Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (15 votos )

De Koekamp

Tongerenseweg 126
8162 PP, Epe
Países Baixos

De Koekamp é um parque de campismo localizado em Epe, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Cor
Holandês
Wij vonden het sanitair erg schoon ,wel verouderd we werden hartelijk ontvangen door de eigenaar,prachtige grote plek voor de Caravan dus ook heerlijk meer privé door de ruimte. Heerlijk genoten van de dagen op de Camping. Wij vinden de review van de vorige eigenaar echt niet van toepassing! Wij wensen de nieuwe eigenaar ,wat hele leuke mensen zijn, heel veel succes. Met t vernieuwen van de camping. En komen zeker terug was TOP!
7 meses ás

Corrie
Holandês
Plus: vriendelijke cafetaria, volgende ochtend broodjes aan de deur van de trekjershut, sanitair schoon en OK, heerlijk veel verlichting 's nachts op het park, in ieder geval aan onze kant rustig. Min: we konden de was niet doen, omdat er geen munten (of geen wasmiddel) te koop waren buiten de receptietijden. De receptie was wel erg kort open in het weekend: alleen zaterdag, van 10 tot 12 uur. Meestal is er wel wc-papier op een camping, hier moesten we het kopen. En weer meenemen in onze volle fietstassen. De plus overtrof de min hoor.
7 meses ás

Mirjam
Holandês
Heel gastvrij ontvangen. Vriendelijk personeel, eigenaren. Gezellige camping. Prima toiletgebouw. Leuk restaurant op de camping.
7 meses ás

Dick en Wies van der Maal
Holandês
Schitterende rustige camping midden in de natuur met mooie ruime plaatsen en veel voorzieningen. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers en regelmatig leuke activiteiten in de gezellige brasserie.
7 meses ás

Edwin
Holandês
Met Pinksteren hier geweest! Sinds april 2022 nieuwe, jonge, eigenaren. Wat een ontzettend leuke, lieve en gastvrije eigenaren!! De camping straalt rust uit! Ja het is iets verouderd, maar de nieuwe eigenaren gaan hier zeker weten iets moois van maken!! Ze doen enorm hun best en geven je een zeer welkom gevoel! Zalige plekken. Wij hadden een fantastisch mooie en ruime plek, dankzij het meedenken van Corine! Je bent op de fiets zo in de prachtige bossen, waar je heerlijke tochtjes kunt maken. En in 5 minuutjes met de fiets in het centrum van Epe! Corine, dank je wel voor het heerlijke weekend met ons gezinnetje. We hebben genoten en maak er iets moois van. Jullie verdienen het. En we komen snel weer terug!! Top eigenaren en fijne camping!
9 meses ás

Sandra
Holandês
We dachten een paar dagen te verblijven bij de Koekamp en op zondag aan te komen. Eigenlijk kon dat niet, want zij zijn gesloten op zondag. Niet echt praktisch voor een camping in het hoogseizoen. Maar als ik van te voren zou betalen kon het toch wel. Op de camping aangekomen moesten we 8 stoppen proberen voordat er één het deed. Wifi code werd nergens vermeld en toen ik belde kreeg ik de code wel, maar er was geen wifi te ontvangen, behalve bij de receptie. Niet van deze tijd. Verder waren de toiletgebouwen erg oud. Er waren ook totaal geen faciliteiten. Vandaag bij de receptie geweest en toen die mevrouw vroeg hoe het was en ik aangaf van de wifi werd ik de deur gewezen en afgedaan als zeurkous. Zéér onvriendelijk en ongastvrij. Dus eens maar nooit meer naar de Koekamp!
1 ano ás

R.A. Bakker
Holandês
Wij staan al zeker 12 jaar op deze camping.De laatste 8 jaar hadden wij een chalet aan de rand van het park, waar wij met veel plezier hebben genoten.Het is een zeer prettige, rustige en goed onderhouden camping in een mooi buitengebied en toch dicht bij het centrum van Epe.De eigenaar Gert Waayer, Tjakina en alle andere medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.Dit jaar hebben wij helaas om gezondheidsredenen moeten besluiten om te stoppen, maar gelukkig wilde onze dochter ons verblijf voortzetten, zodat wij toch nog regelmatig langs kunnen komen om te genieten op deze gezellige camping en de fantastische omgeving!
1 ano ás

Cam
Holandês
Is veel te duur en dan nog betalen voor douche 2 euro om je zakje afval weg te gooien,,,, is geen acsi camping maar adverteren met je acsi id kaartje om de mensen te misleiden en bij klachten kun je direct vertrekken zeer onvriendelijk kom er nooit meer waardeloze camping
1 ano ás

M.Foekema
Holandês
Vriendelijke ontvangst!! Heerlijke ruime rustige camping, super schoon sanitair!! Als de gastvrouw niet in de receptie aanwezig is kun je bellen, goed geregeld dus. Lekker dicht bij het centrum van Epe, en aan de overkant van de camping een Rib/Steakhouse aanrader!!
2 anos ás

rianne
Holandês
chagerijnige mensen, voor de vrouw achter de receptie. Botte antwoorden , geen hulpbereidheid. Het is echt betalen en zoek het maar uit.
2 anos ás

fam.v zeeland
Holandês
omdat het voor ons een fijne camping is
2 anos ás

Gonda van ommeren
Holandês
Super slecht..de eigenaars doen zich mooi voor..alles leuk en aardig tot je bij ze komt om wat te vragen dan geven ze niet thuis. Veel gezeur gehad.
2 anos ás

Peter
Holandês
Ook dit jaar staan wij weer op de Koekamp, dit keer voor de 13 keer. Wij ervaren ons verblijf altijd een heel prettige periode, voorafgaand aan de Vakantie. Gert en zijn team staan altijd voor de gasten klaar, de camping ziet er altijd verzorgd uit, het sanitiar is altijd super schoon, wat voor ons heel belangrijk is. Omdat wij graag fietsen is de omgeving van Epe fantastisch voor fietstochten, de Veluwe verveeld nooit. Uitstapjes naar Nunspeet, Apeldoorn, maar ook Langs de IJssel fietsen zijn aanraders. Wij hopen nog vele jaren met onze tourcaravan hier naar toe te gaan.
2 anos ás

Pierre
Holandês
Wij hebben een stacaravan op de koekamp sinds juni 2018 Wij zijn zeer tevreden over de service en behandeling door de mensen die werkzaam zijn op de camping de eigenaar en medewerkers zijn zeer behulpzaam. Wij vinden het een fijne rustige plek om te vertoeven.
2 anos ás

Ebbinge
Holandês
De camping maakt een verouderde en oubollige indruk. Ouderen zullen zich hier thuis kunnen voelen, lijkt op een camping uit de 70 er jaren. Alles is verder netjes, alles is gemaaid en geschoffeld, gebouwtjes zijn keurig gewit, maar... Voor het douchen 50 cent betalen, voor de afwas 20 cent betalen, voor de vuilnis 2 euro betalen, dat is niet meer van deze tijd. Bij ons viel om de haverklap de stroom er uit, de receptie medewerkster zat volop te roken in de receptie, bij binnenkomst sloeg de benauwde rooklucht toe en rekenen kon ze ook niet. Hanteerde prijzen van vorig jaar in ons nadeel want toen bleek het duurder te zijn dan nu? Alles keurig opgelost maar toch. Epe centrum is 5 minuten fietsen en tegenover de camping ligt een steakhouse, op tijd reserveren. De slagboom is continu dicht, iedere keer dat je aankomt of vertrekt moet je via een knopje inbellen. Ons bezoek was eenmalig.
2 anos ás