Los precios no están disponibles
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
3.5 / 5 (13 votos )

La Chenaie


2000, Laon
Francia

La Chenaie es un sitio de campo Laon, Francia.

Fotos

Críticas

Florian
Neerlandés
Na een periode van vijf jaar (waarvan we drie weken tevreden waren), brachten we hier twee nachten door tijdens onze reis. Eindoordeel: nooit meer! We betaalden 63 euro voor twee personen en een hond voor twee overnachtingen. Bovendien was het sanitair niet proper en er was geen toiletpapier. Wifi kost 2 euro per uur. Kortom, het is absoluut geen aanbeveling waard, de prijs-kwaliteitverhouding is zeer laag!
1 año ace

Johan & Linda
Neerlandés
Nog nooit hebben we op zo’n rustige camping als deze verbleven. We verbleven in een stacaravan trio met drie slaapkamers. De caravan was schoon en netjes. Het zwembad hadden we meestal voor onszelf, de meeste gasten waren op doorreis, wij niet. Er is een groot vismeer naast de camping. Verder is er vlakbij een groot centre commercial. Ook Laon is leuk om te bezoeken. Let wel op dat je wanneer je met meer dan 4 bent extra dekbedden meeneemt, want we kregen er maar vier. Navraag bij de receptie leverde helaas geen vijfde op, ne pas possible. Een paar kleine minpuntjes: bij het vismeer ligt het bezaaid met ganzen en hondenstront. Verder was de receptionist niet bepaald vriendelijk en spreekt hij echt alleen frans (gelukkig konden wij daar zelf wel een beetje mee uit de voeten). Zeker een goede plek als je rust zoekt, geen schreeuwerige animatieteams of luidruchtige gasten, heerlijk.
1 año ace

Moon
Neerlandés
Ontvangst was, hoofdzakelijk, in het Frans. Eenvoudig en netjes. Geen info meegekregen. Zelf om gevraagd. Je kan de camping uit en in rijden met een code. Er wordt verzocht om zelf een plek ui te zoeken. Het is een kleine camping. Die aan het eind doodloopt. Dus verstandig is om, ongeveer vanaf het sanitair,, lopend een plekje uit te zoeken. Zonnige en schaduwrijke plekken. De standplaatsen zijn een beetje bergje opwaarts. De camping ligt midden in de stad. Makkelijk per fiets te bereiken. Sanitairblok is netjes en schoon. Geen wc-papier aanwezig. Douchen zijn klein. De rest van mjjn ervaring volgt nog.
2 años ace