Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4.5 / 5 (21 votos )

Het Kleine Velthuis

Luttekeveldweg 3
7475 RX, Markelo
Países Baixos

Het Kleine Velthuis é um parque de campismo localizado em Markelo, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Gre de Weert
Holandês
3 weken op deze camping gestaan .al voor de 3e keer .Gezellig ,gemoedelijk .mooie plaatsen ,veel groen,schoon en erg vriendelijke camping houders die de camping mooi bijhouden en serieus aan afval scheiden doen .Echt een aanrader in deze mooie omgeving .
6 meses ás

John de Boer
Holandês
Rustige camping gelegen in mooie omgeving. Zwembad in de buurt. Dicht bij Markelo met twee supermarkten. Zeer vriendelijke eigenaren. Erg behulpzaam. Sanitair lekker schoon. Laatste veld heeft een gezellige vuurkuil, waar je ruim kunt zitten. Kortom een aanrader!!!!
6 meses ás

R.Melo
Holandês
Kleinschalige, groene en goed onderhouden fijne camping. Vriendelijke en betrokken gastheer die niet te beroerd is om een handje te helpen als dat nodig is. Net sanitair, dat goed schoongehouden wordt. Er staat zelfs zeep voor na het toilet bezoek. De camping is nu al mooi, maar met alle nieuwe aanplant wordt het over een paar jaar een paradijsje! Nu maar voor 3 nachten geboekt maar we gaan zeker nog een keer terug. Bedankt Ronald en Manon
7 meses ás

Jack en Gre de Weert .
Holandês
We zijn 3 weken geweest alles wat je verwacht is er .Leuke eigenaars ,mooie plaatsen ,groen en mooi schoon toiletgebouw .wel serieus afval scheiden ..net als thuis.
7 meses ás

Kees de Boot
Holandês
Leuke camping in zeer mooie omgeving met vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. Ligt vlakbij Markelo. Handig om even op de fiets te stappen en een broodje bij de bakker te halen. Eigenaar heeft de caravan voor mij zo achteruit rijdend op de plek gezet en geholpen met het laatste stukje duwen. Zeer vriendelijke ontvangst en altijd in voor een geintje. Mooie aanplant, als je goed kijkt zie je elke keer wat anders. Wij gaan er zeker weer heen!!!
7 meses ás

Annie Bakker
Holandês
Eigenaar is juist erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Helpt met allerlei problemen , niets is te gek. Heeft zelfs onze caravan met een krik waterpas gezet. Jammer om te zien dat sommige mensen niet netjes vertellen dat ze er niet tegen kunnen als ze rechtstreeks worden aangesproken op hun gedrag en daar dan achterbaks een klacht van maken op Internet zonder de waarheid te vertellen. Sanitair is erg schoon en het eerste veld heel gezellig aangeplant. Zeker een aanrader!!!!!
7 meses ás

Hans en Anita
Holandês
Prachtige ligging,kort bij het centrum. Afval scheiden doen we thuis ook en zijn het daar ook helemaal mee eens. Maar als er 1 gast een foutje daarin maakte werden alle campinggasten afgeblaft, zo wensen wij niet behandelt te worden op zo'n brute, vloekende en tierende campinghouder. Dit is zo niet de manier van oplossen. Wij zijn hierdoor en week eerder vertrokken, en ons vakantie plezier bedorven en komen zeker nooit meer terug.
7 meses ás

Sjaak de Ridder
Holandês
Zeer gezellige en behulpzame eigenaren. Ronald is altijd in voor een lach. Hij neemt dan wel het afval scheiden serieus, maar erg terecht, want mensen zijn nog wel eens fout bezig. Het sanitair is erg schoon en het is een duurzame camping, want zelfs het water wordt verwarmd met een houtkachel. Heel soms ruik je een gezellig houtvuurtje voor een kwartiertje. Omgeving is erg mooi. Veel fiets routes alle kanten op.
7 meses ás

Marianne
Holandês
Heel mooie camping met veel mooie bomen en planten. Eigenaar Ronald, aardige man maar hij let goed op of het afval op de juiste manier gescheiden wordt, zo niet krijg je dat ook wel te horen! De Wifi is gratis en helemaal top!! Het sanitair is netjes en schoon. Minpunt vinden wij dat hij elke dag hout stookt om het water te verwarmen, dit duurt ong n uur en als de wind verkeerd staat kun je er op de camping flink last van hebben. Verder is het er erg gemoedelijk. De winkels zijn lekker dichtbij op fiets afstand.
8 meses ás

Carla den ouden
Holandês
Fantastische camping, schoon sanitair en een heel vriendelijke eigenaar Ronald. Als je Ronald blij wilt maken even een eitje bakken voor hem s,morgens.
8 meses ás

