Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
2.5 / 5 (14 votos )

Kaasboerderij Pitteperk (+ Bed & Breakfast)

Breeweg 21
4371 SB, Koudekerke
Países Baixos

Kaasboerderij Pitteperk (+ Bed & Breakfast) é um parque de campismo de 30 em Koudekerke, Países Baixos. Kaasboerderij Pitteperk (+ Bed & Breakfast) O wi-fi y a tenda de campismo. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Bols
Holandês
Prachtig die zorgboederij Wel om6.30 lawaai van strontkarren Terrein slecht onderhouden Wifi uitstekend Hygiene matig Bij veel regen blubbelzooi ga ik van uit Leuke winkel met aardige mensen Toch komen we hier niet tetug
7 meses ás

F
Holandês
Camping ligt prachtig qua omgeving. In de polder maar op een steenworp afstand van Middelburg. Ruime plaatsen. Mooi dat je overal mag kijken op het bedrijf. Alleen missen ze war ons betreft toewijding voor de camping. Het sanitair wordt amper schoongemaakt en er zijn te weinig toiletten en douches wanneer de camping volstaat. Wat ons echt verbaasde, is dat de hond doet zijn behoefte daar waar hij zin heeft. Daardoor kijk je dan wanneer je de tent uitstapt tegen een verse drol aan. Voor de kinderen zijn de koeien leuk maar verder is er niets, afgezien een gammel speelhuisje en een afgeschreven zandbak waar het mos in staat. Zo jammer dat ze de kansen laten liggen, want het heeft echt potentie.
7 meses ás

B Anink
Holandês
Aanmelden per mail ging al lastig. Communicatie met gasten is ronduit lomp. Zaken zoals parkeren, beperkt electra-gebruik, aankomen op zondag en de wel of niet aanwezige huisbel worden uitermate lomp en onvriendelijk gecommuniceerd. Als ik het niet weet, wordt dan ook niet boos als ik het fout doe! Zwakke elektra maken gebruik van een waterkoker al onmogelijk. Vragen wat de reden is, geeft onbeschofte reactie. Camping is verdeeld in drie veldjes met veel kleine plekken. Je staat dus erg dicht op elkaar. Ongezellig is het dat de meeste plekken bezet zijn door vaste gasten. Op ons veld op twee na afwezig, waardoor je tegen dichte voortenten zit aan te kijken. Vele vaste gasten geven gesloten 'ons kent ons' gevoel waar je niet tussen lijkt te komen. Camping is 's nachts onverlicht. Wat ook al niet bijdraagt aan de sfeer. Dat koeien geluid maken is prima, machines die 's nachts opeens aan gaan is onplezierig. Al met al een matige camping.
7 meses ás

Bertus
Holandês
Mooie camping , er is nieuwe WiFi aangelegd nieuwe douche sproeiers met thermostaat kraan cv ook vernieuwd en verder zijn er meer dingen opgeknapt .het camping terrein en plaatsen moet vlaker gemaakt worden en verlichting en waterpunt bij de brandkraan dan is het een goede camping ,de nummers van de plaatsen is het midden van je plek
10 meses ás

Jos
Holandês
Op 14 april geboekt voor plaats nummer 14 vanaf 14 augustus t/m 2 september. Bij aankomst bleek meteen al dat de plaats al bezet was en men volledig volgeboekt was. Als oorzaak hiervoor werd o.a. hoog water op het terrein aangevoerd. Dat er in Limburg en Gelderland hoog water was was mij bekend, maar in Zeeland???? Kortom we konden weer vertrekken of een nacht langs de weg slapen en dan zou de volgende dag een plaatsje vrijkomen. Die konden wij dan krijgen. Die plaats voldeed echter geheel niet aan onze verwachtingen. We zijn maar vertrokken, er kon zelfs geen sorry van af van de eigenaresse. Voor ons krijgt deze camping een dikke NUL.
1 ano ás

