Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

It Kroese Beamke

Nije Drintse Wei 6
9243 SE, Bakkeveen
Países Baixos

It Kroese Beamke é um parque de campismo localizado em Bakkeveen, Países Baixos.Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Peter Tijssen
Holandês
In mei 2022, 10 dagen het chalet gehuurd. We hadden fantastische dagen. Prima SVR camping, met zeer vriendelijk eigenaren. De visvijver is fantastisch, we hebben zeer veel gevangen, oa veel zeelt De camping en met name het chalet is echt een aanrader.
10 meses ás

Fam. Riet.
Holandês
We hadden met een ander gezin de groepsaccommodatie geboekt. De camping heeft er twee, waarvan één nieuw. Een prachtig huis met veel grote kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer. Zeer schoon bij aankomst en verder prima compleet. Op de site waar we geboekt hadden stonden voorzieningen zoals een wasmachine en droger, maar daarmee bedoelen ze de gedeelde wasmachine waar de campinggasten ook gebruik van kunnen maken. Er is er maar 1 voor de hele camping, dus kan soms druk zijn. Dat is minder bij een langer verblijf. En zo zijn er meer gedeelde voorzieningen. Als je kinderen van paarden houden is de camping fantastisch. De paarden kunnnen geborsteld worden en onder begeleiding kan er worden gereden tegen een schappelijk tarief. Erg leuk. Camping (leek me) in prima staat, erf misschien wat rommelig. Maar feit is dat als je een mooie accomodatie zoekt of gewoon rustig wilt kamperen in het mooie Bakkeveen dit zeker een aanrader is!
1 ano ás

Chantal
Holandês
Wij komen hier al een paar jaar en de kinderen vinden het prachtig!! Er zijn genoeg kinderen, dus ze maken snel vrienden en vervolgens zijn ze de hele dag onder de pannen. Omdat er geen animatieprogramma is, worden ze zelf super creatief! En als de kinderen zich vermaken, heb ik ook vakantie ?Het betalen voor warm water is geen probleem! Echt het vakantie gevoel. En ja, daar is de prijs voor de staanplaats ook naar. De douches duren echt lang genoeg! Zelfs met lang haar, altijd tijd over. De familie is enorm aardig en geven elke keer weer het "welkom terug/thuis" gevoel. Wij komen elke keer graag terug!
1 ano ás

Fam. Pompstra
Holandês
Goed verblijf gehad op de camping.Faciliteiten in- en om de boerderij zouden wel een update kunnen krijgen. Door een paar wijzigingen, zou het er allemaal veel leuker kunnen uitzien.
1 ano ás

Annie
Holandês
Prima camping, maar er zijn echt wel wat verbeterpunten. Vooral het terrein kan beter onderhouden worden. De HELE camping staat VOL met brandnetels. En dat is op een kindvriendelijke camping echt niet prettig. Het speelveld is prima, maar ook hier kan wat gemoderniseerd worden. De kinderen vonden de paarden super leuk. Er kon elke dag onder begeleiding gereden worden voor een leuke prijs.
2 anos ás

Cor
Holandês
Op camping geweest in augustus mooi weer gehad de laatste dagen erg warm. het vis watertje waar ze over praten moet je de vissen zoeken en zult ze niet vinden want er zwemmen alleen heel kleine visjes 7 cm.voor het douchen moet je 50 euro muntjes gebruiken is niet meer van deze tijd en warm water voor afwas 20 cent euro muntjes.verder is het een fijne camping voor paarden liefhebbers.de boer en boerin mogen wel wat vriendelijker zijn voor de klanten.
2 anos ás

Henk Blaauw
Holandês
We zijn met 20 personen neer gestreken op It Kroeske Beamke 12-15 juni 2020, geweldige locatie, schoon, mooi ingericht, goed terras mooi camping, kortom heel goed om hier met elkaar te verblijven. Voor de kinderen speeltoestellen voorhanden, zandbak etc hebben genoten, prachtige omgeving, voor herhaling vatbaar
2 anos ás

Marrit dijkstra
Holandês
Echt een super camping! En heel leuk dat je met de paarden mag helpen
2 anos ás

Rixt
Holandês
Dat het een boerencamping is
2 anos ás

Bas Broersen
Holandês
Ruime kampeerplekken, Kinderen kunnen (voor een leuke prijs) onder begeleiding paardrijden en de paarden, konijnen, geiten en kippen verzorgen. Voor de visliefhebbers is er een mooie visvijver. 2x per week is er wat leuks te doen, zoals bingo, ringsteken, spooktochten, dropping.
2 anos ás

Geert van der Heide
Holandês
Prima camping! Mooi gelegen en net sanitair. Wil je warm water, dan moet je hiervoor betalen, naar mijn idee niet meer van deze tijd. Verder aardige beheerders.
2 anos ás