Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4.5 / 5 (11 stemmer )

It Kroese Beamke

Nije Drintse Wei 6
9243 SE, Bakkeveen
Nederlandene

It Kroese Beamke er en campingplads i Bakkeveen, Nederlandene. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Wifi
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Peter Tijssen
Hollandsk
In mei 2022, 10 dagen het chalet gehuurd. We hadden fantastische dagen. Prima SVR camping, met zeer vriendelijk eigenaren. De visvijver is fantastisch, we hebben zeer veel gevangen, oa veel zeelt De camping en met name het chalet is echt een aanrader.
2 år siden

Fam. Riet.
Hollandsk
We hadden met een ander gezin de groepsaccommodatie geboekt. De camping heeft er twee, waarvan één nieuw. Een prachtig huis met veel grote kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer. Zeer schoon bij aankomst en verder prima compleet. Op de site waar we geboekt hadden stonden voorzieningen zoals een wasmachine en droger, maar daarmee bedoelen ze de gedeelde wasmachine waar de campinggasten ook gebruik van kunnen maken. Er is er maar 1 voor de hele camping, dus kan soms druk zijn. Dat is minder bij een langer verblijf. En zo zijn er meer gedeelde voorzieningen. Als je kinderen van paarden houden is de camping fantastisch. De paarden kunnnen geborsteld worden en onder begeleiding kan er worden gereden tegen een schappelijk tarief. Erg leuk. Camping (leek me) in prima staat, erf misschien wat rommelig. Maar feit is dat als je een mooie accomodatie zoekt of gewoon rustig wilt kamperen in het mooie Bakkeveen dit zeker een aanrader is!
2 år siden

Chantal
Hollandsk
Wij komen hier al een paar jaar en de kinderen vinden het prachtig!! Er zijn genoeg kinderen, dus ze maken snel vrienden en vervolgens zijn ze de hele dag onder de pannen. Omdat er geen animatieprogramma is, worden ze zelf super creatief! En als de kinderen zich vermaken, heb ik ook vakantie ?Het betalen voor warm water is geen probleem! Echt het vakantie gevoel. En ja, daar is de prijs voor de staanplaats ook naar. De douches duren echt lang genoeg! Zelfs met lang haar, altijd tijd over. De familie is enorm aardig en geven elke keer weer het "welkom terug/thuis" gevoel. Wij komen elke keer graag terug!
2 år siden

Fam. Pompstra
Hollandsk
Goed verblijf gehad op de camping.Faciliteiten in- en om de boerderij zouden wel een update kunnen krijgen. Door een paar wijzigingen, zou het er allemaal veel leuker kunnen uitzien.
2 år siden

Annie
Hollandsk
Prima camping, maar er zijn echt wel wat verbeterpunten. Vooral het terrein kan beter onderhouden worden. De HELE camping staat VOL met brandnetels. En dat is op een kindvriendelijke camping echt niet prettig. Het speelveld is prima, maar ook hier kan wat gemoderniseerd worden. De kinderen vonden de paarden super leuk. Er kon elke dag onder begeleiding gereden worden voor een leuke prijs.
3 år siden

Cor
Hollandsk
Op camping geweest in augustus mooi weer gehad de laatste dagen erg warm. het vis watertje waar ze over praten moet je de vissen zoeken en zult ze niet vinden want er zwemmen alleen heel kleine visjes 7 cm.voor het douchen moet je 50 euro muntjes gebruiken is niet meer van deze tijd en warm water voor afwas 20 cent euro muntjes.verder is het een fijne camping voor paarden liefhebbers.de boer en boerin mogen wel wat vriendelijker zijn voor de klanten.
3 år siden