Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
5 / 5 (12 votos )

Minicamping de Reekens

Westakker
5156 CR, Heusden - bij Den Bosch
Países Baixos

Minicamping de Reekens é um parque de campismo de 30 em Heusden - bij Den Bosch, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Harrie van den Oever
Holandês
Heerlijk rustige camping met alles erop en eraan. Goede toiletten en douches, en prima wifi.
6 meses ás

John en Truce Wittenaar
Holandês
Wij hebben in april hier 10 dagen gestaan met meerdere gezinnen. Het is een fantastische camping waar wij al een aantal jaren komen. De campingeigenaren zijn super aardige mensen en zeer klantgericht. Ze doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken en houden de camping keurig bij. Zowel voor volwassenen als voor kinderen een geweldige camping. De omgeving leent zich prima om te fietsen of te wandelen. Ook volgend jaar komen wij graag weer hier terug.
10 meses ás

Familie van Maanen
Holandês
Wij stonden met onze camper op het camperveldje, 2 nachten. Fijn plekje!! Intiem veldje waar plek is voor 5 campers. Op het grote veld is het prachtig voor de kinderen, veel speel plezier. De camping lag er mooi bij, verse eitjes van de kippen en een aantal leuke diertjes. Het sanitair is echt prachtig, mooi, schoon, goed verzorgd. Oh, en het gebruik was ook nog eens fijn. Wij komen zeker nog een keer terug!
1 ano ás

Geert Biemolt
Holandês
Reserveer van te voren als je met een camper komt, anders wordt je op het eerste veldje geplaatst waar je veel te dicht op elkaar zit. Sanitair is schoon en netjes
1 ano ás

Chantal Dikotter
Holandês
Gezellige minicamping. Mooie plekken, super mooi sanitair-gebouw en goede WiFi. Terrein is gezellig ingericht.
1 ano ás

Piet
Holandês
Wij zijn een weekendje op de Reekens geweest en zijn vol lof over deze minicamping, aan alle details is gedacht zoals welkomstmap met info en fietsroutes. Verder een mooi en schoon sanitairgebouw, mooi veld. Ligging vlakbij Heusden is top. Een aanrader! Enig minpuntje is soms verkeersgeluid van de provinciale weg naar Wijk en Aalburg.
2 anos ás

Anouk
Holandês
Wat een fijne camping. Mooi zeer ruim veld met voor de kinderen een hele leuke speeltuin en skelters in het midden. Super net sanitair, plek waar je spelletjes en boeken kan lenen, levendig overdag, rustig in de avond. Dichtbij Heusden, tal van fietsroutes in de omgeving. Kortom geen enkel minpunt te bedenken
2 anos ás

Frans
Holandês
Fijne camping.zuiver.vriendelijk.gemoedeijke .fijn voor kleine kinderen.voor herhaling vatbaar.
2 anos ás

Walkieteam
Holandês
Een ideale camping waar we met 2 kleinkinderen(2 en 4 jaar) met onze caravan kwamen kwamen kamperen. Veel aanwezig speelmateriaal, dieren, zeer overzichtelijk, een werkende waterpomp bij de zandbak. Kortom...fantastisch voor de kids en dus ook voor ons. Daarnaast werd sanitair/douches meerdere malen per dag schoongemaakt en had de eigenaresse voor ieder een vriendelijk of adviserend woordje. Deze camping is voor ons voor herhaling vatbaar.
2 anos ás

Robin v Heumen
Holandês
Eenvoudige maar gezellige camping; ideaal voor kleine kinderen. Uitstekend en zeer schoon sanitair. Gastvrije ontvangst. Vanwege grootte is reserveren aan te bevelen. Complimenten voor eigenaar.
2 anos ás

Lia
Holandês
We zijn hier dit jaar 3 x geweest. Dat zegt genoeg van deze gezellige sfeervolle minicamping. Zelfs onze volwassene kinderen vonden het super!
2 anos ás

Wiel en Thea Verbeet.
Holandês
Het is een prachtige camping met ruime plaatsen en goed verzorgd sanitair. De camping ligt vlakbij het mooie vestingstadje Heusden. De camping ligt in een gewelidige fietsomgeving. Een rivierengebied aan de noordkant en naar zuiden naar de bossen en duinen. Waalwijk en Den Bosch liggen vlakbij evenals de mooie stadjes Woudrichem, Zaltbommel en Geertruidenberg.
2 anos ás