Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
4 / 5 (7 votos )

Minicamping Jagtlust

Jagtlustweg 6
8162 NJ, Epe
Países Baixos

Minicamping Jagtlust é um parque de campismo de 30 em Epe, Países Baixos. Os cães são permitidos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Ronny
Holandês
Heerlijke no-nonsens minicamping in de fantastische Veluwe. Ideaal voor paardenliefhebbers en honden mensen. Die neem je natuurlijk mee.
2 anos ás

brigitte
Holandês
mooie ligging, eigenaar niet te bereiken per mail en telefoon, wordt niet terug gebeld vieze caravans, geen gezamelijke koel of vrieskast sanitair moet gesloopt worden, te vies voor woorden waarom geen wifi??????? buurhond blaft hele dag door
2 anos ás

Corinne Huizinga
Holandês
Wat een heerlijke plek. Fijne camping eigenaar. Vanaf de camping gelijk het bos in. Er is rust en vrede. Nu voor het 4 jaar. Zelfs een caravan aangeschaft om daar wat vaker te mogen/ kunnen zijn. Moment voor jezelf/ gezin. Weer heel iets anders dan het vertrouwde Friesland. Ook geschikt als je niks met paarden hebt.
2 anos ás

Janine
Holandês
Kleine camping met veel vaste gasten/ staanplaatsen. Volop in de natuur. Vanaf de camping loop je zo de bossen in. Centrum Epe is niet ver. Sanitair is schoon maar verouderd. Prijs / kwaliteit verhouding: geweldig.
2 anos ás

Rinus
Holandês
Een hele rustige familiecamping, met plaats voor paarden. een prachtige basis voor paardrijden en mennen met heel veel kilometers routes door de bossen en de heide. Prachtige ruime plaatsen en heel veel gezelligheid!
2 anos ás

Mark
Holandês
Minicamping Jagtlust in Epe is een echte paardencamping, gezellig samen met je paard genieten van de Veluwe. Vanaf de camping steek je de weg over en je staat zo in het bos. Plaatsen zijn ruim en netjes Toiletgebouw is simpel maar doeltreffend. Prijzen zijn netjes voor wat je krijgt Voor je paard kan je kiezen tussen een box of een stuk weide. Voor snack, broodjes en een supermarkt kan je terecht bij de schuin tegenoverliggende RCN de Jagerstee. Het dorp ligt op fiestafstand.
2 anos ás

Mark
Holandês
Op minicamping jagtlust kom je helemaal tot rust. Ruime plekken, weg oversteken en je zit in het bos, 10 minuten fietsen naar Epe centrum. Camping is schoon en netjes. Sanitair is wat verouderd en simpel (2x douche en 2x toilet) maar wel netjes. Voor kinderen is hier niet zoveel te beleven maar toch zie je dat ze zich goed weten te vermaken. Voor broodjes, winkeltje, snackbar en restaurant kan je terecht bij het aan de overkant gelegen RCN de Jagerstee. Tijdens de Eper paarden 4 daagse is het er altijd super druk (gelegen naast het startterrein)
2 anos ás