Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
5 / 5 (14 stemmer )

Minicamping Dun Ezel

Smidsstraat 17
5095 EG, Hooge Mierde
Nederlandene

Minicamping Dun Ezel er en campingplads med 30 teltpladser i Hooge Mierde, Nederlandene. Hunde er tilladt på denne campingplads. For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Michel Mols
Hollandsk
Wat een geweldige mini camping. Super gezellig en heerlijk rustig. Zeer net sanitair en super goede wifi. Eigenaren en hun 2 zonen zijn in een woord super gezellig. Alle lof van ons voor deze camping. Normaal gesproken gaan we 1 a 2 keer terug naar een camping maar dit wordt voor ons een blijvertje. Ook in de omgeving veel gezellige terrasjes en leuke fiets routes. In 1 woord heel veel te beleven hier op minicamping "Dun Ezel" in Hooge Mierden Jammer dat ik een score in moet vullen voor kindvriendelijk. Want dit is een adult only camping. Waardoor mijn score geen 10 maar een 9 is En voor ons is deze camping echt een 10+ waard.
1 år siden

H weller
Hollandsk
Als je echt rust zoekt is DE camping
2 år siden

Karin
Hollandsk
Mooie rustige camping met erg gastvrije eigenaresse. Goed onderhouden grasveld en schoon sanitair! Alleen maar pluspunten voor deze camping!
2 år siden

Gerda en Arjan Brand
Hollandsk
Zonder enige twijfel 5 sterren voor deze 'adult only' camping. Nadja en Jeroen weten wat gastvrijheid inhoudt. Een zeer vriendelijke ontvangst en een uitgebreid infopakket over de omgeving. Tel daarbij op de rustige ligging, een ruime plaats, de perfecte sanitaire voorzieningen en broodjes van de bakker die iedere dag rond 08.30 uur de camping op komt rijden. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Er hangt ‘n hele rustige en gemoedelijke sfeer. De ontvangst was zeer vriendelijk, strak grasveld, overdekte fietsenstalling plus laadfunctie. Sanitair is heel schoon, de ruimte heeft een frisse, verzorgde uitstraling.
2 år siden

Irene B. en Hans R.
Hollandsk
Wij waren hier voor het eerst op deze camping. Hadden een fijne plek. Heerlijk rustige en mooie omgeving .Fijne wandelingen gemaakt. Geweldige gastvrouw ! Leuke zonen die hun ouders meehelpen met kleine werkzaamheden. Alles kraakhelder! We hebben er genoten! !
3 år siden