij ons, maar misschien een reden om nog eens terug te komen, is een mooi fietsgebied.
8 meses ás

Matthé
Holandês
Wij, al zo’n 55 jaar kampeerders, gaan nooit voor een tweede keer naar een zelfde camping. Zo niet bij ‘t Hofland. Dit jaar hebben we twee keer op deze camping gestaan. Zowel in het voor- als najaar. Helemaal tegen onze principes. Maar ondanks die principes staan we, met vorig jaar, 2020, het “coronajaar” erbij, hier dus voor de derde keer. Principes opzij, dat moet kunnen. En waarom dan toch voor een derde keer ? Vanwege de befaamde, wellicht ouderwets klinkende “drie R’s” Rust, Ruimte en Reinheid. Dat is het kenmerk van deze camping. Prachtig onderhouden. Beheerder altijd aanspreekbaar. En de natuur buiten de camping ! Eindeloos fietsen, zelfs het buitenland is niet ver weg. We denken er al over om ons principe weer opzij te zetten. Dat er in april ook nog sneeuw viel, kun je de familie Zieleman niet kwalijk nemen.
1 ano ás

Matthe
Holandês
Wat een prachtige camping. Rustig gelegen tussen de landerijen. Mooie staanplaatsen. Het sanitair, waarvan ik weet dat het blinkt, was door “Corona” niet te gebruiken. En dat was jammer. Maar dat maakt de rust en de ruimte van de camping er niet minder om. Op korte afstand van Chaam, Baarle Nassau en Breda. Maar toch tussen de bossen. Fietstochten maken in de omgeving. Vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaar staan. Komen hier graag weer eens naar toe.
2 anos ás

Anna
Holandês
Wat een geweldige camping , prachtig groen, schoon sanitair, mooie ligging We hebben heerlijk genoten, de moeite waard om terug te gaan Dank je wel
2 anos ás

Farm Smeets uit s Gravenvoeren
Holandês
Heerlijke rustige ruime plek en een super gastvrouw We hebben bij jullie genoten van het Paasweekend
2 anos ás

Fam. Obbens
Holandês
We hebben helemaal geen aanmerkingen. Alles was top. Na het klussen, in ons nieuwe huis, was het heerlijk om daar tot rust te komen. Mooie camping, goed bijgehouden. De landelijke omgeving, geitjes, schapen, kippen en Sam en Willem begonnen ook aan ons te wennen. Voor ons was het een soort thuiskomen. De eigenaars waren voor iedereen erg aardig. Bedankt voor de fijne tijd.
2 anos ás

Jolanda van Hardeveld
Holandês
Super camping,erg vriendelijke eigenaars,grote plaatsen,groot gedeelte van de plaatsen hebben uitzicht op een grote vijver,prachtig schoon sanitair,er zijn zelfs de eerste levensbehoefte te koop bij de receptie,kortom een echte aanrader,bovendien kan je vanuit de camping meteen met een aantal fiets routes starten
2 anos ás

Nievaart
Holandês
Mooie, schone en goed verzorgde camping met nieuw sanitair en een aardige en betrokken campinghoudster. Enig minpunt is, wij miste de ober die langs de caravans en campers gaat met borrel en borrelhapjes.
2 anos ás

C&C
Holandês
Prachtige camping met mooi sanitair. Eigenaars zijn zelf kampeerders en weten wat je als kampeerder belangrijk vindt. Wij zijn "fietskampeerders", en bleven 1 nacht, maar ik zou hier zeker weer terugkomen. Er zijn ook een aantal levensmiddelen te koop, oa verse eieren van eigen kippen.
2 anos ás