Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (14 votos )

Minicamping Dun Ezel

Smidsstraat 17
5095 EG, Hooge Mierde
Países Baixos

Minicamping Dun Ezel é um parque de campismo de 30 em Hooge Mierde, Países Baixos. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Michel Mols
Holandês
Wat een geweldige mini camping. Super gezellig en heerlijk rustig. Zeer net sanitair en super goede wifi. Eigenaren en hun 2 zonen zijn in een woord super gezellig. Alle lof van ons voor deze camping. Normaal gesproken gaan we 1 a 2 keer terug naar een camping maar dit wordt voor ons een blijvertje. Ook in de omgeving veel gezellige terrasjes en leuke fiets routes. In 1 woord heel veel te beleven hier op minicamping "Dun Ezel" in Hooge Mierden Jammer dat ik een score in moet vullen voor kindvriendelijk. Want dit is een adult only camping. Waardoor mijn score geen 10 maar een 9 is En voor ons is deze camping echt een 10+ waard.
6 meses ás

H weller
Holandês
Als je echt rust zoekt is DE camping
9 meses ás

Karin
Holandês
Mooie rustige camping met erg gastvrije eigenaresse. Goed onderhouden grasveld en schoon sanitair! Alleen maar pluspunten voor deze camping!
10 meses ás

Gerda en Arjan Brand
Holandês
Zonder enige twijfel 5 sterren voor deze 'adult only' camping. Nadja en Jeroen weten wat gastvrijheid inhoudt. Een zeer vriendelijke ontvangst en een uitgebreid infopakket over de omgeving. Tel daarbij op de rustige ligging, een ruime plaats, de perfecte sanitaire voorzieningen en broodjes van de bakker die iedere dag rond 08.30 uur de camping op komt rijden. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Er hangt ‘n hele rustige en gemoedelijke sfeer. De ontvangst was zeer vriendelijk, strak grasveld, overdekte fietsenstalling plus laadfunctie. Sanitair is heel schoon, de ruimte heeft een frisse, verzorgde uitstraling.
10 meses ás

Irene B. en Hans R.
Holandês
Wij waren hier voor het eerst op deze camping. Hadden een fijne plek. Heerlijk rustige en mooie omgeving .Fijne wandelingen gemaakt. Geweldige gastvrouw ! Leuke zonen die hun ouders meehelpen met kleine werkzaamheden. Alles kraakhelder! We hebben er genoten! !
2 anos ás

Jan Konings
Holandês
Het was prettig vertoeven op deze gemoedelijke camping . De eigenaresse is een bijzondere prettige vrouw die altijd alle tijd heeft voor haar gasten . Mooie camping en goed sanitair ,en belangrijk tegenwoordig ,goeie WiFi .wij gaan zeker terug.
2 anos ás

Fam Gons
Holandês
Mooie ruime plaatsen. Zeer rustig. Niet geschikt voor kinderen. Net sanitair.
2 anos ás

H.van voorthuizen
Holandês
Ondanks dat het weer niet warm was .was de uitstraling van de kamping eigenaren Wel warm en hartelijk .alles schoon en ook het veld toppie.we gaan zeker weer terug
2 anos ás

Koos van der Kooij
Holandês
Zeer gemoedelijk sfeer mooi onderhouden hygiëne top.
2 anos ás

Gert en Thea Bikker (PA9F)
Holandês
Een Fantastisch leuke camping met enorm gastvrije beheerders En Kids, die keihard samen met elkaar maken wat Dun Ezel nu is. 's Avond IJsverkoop en altijd een handje klaar voor pap en mam. Kortom een Aanrader om te komen. We werden - zonder dat we dit wisten - vanmorgen (1e Paasdag) verrast met een Paasontbijt.... Als toegift op ons verblijf.... Mensen wat een Fantastisch weekend was dit!!!
2 anos ás

J.van Walsum
Holandês
Het is een super camping: mooi grasveld, mooie plaatsen, schoon sanitair, zeer vriendelijke eigenaren, behulpzaam, gezellig...kortom een superfijne camping.
2 anos ás

W.J. Sanders
Holandês
ruime plaats en gezellig. schoon sanitair en vooral de rust. in het midden een soort blokhut waar je gezellig samen kunt koffie drinken ( of iets anders ) de beheerders bijzonder vriendelijk en gastvrij . een echte aanrader. mooie natuur en veel fiets mogelijkheden . wij komen beslist terug.
2 anos ás

Chiel en Lenie van der Bijl
Holandês
SUPER camping. Wij staan er minimaal 3 keer per jaar. Nadja En Jeroen zijn super gastvrij en heel vriendelijk. Wij komen er heel graag. Heerlijk fietsen in de omgeving en je komt er tot rust. Volgend jaar staat alweer genoteerd in onze agenda. Wij kijken er alweer naar uit.
2 anos ás

Marlou van Amstel
Holandês
Je mag in een engelse landschapstuin je caravan neerzetten en genieten van rust, ruimte en een héél vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Gebruik maken van mooi en vooral schoon sanitair! En ook de omgeving is prachtig om mooie wandelingen of lange fietstochten te maken! Genoeg redenen om heel graag terug te gaan!
2 anos ás