Joey
Holandês
De website ziet er goed en verzorgd uit, eenmaal hier merk je dat de focus vooral op de zorgboerderij ligt en er weinig aandacht besteed word aan de camping(gasten). Het sanitair gebouw word slecht bijgehouden! De hygiëne is ondermaats! Zeep en toiletpapier wordt slecht bijgehouden en wanneer dit op is moet je er echt naar vragen. Douches zijn hoog aan vervanging toe, ouderwetse kranen, die je zelf moet mengen, op zich niet meer erg, maar hij kan gloeiend heet worden of ijskoud en daar doe je dan zelf niets aan en dat is niet fijn als je onder de douche staat. Ook totaal niet kindvriendelijk. Campingplaatsen worden volgepropt, vooral met dagjes mensen(campers) waardoor het veld telkens stuk gereden word terwijl je er niet mee de auto op mag. Daarnaast is er niet of soms heel even WiFi, maar word dit wel aangegeven. Er is ook weinig te doen voor kids en zijn geen extra waterpunten. Al met al voor ons 1x en nooit meer.
1 ano ás

thea steffens
Holandês
Heerlijke camping, geweldige boerderij met een melkrobot die binnen 2 uur 350 koeien kan melken en je mag gewoon toekijken tijdens het melken. In het winkeltje kun je heerlijke produkten kopen van de boerderij. De mensen zijn hier vriendelijk en netjes en de hulpboeren van de zorgboederij zijn heerlijk enthousiast. Wij vermaken on hier wel. Met de fiets kun je hier alle kanten op in het mooie Zeeuwse land. Wij komen hier nog wel weer, zeker weten!
2 anos ás

Tom Janssen
Holandês
lekkere rustige camping, maar wat betreft de planning missen ze een slag . Regelmatig kwamen ze vragen ofdat er nog iemand bij kon terwijl alles vol was De afstand tot de zee is 5km goed wat ons betreft . Afstand tot centrum middelburg 7 min. fietsen . wij denken dat het voor kindernen minder is. Het wordt tijd dat ze het sanitair aanpassen en beter poetsen .
2 anos ás

Krulletje
Holandês
Rustige camping, tegen de stad Middelburg. Je bent binnen 10 minuten met fiets in het centrum. 15-20 minuten van strand en Vlissingen. Mijn eerste ervaringen op een boerencamping dus heb geen vergelijking. Plekken hebben stroom, geen water. Toiletgebouw/douche wordt naar mijn idee 1x per week “schoon”gemaakt. Vuilniscontainer puilt uit en wordt volgens mij ook maar 1x per week geleegd. Er staat wasmachine/droger, kookplaat/koelvriescombinatie, magnetron waar men gebruik van kan maken. Qua frisheid en schoonheid alles matig. Veldjes zien er verder goed uit. We hebben ons prima vermaakt. Veel gefietst.
2 anos ás

Van Keulen
Holandês
Wij komen vaker op deze camping en de verbeteringen zijn er duidelijk. toiletgebouw was dit jaar goed onderhouden! complimenten :) We merken dat er steeds meer mensen terug komen, dus was weer gezellig! Tot volgend jaar
2 anos ás

Eckie
Holandês
Geen hoogstandje, wel aardige lui. Indien kinderen met beperking heeft men hier extra ervaring mee.
2 anos ás

Erik Knuyt
Holandês
Een leuke camping met aardige plaatsen. Wat echt jammer is is dat er slecht wordt schoongemaakt anders zou het een topcamping zijn. Tip voor de eigenaar: Doe daar wat aan. Want u heeft een mooie camping. Wij vonden het te vies (te veel risico op ziektes) om nog eens terug te gaan.
2 anos ás

igoemons
Holandês
wij waren hier met pinksteren ,camping was veel te vol . De toiletten zijn veel te weinig 2 per geschlacht en erg oud en vies ook de douches 2 per geschlacht en vies met bladders aan het plafond. ook geen water op het veld,moet je halen bij het sanitair gebouw wat een flink eind lopen betekend Het enige positieve is dat ze lekkere kaas verkopen. Maar wij komen hier niet meer terug
2 anos ás

Henk
Holandês
Mooie ruime plaatsen, stagiaire hielp ons een plek te kiezen en gaf uitleg. Geen probleem met werkend bedrijf en ‘s nachts rustig. Er wordt in het boerenbedrijf geïnvesteerd t.k.v. de gasten die op de camping verblijven want daar wordt een slag gemist. Sanitair sober ( geen wastafels met warm water)en ver van de meeste staanplaatsen. Geen speeltoestellen. Zorgboerderij maar geen aanpassingen op de camping. De standaard kan omhoog om de toekomst in te gaan
2 anos ás