Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (9 votos )

De Lachende Loods

Middelburgsestraat 124
4371 RR, Koudekerke
Países Baixos

De Lachende Loods é um parque de campismo de 30 em Koudekerke, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

D Elzinga
Holandês
Camping was prima, locatie heerlijk rustig. Paardjes goed zichtbaar en hebben fijn leven. Voor paardenminnende volwassene die actief bezig wil zijn met paard was mijn ervaring niet wat ik ervan verwachtte. Sanitair gedateerd.
1 ano ás

G. van Dartel
Holandês
Hele leuke kleine camping, waar (bijna) alles om ponnies en paarden draait. Elke dag mogen de kinderen een aantal rondjes rijden in de bak. Daarnaast ook een trampoline, draaimolen, schommel, skelters en in de schuur een hangplek (met o.a. tafelvoetbalspel, airhockey, sjoelbak). De Lachende Loods heeft ook gratis fietsen (in allerlei soorten en maten) ter beschikking staan. De camping ligt maar een paar kilometer van Middelburg-Centrum, vlak bij Vlissingen en het strand is op de fiets in een paar minuten te bereiken. Aardige behulpzame eigenaresse. Wifi was prima. Ook wij komen hier zeker nog eens.
2 anos ás

Anke
Holandês
We hebben wederom genoten op camping de lachende loods. Kleinschalige camping met veel privacy. Heerlijke ruime plaatsen en wat worden we telkens weer gastvrij ontvangen. Sanitair is wat verouderd, maar keurig schoon. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We zagen de kinderen om ons heen genieten tijdens het verzorgen van de paarden. Super fijn dat er ook gratis wifi aanwezig is, ondanks dat het bereik jammer genoeg niet altijd optimaal was. De camping ligt centraal gelegen, dus mogelijkheden genoeg om uitstapjes te maken. Het strand ligt ook lekker dichtbij, ongeveer een klein kwartiertje fietsen. Wij gaan zeker nog een keer terug naar deze camping.
2 anos ás

Jeroen
Holandês
De Lachende Loods is dé paardencamping voor paardenkinderen! Er is wel ander speelmateriaal, maar dit wordt ten opzichte van paarden maar weinig gebruikt. Er is wifi op de camping, maar op het tweede veld geen bereik. De ligging is erg mooi en rustig. Het toiletgebouw is een oude schuur en het sanitair is eenvoudig (gedateerd) maar wel schoon. Er is een leuke "hangplek" voor de jeugd en ook het kampvuur is erg leuk.
2 anos ás

Jeroen
Holandês
We komen voor de derde keer op deze leuke kleine paardencamping. Twee velden en max 15 caravans of grote tenten. Voor de kinderen is er eigenlijk elke dag om op een paard of een pony te rijden en te verzorgen.
2 anos ás

Jeroen
Holandês
De Lachende Loods is bij uitstek een camping voor kinderen die van paarden en pony's houden. Gratis iedere ochtend ponyrijden. Daarnaast ook lessen, vrijrijden en buitenritten. Er is Wfi op de camping, maar het bereik is niet overal even goed. Het sanitair is zeer gedateerd.
2 anos ás

loveusomuch
Holandês
Camping de lachende loods is een leuke camping. Ze hebben er veel dieren en daar doen ze leuke activiteiten mee.
2 anos ás

Hollander
Holandês
Camping met 2 veldjes. Op het veld schommel en trampoline. Kinderen hebben zich prima vermaakt met de pony's, zelfs een keer een buitenrit gemaakt. Op het veld liep ook een oudere pony los, dit vonden de kinderen helemaal geweldig. Douche is iets minder met een drukknop. Maar verder geweldige camping. Middelburg op fietsafstand. Strand ook vlakbij.
2 anos ás

hobbes
Holandês
De camping is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes. Op de camping stonden vnlijk. caravans. De aanwezige oudere kinderen domineerden alles wat er met de pony's werd gedaan. Mijn dochters voelden zich niet erg welkom en werden een beetje "weggekeken" voor hun gevoel. Ik had gehoopt dat mijn dochters als onervaren ruiters meer met de paarden hadden kunnen doen. Dat was niet het geval. Er werd mn. op de pony's rondgeraced door meisjes die al kunnen rijden. Een activiteit, het versieren van de pony's, was al afgelopen voordat we wisten dat deze activiteit plaatsvond. Toen ik vroeg naar de mogelijkheid een keer apart een lesje te regelen kreeg ik geen reactie. Dankzij Isis heeft één van mijn dochters toch nog kunnen genieten van een ritje in de aparte longeerbak. Tot laat veel herrie door tieners die gierend van de lach over het veld lopen en luid sprekende en lachende campinggasten (ging een aantal nachten door tot 1:00). Niet voor herhaling vatbaar.
2 anos ás