Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (12 votos )

Het Vossenhol

Morieljelaan 19
3852 LV, Ermelo
Países Baixos

Het Vossenhol é um parque de campismo localizado em Ermelo, Países Baixos.Het Vossenhol O wi-fi, a tenda de campismo y a piscina interior. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Rudy vd Linden
Holandês
Leuke knusse camping, volop in ontwikkeling wat betreft verblijfsmogelijkheden. Sanitair hoofdgebouw is gedateerd maar prima schoon. Zwembad is prima. Beheerder aardig en behulpzaam. Kortom prima camping ⛺️ 👌
7 meses ás

Esther Kaper
Holandês
De camping is lekker rustig. Mooi zwembad. Toiletwagen is prima alsook het sanitairgebouw. Wij hebben een leuk lang weekend gehad in een pod. Omgeving is mooi. Winkels op 2 5 km afstand. Prima te doen. Personeel is vriendelijk.
8 meses ás

Fam. Moedt
Holandês
Mooie ruime plek op een veldje, wat bomen in de buurt voor schaduw, helemaal goed!Zwembad eenvoudig maar leuk, met een glijbaan.Sanitairgebouw wat ouder maar wel schoon, netjes en goed geventileerd, prima wat ons betreft. Waar we wel even aan moesten wennen en niet vaak meer tegenkomen is dat je met een wc rol onder de arm naar de tiolet moet.
1 ano ás

Henk
Holandês
Ik zag vooraf de negatieve recensies, maar het is erg meegevallen. Toiletgebouw is gedateerd, maar wel schoon en altijd ruimte. Geen gebruik gemaakt van de toiletwagen...Bij de receptie prima ontvangen. Kort en bondig.Minder: kampeerders en stacaravans staan door elkaar. Toch twee verschillende type kampeerders (tot laat lawaai).En maar twee speeltuintjes met een paar oude speeltoestellen. Het zwembad is een pluspunt!
1 ano ás

S
Holandês
Word omschreven als een gezellige camping kindvriendelijk, een klein speeltuintje een zwembad maar niet voor de hele kleintjes geen horeca geen winkeltje niks dit is een camping voor 1 dag er is hier geen bal te doen helaas hadden Gepland 2 dagen leuke uitjes en verder genieten op de camping valt dat even vies tegen hele dagen weg en slapen hier alleen maar 1 keer en nooit weer wij vinden deze camping weggegooid geld
1 ano ás

Jeanet
Holandês
Het personeel staat je te woord, maar is niet vriendelijk. Receptie is kort open en soms al vroeger gesloten dan wordt aangegeven. Kinderen worden onvriendelijk het zwembad uit gejaagd door de eigenaresse als het gaat sluiten. Terrein is niet vlak, tegels steken uit. Op het campinggedeelte steken de oude rioleringsbuizen uit de grond, oppassen dat je er niet over struikelt. Sanitair unit is 5 jaar geleden geplaats en is erg klein, als het regent worden je voeten nat op de wc, slechte verlichting. Je moet op deze camping nog met een toiletrol onder je arm naar de wc! We kamperen al 17 jaar en hebben dat nog nooit meegemaakt!Zwembad op reservering ivm corona, dat is ok, maar de glijbaan is aan van 11.00 tot 14.00. De website laat een prachtig plaatje zien, maar in het echt is het rommelig en niet goed onderhouden. Tip: Maak het sanitair op orde en een vriendelijk woord voor je gasten, dat zal een hoop goed maken.
1 ano ás

E. Vink
Holandês
Een heerlijke, ouderwets gezellige, kindvriendelijke camping. Hartelijk ontvangen en rondgeleid!Gedateerde voorzieningen worden geupdate en ook al is het gedateerd, het is wel schoon!Waterkwaliteit van het zwembad wordt dagelijks gecheckt. Glijbaan heeft een trap, niet geschikt voor kleinere kids.Ons verblijf hier was super en natuurlijk veel te kort 😉
1 ano ás

johan en geke de bruin
Holandês
weer erg genoten deze keer prachtig gelegen in het bos er zijn de laatste tijd veel verbeteringen en nieuwe voorzieningen aangebracht het zwembad is prachtig en de wifi uitstekend, sanitair keurig netjes,vriendelijk en aardig personeel
1 ano ás

Vd Plas
Holandês
Weinig te doen, onvriendelijk
1 ano ás

Anoniem
Holandês
Na al meerdere keren op de deze camping geweest te zijn viel het dit jaar toch erg tegen. Je betaald voor een gezin erg veel en krijgt er weinig voor terug. Wij voelde ons niet welkom door de manier hoe er met om ons is gegaan.
2 anos ás

mw. Wakker
Holandês
De bejegening tijdens het vertrek door Sandra, als reactie op een normale vraag, was onacceptabel. Zo ga je niet met je gasten om en mij zie je daar nooit meer terug.
2 anos ás

Sjuul2016
Holandês
Leuke camping met ruime plaatsen, electra, goede wifi en mooi gelegen in het bos maar op loopafstand van het centrum van Ermelo met winkels en restaurants (circa 1,5 km lopen). Binnen zwembad is echt heerlijk en groot en er is een glijbaan. Sanitair qua uiterlijk wat gedateerd maar het wordt perfect bijgehouden en is super schoon. Wij hebben er vier heerlijke dagen genoten!
2 anos ás