Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
3.5 / 5 (14 votos )

La Chenaie


2000, Laon
França

La Chenaie é um parque de campismo localizado em Laon, França, localizado na região da Picardia.

Fotos

Críticas

Florian
Holandês
Na een periode van vijf jaar (waarvan we drie weken tevreden waren), brachten we hier twee nachten door tijdens onze reis. Eindoordeel: nooit meer! We betaalden 63 euro voor twee personen en een hond voor twee overnachtingen. Bovendien was het sanitair niet proper en er was geen toiletpapier. Wifi kost 2 euro per uur. Kortom, het is absoluut geen aanbeveling waard, de prijs-kwaliteitverhouding is zeer laag!
8 meses ás

Ronit
Holandês
Na een periode van 5 jaar (waarbij we eerder 3 weken tevreden waren) hebben we hier twee nachten doorgebracht tijdens onze reis. Eindoordeel: absoluut niet opnieuw! We moesten 63 euro betalen voor twee personen en een hond voor een verblijf van 2 nachten. Bovendien was het sanitair niet schoon en was er geen toiletpapier aanwezig. Voor wifi moesten we 2 euro per uur betalen. Kortom, dit is absoluut geen goede optie, de prijs-kwaliteitverhouding is zeer teleurstellend!
8 meses ás

Johan & Linda
Holandês
Nog nooit hebben we op zo’n rustige camping als deze verbleven. We verbleven in een stacaravan trio met drie slaapkamers. De caravan was schoon en netjes. Het zwembad hadden we meestal voor onszelf, de meeste gasten waren op doorreis, wij niet. Er is een groot vismeer naast de camping. Verder is er vlakbij een groot centre commercial. Ook Laon is leuk om te bezoeken. Let wel op dat je wanneer je met meer dan 4 bent extra dekbedden meeneemt, want we kregen er maar vier. Navraag bij de receptie leverde helaas geen vijfde op, ne pas possible. Een paar kleine minpuntjes: bij het vismeer ligt het bezaaid met ganzen en hondenstront. Verder was de receptionist niet bepaald vriendelijk en spreekt hij echt alleen frans (gelukkig konden wij daar zelf wel een beetje mee uit de voeten). Zeker een goede plek als je rust zoekt, geen schreeuwerige animatieteams of luidruchtige gasten, heerlijk.
1 ano ás

Moon
Holandês
Ontvangst was, hoofdzakelijk, in het Frans. Eenvoudig en netjes. Geen info meegekregen. Zelf om gevraagd. Je kan de camping uit en in rijden met een code. Er wordt verzocht om zelf een plek ui te zoeken. Het is een kleine camping. Die aan het eind doodloopt. Dus verstandig is om, ongeveer vanaf het sanitair,, lopend een plekje uit te zoeken. Zonnige en schaduwrijke plekken. De standplaatsen zijn een beetje bergje opwaarts. De camping ligt midden in de stad. Makkelijk per fiets te bereiken. Sanitairblok is netjes en schoon. Geen wc-papier aanwezig. Douchen zijn klein. De rest van mjjn ervaring volgt nog.
1 ano ás

Familie uit Middelburg
Holandês
Grote plaatsen, goed sanitair. Wel duur: vouwwagen, 2 volwassenen met 3 kinderen en stroom 41 euro per nacht. Groot nadeel is dat het naast een schietclub ligt waar veel geluidsoverlast van is. Wel een mooi nieuw zwembad
3 anos ás

Mark
Holandês
Kleine rustige camping met grote campeerplaatsen en nieuw zwembad. Helaas geen toilet papier en toiletbril. De camping ondergaat een renovatie. Wij hebben er met onze 3 kleine kinderen met caravan 5 nachten naar tevredenheid gestaan.
3 anos ás

Maarten
Holandês
Vond de camping erg duur. € 23 per dag. Voor WiFi bijbetalen. Het sanitair vond ik ook niet schoon. Wij komen daar zeker niet terug. Maarten
3 anos ás

Karin
Holandês
Een heerlijk weekje gehad. Brood te bestellen bij de receptie, sanitair oké, wifi oké. Eigenaar/receptie behulpzaam en vriendelijk.
3 anos ás

Kees
Holandês
Nabij het centrum van Laon verbl3ven om deze camping. Verblijf is prima bevallen. We zijn er twee nachten geweest. De camping was behoorlijk bezet. Sanitair was ruim toereikend en werd dagelijks schoongemaakt. De receptie werd bevrouwd door vriendelijke dames die de Engeks taal beheersten. Merkbaar is dat men de camping aan het verbeteren is. Er is een zwembad in aanbouw. Tegen meerprijs prima Wifi voorhanden.
3 anos ás

