Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Machines à laver
4.5 / 5 (11 votes )

Natuurkampeerterrein De Duiventoren

Steenovensebaan 27
4849 RD, Dorst
Pays-Bas

Natuurkampeerterrein De Duiventoren est un site de camping avec 30 emplacements dans Dorst, Pays-Bas, dans la région de la Brabant septentrional. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Wifi
Equipements de cuisine
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Endroit ombragé
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Elise
Néerlandais
Heerlijke natuurlijke camping Schoon sanitair Rust en gezellig Flexibele eigenaren Gemoedelijk Leuke dieren en eetbare tuin
6 mois depuis

Caroline
Néerlandais
We hebben een week op camping De Duiventoren doorgebracht en wat hebben we genoten! De sfeer op deze fijne camping is heel gemoedelijk. De camping zelf is heel idyllisch, mooi gelegen in en met veel aandacht voor de natuur. De plekken zijn ruim. Wij zaten zelf aan het water, echt een fijne plek waar veel door de kinderen gespeeld werd. De avond sloten we vaak af met het halen van een heerlijk ijsje bij het naastgelegen restaurant. Vakantiegevoel op en top! De eigenaren zijn vriendelijk en de camping wordt met aandacht gerund. In alle opzichten staan de puntjes op de i. Voor kampeerders die op zoek zijn naar een kleinschalige, gezellige natuurcamping met een ontspannen sfeer is De Duiventoren absoluut een aanrader!
1 an depuis

Agnès
Néerlandais
De houten tenten zijn heel goed, de eigen BBQ plaats ook. Wij waren hier in april en de corona regels werden uitstekend in acht genomen. Eigen sanitair is nu in augustus echter ingeruild voor veel en veel te weinig: 1 complex met een handvol douches en toiletten voor een héle camping. Resultaat was vies sanitair, vaak in de rij en totaal niet coranaproof. Ook de yurt met keukentje en 1 koelkast werd door de héle camping gebruikt.
2 ans depuis

Bernhard
Néerlandais
Wij hebben in augustus een week op dit terrein gekampeerd. Het terrein is ideaal voor onze drie kinderen (7, 4 en 1 jaar). Er is een simpele speelplaats met een zwengelpomp, een zandbak, een trampoline en er zijn verschillende dieren. Onze kinderen hebben zich er goed vermaakt en dus wij ook. Het sanitair is schoon en goed ingericht met een familieruimte. Echt fijn was de omkleedruimte voor babys. Tip voor mensen met kleine kinderen: vraag of er een plekje is vooraan. Dan sta je niet dicht bij het water. Al met al een heel goede vakantie gehad op een goed bijgehouden terrein.
2 ans depuis

Simone
Néerlandais
Kamperen zoals kamperen bedoeld is. Hier vindt je rust, ruimte en natuur. Prachtig onderhouden, vriendelijke eigenaar, prima sanitair, geen toeters en bellen: kortom aanrader voor echte kampeerders en rustzoekers.
2 ans depuis

Sabine
Néerlandais
Fantastisch tijd gehad. Vriendelijk personeel. Heerlijk zwemwater voor de kinderen. Wij hadden een ruime plek vlakbij de yurt. Onze kinderen hebben hier genoten!
2 ans depuis

Peter v. M
Néerlandais
Mooi terrein met veel verschillende soorten dingen. Vooraan een speelterreintje. Achteraan is water. Voor kinderen die jong zijn fijn gescheiden. Ook is er een familiedouche en mooi sanitair, goed ingericht voor gezinnen. Aardige eigenaren die graag een praatje met je maken tijdens hun werk. Ook zijn er gemeenschappelijke faciliteiten waardoor je veel contact met anderen hebt een een gemoedelijke sfeer krijgt.
2 ans depuis

Herm
Néerlandais
Door de week lekker rustig maar in het weekend één gekkenhuis. Je zit dan als rustzoekende natuurcampingliefhebber midden in een speeltuin met heel veel schreeuwende kinderen. Verder was er door de leiding een fout gemaak in de reservering waardoor ik na twee dagen moest verhuizen. Niet prettig dat ze hun fout in mijn schoenen schoven. Verder mooie camping hoor, voor gezinnen met kinderen, maar noem het geen natuurcamping.
2 ans depuis

Wildbenger
Néerlandais
Heerlijke plek, de gezelligheid spatte ervan af toen we aankwamen op zaterdagavond. Overal vuurtjes voor de tent, vooraan een speelplaats met modderpoel en waterpomp. Yurt en minibibliotheek voor algemeen gebruik waar de kinderen ook graag spelen. Veel vouwwagens en tenten, allesbehalve burgerlijk..gemoedelijke sfeer onderling en veel aanspraak. Als de camping vol staat vraag ik me af of het sanitair gebouw genoeg capaciteit heeft. Douches staan afgesteld op 4,5- 5 minuten wat voor mij veels te kort is. Zwemwater is enigszins spannend want donker water en waterplanten maar er is een oever met steiger waar je verkoeling kunt vinden. Eigenaren niet nadrukkelijk aanwezig wat ik ook wel eens fijn vind. Met groot gezin aan de prijs vanwege het afrekenen per item en persoon. Al met al een dikke aanrader met name vanwege de sfeer!
2 ans depuis

j.s.t
Néerlandais
Afgelopen zomervakantie hebben wij ruim een week op deze camping gestaan. Wij vonden de plekken erg klein voor een natuurkampeerterrein. Sommige mensen stonden met hun voortent tot aan het looppad of scheerlijn aan scheerlijn. De sfeer op de camping is wel heel gemoedelijk. Het wc's werden soms maar 1 of 2 keer per dag schoongemaakt bij een volle camping met kleine kinderen is dit niet voldoende, na het schoonmaken stonk het vaak nog steeds (alsof je een openbaar toilet binnen kwam) waarschijnlijk door het urinoir wat niet kon worden doorgetrokken. De douches zijn prima, fijne harde straal. De eigenaren hebben wij niet gesproken, bij aankomst niemand aanwezig door de telefoon werd gezegd dat ze iedere avond een rondje over de camping lopen maar wij hebben de hele week niemand gezien. Broodjes werden op de tafel gelegd en er kon geen goedemorgen vanaf. De vuurkorven op de camping zijn erg leuk, jammer dat het hout wat de eigenaar verkoopt zo groot is dat het bijna niet in de korf past, en zo hard is dat je je bijl erop kapot slaat. Ook jammer dat de groentetuin die op de website wordt genoemd maar 2 x in de week open is, een gemiste inkomsten kans voor de camping.
2 ans depuis

Cindy
Néerlandais
Tijdens onze trektocht door Nederland was dit onze eerste verblijfplaats. We verbleven in een trekkershut en deze was echt in orde! Ook hadden we een ontbijt geboekt en dit was dik in orde! We komen zeker nog eens terug! Een mooie gemoedelijke camping.
2 ans depuis