Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

Natuurkampeerterrein De Duiventoren

Steenovensebaan 27
4849 RD, Dorst
Países Baixos

Natuurkampeerterrein De Duiventoren é um parque de campismo de 30 em Dorst, Países Baixos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Elise
Holandês
Heerlijke natuurlijke camping Schoon sanitair Rust en gezellig Flexibele eigenaren Gemoedelijk Leuke dieren en eetbare tuin
4 meses ás

Caroline
Holandês
We hebben een week op camping De Duiventoren doorgebracht en wat hebben we genoten! De sfeer op deze fijne camping is heel gemoedelijk. De camping zelf is heel idyllisch, mooi gelegen in en met veel aandacht voor de natuur. De plekken zijn ruim. Wij zaten zelf aan het water, echt een fijne plek waar veel door de kinderen gespeeld werd. De avond sloten we vaak af met het halen van een heerlijk ijsje bij het naastgelegen restaurant. Vakantiegevoel op en top! De eigenaren zijn vriendelijk en de camping wordt met aandacht gerund. In alle opzichten staan de puntjes op de i. Voor kampeerders die op zoek zijn naar een kleinschalige, gezellige natuurcamping met een ontspannen sfeer is De Duiventoren absoluut een aanrader!
1 ano ás

Agnès
Holandês
De houten tenten zijn heel goed, de eigen BBQ plaats ook. Wij waren hier in april en de corona regels werden uitstekend in acht genomen. Eigen sanitair is nu in augustus echter ingeruild voor veel en veel te weinig: 1 complex met een handvol douches en toiletten voor een héle camping. Resultaat was vies sanitair, vaak in de rij en totaal niet coranaproof. Ook de yurt met keukentje en 1 koelkast werd door de héle camping gebruikt.
2 anos ás

Bernhard
Holandês
Wij hebben in augustus een week op dit terrein gekampeerd. Het terrein is ideaal voor onze drie kinderen (7, 4 en 1 jaar). Er is een simpele speelplaats met een zwengelpomp, een zandbak, een trampoline en er zijn verschillende dieren. Onze kinderen hebben zich er goed vermaakt en dus wij ook. Het sanitair is schoon en goed ingericht met een familieruimte. Echt fijn was de omkleedruimte voor babys. Tip voor mensen met kleine kinderen: vraag of er een plekje is vooraan. Dan sta je niet dicht bij het water. Al met al een heel goede vakantie gehad op een goed bijgehouden terrein.
2 anos ás

Simone
Holandês
Kamperen zoals kamperen bedoeld is. Hier vindt je rust, ruimte en natuur. Prachtig onderhouden, vriendelijke eigenaar, prima sanitair, geen toeters en bellen: kortom aanrader voor echte kampeerders en rustzoekers.
2 anos ás

Sabine
Holandês
Fantastisch tijd gehad. Vriendelijk personeel. Heerlijk zwemwater voor de kinderen. Wij hadden een ruime plek vlakbij de yurt. Onze kinderen hebben hier genoten!
2 anos ás

Peter v. M
Holandês
Mooi terrein met veel verschillende soorten dingen. Vooraan een speelterreintje. Achteraan is water. Voor kinderen die jong zijn fijn gescheiden. Ook is er een familiedouche en mooi sanitair, goed ingericht voor gezinnen. Aardige eigenaren die graag een praatje met je maken tijdens hun werk. Ook zijn er gemeenschappelijke faciliteiten waardoor je veel contact met anderen hebt een een gemoedelijke sfeer krijgt.
2 anos ás

Herm
Holandês
Door de week lekker rustig maar in het weekend één gekkenhuis. Je zit dan als rustzoekende natuurcampingliefhebber midden in een speeltuin met heel veel schreeuwende kinderen. Verder was er door de leiding een fout gemaak in de reservering waardoor ik na twee dagen moest verhuizen. Niet prettig dat ze hun fout in mijn schoenen schoven. Verder mooie camping hoor, voor gezinnen met kinderen, maar noem het geen natuurcamping.
2 anos ás

Wildbenger
Holandês
Heerlijke plek, de gezelligheid spatte ervan af toen we aankwamen op zaterdagavond. Overal vuurtjes voor de tent, vooraan een speelplaats met modderpoel en waterpomp. Yurt en minibibliotheek voor algemeen gebruik waar de kinderen ook graag spelen. Veel vouwwagens en tenten, allesbehalve burgerlijk..gemoedelijke sfeer onderling en veel aanspraak. Als de camping vol staat vraag ik me af of het sanitair gebouw genoeg capaciteit heeft. Douches staan afgesteld op 4,5- 5 minuten wat voor mij veels te kort is. Zwemwater is enigszins spannend want donker water en waterplanten maar er is een oever met steiger waar je verkoeling kunt vinden. Eigenaren niet nadrukkelijk aanwezig wat ik ook wel eens fijn vind. Met groot gezin aan de prijs vanwege het afrekenen per item en persoon. Al met al een dikke aanrader met name vanwege de sfeer!
2 anos ás

j.s.t
Holandês
Afgelopen zomervakantie hebben wij ruim een week op deze camping gestaan. Wij vonden de plekken erg klein voor een natuurkampeerterrein. Sommige mensen stonden met hun voortent tot aan het looppad of scheerlijn aan scheerlijn. De sfeer op de camping is wel heel gemoedelijk. Het wc's werden soms maar 1 of 2 keer per dag schoongemaakt bij een volle camping met kleine kinderen is dit niet voldoende, na het schoonmaken stonk het vaak nog steeds (alsof je een openbaar toilet binnen kwam) waarschijnlijk door het urinoir wat niet kon worden doorgetrokken. De douches zijn prima, fijne harde straal. De eigenaren hebben wij niet gesproken, bij aankomst niemand aanwezig door de telefoon werd gezegd dat ze iedere avond een rondje over de camping lopen maar wij hebben de hele week niemand gezien. Broodjes werden op de tafel gelegd en er kon geen goedemorgen vanaf. De vuurkorven op de camping zijn erg leuk, jammer dat het hout wat de eigenaar verkoopt zo groot is dat het bijna niet in de korf past, en zo hard is dat je je bijl erop kapot slaat. Ook jammer dat de groentetuin die op de website wordt genoemd maar 2 x in de week open is, een gemiste inkomsten kans voor de camping.
2 anos ás

Cindy
Holandês
Tijdens onze trektocht door Nederland was dit onze eerste verblijfplaats. We verbleven in een trekkershut en deze was echt in orde! Ook hadden we een ontbijt geboekt en dit was dik in orde! We komen zeker nog eens terug! Een mooie gemoedelijke camping.
2 anos ás