Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (10 votos )

De Rietschoof

Maasdijk 15
5308 JA, Aalst
Países Baixos

De Rietschoof é um parque de campismo de 200 em Aalst, Países Baixos. De Rietschoof O a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Merendero
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior
Quadra de ténis

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Não há fotos disponíveis

Críticas

HvS
Holandês
Komen hier al een aantal jaren. Erg gezellige volkscamping, fijne mensen al wordt de jeugd wel met het jaar meer respectloos... Groot zwembad, goede sanitaire voorzieningen, een goede cafetaria met een heel uitgebreid assortiment en de kantine is sfeervol en gezellig. Jammer genoeg weinig activiteiten zoals zangers dit jaar, maar dat komt door de corona. Normale wijze is er altijd heel veel te beleven. Mensen op de receptie kunnen nog weleens kortaf zijn, maar wordt wel geholpen.
1 ano ás

Sanne
Holandês
Zeer vriendelijke camping gasten. Bij aankomst zijn ze minder vriendelijk, maar zal het aard van het beestje zijn. Verder zijn alle vakantie gasten zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooi plaatsen en er word voor alle leeftijden altijd wel iets georganiseerd. Kom zeker weer terug en mss koop ik wel een vaste caravan daar. Kinderen voelen zich er welkom en Dieren zijn er ook toegestaan. Faciliteiten zijn er ook netjes en als je iets niet weet , de mensen daar zijn behulpzaam ook de camping gasten en jeugd staan voor je klaar. Al met al voor mij een geweldige camping en raad iedereen aan om er eens een kijkje te gaan nemen. Maar verwacht je een 5 sterren camping verblijf dan gewoon in ern hotel, want dan kun je er niets gaan doen. Maar wil je een gezellige vakantiet en vele nieuwe vrienden leten kennen, dan ben je hier op het goede adres.. Gewoon toppie
2 anos ás

Geldwolven
Holandês
Leuke en mooie camping Alleen jammer dat het alleen maar om geld draaid Bij het personeel .voor geld kan alles.!!! Als je genoeg geld heb kan je alles maken en breken hier!!!
2 anos ás

Annoniem
Holandês
Leuke camping. waar je veel plezier kan beleven. Goede toilet voorzieningen, Gezellige kantine ,goede snackbar. Mooie speeltuinen en een zwembad. En in hemelvaart weekend animatie team voor de kinderen Top. Het personeel is altijd vriendelijk. en bij de afval word gewerkt met gescheiden afval. Een prima camping voor jong en oud.
2 anos ás

Ribbers
Holandês
Leuke camping ons eerste seizoen hier gestaan volgend weer
2 anos ás

Verbakel
Holandês
Onze kortste vakantie ooit. Wij hadden een trekkershut gereserveerd voor één nacht, samen met onze hond. Bij inchecken werd heel kortaf gedaan. Raar gesprekje en het welkomsgevoel was ver te zoeken. De trekkershut had een verbogen deur die niet goed sloot, waardoor we er niets van waarde zouden kunnen achterlaten. Stond direct naast een grote speeltuin, waar de kinderen schreeuwden en scholden. Ik houd heel erg van kinderen, maar wat er uit deze kleine mondjes kwam was een weerspiegeling van de campinggasten op deze camping. Het is duidelijk een camping waar vaste families al jaar en dag komen, en nieuwkomers niet gewenst zijn. Hier wordt vanuit de organisatie dan ook geen aandacht aan besteed. Wij hebben een wandeling gemaakt, en na een uur de spullen alweer ingepakt. Hier werden we zo ongelukkig van dat we het geen nacht zouden volhouden en beter naar huis konden gaan. Bij het inleveren van de sleutel was er ook geen beleefd woord voor me over. Zo kortaf en ongemakkelijk heb ik het nooit meegemaakt! Had ik dit maar eerder geweten, zonde van het geld. Wel gelegen in een mooie omgeving. Een andere camping in de omgeving zoeken raad ik zeer aan!
2 anos ás

Piet
Holandês
Jongeren zijn zeer onbeschoft helaas ,,, maar de camping op zich is prima
2 anos ás

eric roef
Holandês
nou heb heel de maand op de camping gezeten waaronder ook een artiesten avond het was een groot feest heb me goed vermaakt en het vrouwtje ook en hebben besloten om een stacaravan te kopen het is er zeer netjes en prima animatie voor kinderen super toffe camping zeker aan te raden
2 anos ás

Marja W
Holandês
Heerlijk fietsen, zwembad, leuke plaatsjes in de buurt. Even niets doen. Goede winkel op fiets afstand. Niet te ver van huis. Midden in het land. Jammer,geen gescheiden afval
2 anos ás

De Haag
Holandês
De Rietschoof is een leuke camping gelegen aan de Maas. Het volk wat er staat is misschien wel direct maar zijn zeer open. De kantine en cafetaria zijn twee gezellige plekken waar je lekker kunt eten en drinken. Ook hier en daar een zeer leuke muziekavond met Nederlandse artiesten en daarnaast activiteiten voor jong en oud. Er is ook een animatieteam aanwezig die het de kleintjes naar de zin maakt. Enige wat tegenstaat zijn de diverse tieners die toch aardig respectloos zijn tegen ouderen en andere kinderen. Het zal wel aan de jeugd van tegenwoordig liggen. Al met al een leuke stek voor de actieve vakantievierder!
2 anos ás