A. Kilsdonk
Holandês
Ik verbaas me over de recencies hieronder, maar alles kan anders zijn in andere jaren of weken van het seizoen. Wij kwamen voor 2 dagen om Laon te bekijken, maar bleven 3 dagen extra, zo goed beviel het ons. Hele ruime plaatsen, prima onderhouden, deels bebost. Prachtige verharde paden naar alle plekken (fijn voor onze camper). Uitstekende camper verzorgingsplek (best ooit gezien). Sanitair eenvoudig van opzet, maar modern en fris ogend. En schoon. 15 minuten lopen via apart pad naar centrum middeleeuws Laon. Aanrader! Fijn, heel behulpzaam personeel. De "beruchte" schietbaan is van de politie. Enkel schietgeluid tussen 10 en 12 en 14 en 16:00 uur. Niet 's avonds of in het weekend. Heerlijk stil dan. Leuk, maar wel heel klein zwembad. Minpunt: camping sluit al om 20:30u voor auto's. Enkel apart voetgangers/fietspoortje. Dure wifi helaas. Tip: mocht je een auto willen huren, supermarktketen E. Leclerc biedt ze voor spotprijzen!
3 anos ás

Monique Balk
Holandês
Camping la chenaie is een kleine maar leuke camping vlakbij laon.ruime plaatsen, voldoende sanitair( en schoon!) En een klein maar prima verwarmd overdekt zwembad. Vanaf de camping zijn er bijzonder veel dingen te bezichtigen,iets wat men niet zo snel zou verwachten in noord frankrijk. Kortom een aanrader voor een vakantie niet al te ver van huis
3 anos ás

rudolf
Holandês
De camping in Laon heb ik in aug. 2012 bezocht. Een aantal jaren geleden waren we hier ook geweest en had deze camping een goede indruk achter gelaten. Helaas is van deze goede indruk niets meer overgebleven. De camping heeft veel achterstallig onderhoud, de afscheidingen waren wild en niet fatsoenlijk gesnoeid. Het positieve zijn de grote plaatsen. Het sanitair was verschrikkelijk smerig. In de dagen, die wij er gestaan hebben is er niet schoongemaakt, het werd alleen maar smeriger. Gelukkig had den wij ons eigen sanitair in de caravan. We spraken mensen, die hier ook maar een nacht gestaan hebben en het sanitair gemeden hebben vanwege de smerigheid en het achterstallig onderhoud. Een ander negatief punt is, dat de camping om tien uur 's avonds helemaal is afgesloten. M.a.w. Je kunt er niet op wanneer je 's avonds gezellig in Laon bent geweest. Er is zelfs geen loophek om door naar binnen te gaan. In noodgevallen kun je er na tien uur ook niet meer uit. Over veligheid gesproken.
3 anos ás

Bjorn
Holandês
De camping is gelegen in de glooiende overgang tussen de boven en benedenstad, en ook de camping zelf heeft daardoor een significant hoogteverschil. De plaatsen zijn echter goed geegaliseerd, waardoor eht opzetten van tent of caravan een kwestie van minuten is. Vanuit de camping zijn zowel de boven- als benedenstad goed bereikbaar evenals diverse winkelcentra op slechts minuten rijden. De bovenstad van Laon is echt een bezoek waard, authentiek, prachtige Kathedraal en kerk, en vooral veel (opgeknapte) middeleeuwse bebouwing en nauwe straatjes. De benedenstad is eigenlijk niet echt een bezoek waard, veel hoogbouw, industrie en eigenlijk weinig te beleven. Vanuit Laon kan je echter veel bezoeken, maar meer dan een week of 2 en de omgeving gaat vervelen. Voor kinderen is de camping rijkelijk uitgerust, maar er is geen animatie. Kinderen moeten zichzelf vermaken. Op de camping is alleen een soort van vreetschuur aanwezig, voor een goed restaurant is de bovenstad beter uitgerust.
3 anos ás

Kampeerder
Holandês
camping is overgenomen. sanitair wordt dagelijks schoongemaakt, goede douches, heet water. plekken van verschillende afmetingen. beheerder misschien iets stug maar blijkt zeer vriendelijk te zijn, veel informatie over de omgeving beschikbaar
3 anos ás