Familie van Berkel
Holandês
De borden van de camping verwijzen niet naar het achterste veldje waar wij moesten staan maar naar de ingang bij de woning en sanitair gebouw. De eigenaar die ons ontving, vertelde waar we heen moesten. Een andere toegangsweg nemen. Achteruit rijden met de combinatie! We hadden plaatsen naast elkaar voor onze drie caravans. Dit dankzij de inspanning van de eigenaar. Avonds maakte hij een gezellig kampvuur. Afvalscheiding bleek zeer belangrijk te zijn voor de eigenaar. Hij liet dit soms blijken door luid mopperend over de camping te lopen op zoek naar degene die verkeerd gedropt had. We hebben ons goed vermaakt met elkaar die drie dagen.
1 ano ás

Flip Koning
Holandês
Leuke kleine gemoedelijke camping met fantastische eigenaren.Deze mensen doen hun best om het iedereen naar de zin te maken.Wij waren hier van 29-5 t/m 3-6.Schoon sanitair en ruime plaatsen voor camper of caravan.Lekker ongedwongen sfeertje.Omgeving prachtig om te fietsen en 2 km van centrum van Markelo.Komen hier vast nog een keer terug.
1 ano ás

Flip Koning
Holandês
Wij waren hier een weekje van 29-5 t/m 3-6 Een echte aanraderHele leuke mooie en gezellige minicamping met ruime plaatsen.Sanitair is super schoon.Lekker gemoedelijk en ongedwongen sfeer.Eigenaren proberen om het iedereen naar de zin te maken.We komen hier vast en zeker nog een keer terug.
1 ano ás

R.Melo
Holandês
Kleinschalige, groene en goed onderhouden fijne camping.Vriendelijke en betrokken gastheer die niet te beroerd is om een handje te helpen als dat nodig is.Net sanitair, dat goed schoongehouden wordt. Er staat zelfs zeep voor na het toilet bezoek.De camping is nu al mooi, maar met alle nieuwe aanplant wordt het over een paar jaar een paradijsje!Nu maar voor 3 nachten geboekt maar we gaan zeker nog een keer terug.Bedankt Ronald en Manon
1 ano ás

Bennie en Yvonne
Holandês
Rustige camping met goed, schoon sanitair. Prachtig om te fietsen, wandelen in een mooie omgeving. Zeer gastvrije, gezellige eigenaren
1 ano ás

Diederik en Thea Faber
Holandês
Super camping, niet luxe, maar van alle gemakken voorzien en brandschoon. Super vriendelijke eigenaar Ronald, handig, creatief ( vraag naar de " Ronald " kookgelegenheid ) en super aardig met groene handjes.Hond was meer dan welkom.We komen hier zeker weer terug. Dank je wel Ronald. !!!
1 ano ás

Ans Rikhof
Holandês
Kleine, gemoedelijke en gezellige camping. Zeer vriendelijke beheerder, erg gastvrij en behulpzaam, hij is ook creatief met hout, voor mij een paellalepel gemaakt, heb hem beloond met een salamiworst, is ie dol op🤣. Hij is fanatiek op afvalscheiding, dus vraag hem even hoe hij dit hebben wil. Sanitair is gedateerd maar schoon, er zijn inmiddels 2 nieuwe douches gerealiseerd, komende winter volgen meer vernieuwingen. Markelo is dichtbij met veel voorzieningen, prachtige fiets- en wandelomgeving.
2 anos ás

Piet en Marianne
Holandês
Schonen camping Ronald en Manon zijn gastvrij en vriendelijk. Prachtige fiets en wandelroute.
2 anos ás

fam van staveren
Holandês
een fantastische camping met een hele gezellige eigenaar Ron. Sanitair, douch gelegenheid was brandschoon, een mooie om te fietsen,wij gaan der zeker naar terug.
2 anos ás

Jansje
Holandês
Drie kilometer van de A1 en op zichtlokatie van de provinciale weg, maar ervan gescheiden door wat huizen en velden, is deze rustige, gemoedelijke en schone camping prima te bereiken. Het geluid van de provinciale weg dringt nauwelijks door en s nachts is het er op het geluid van een enkele auto na doodstil. Vooral overdag hoor je de vogels die in de heggen die de kampeerplekken afsluiten, hun voedsel vinden. De beheerder heeft groene vingers en dat is te zien aan de planten, struiken en bomen. Het water voor douche en afwas was prima op temperatuur. Het is fijn te weten, dat het water er milieuvriendelijk wordt verwarmd en de electriciteit van zonnepanelen afkomstig is. Heb hier een heerlijke vacantie gehad. Misschien tot een volgende keer.
2 anos ás

Jack en Gre de Weert
Holandês
Verrast toen we aankwamen op deze sfeer camping.Gezelligheid .lekker groen en super sanitair.We werden helemaal blij en kregen een van de ruime plaatsen toegewezen voor 3 weken..2 leuke honden een knorrend varken en een gezellige vriendelijke familie die het iedereen naar de zin probeert te maken .Een aanrader in een mooie omgeving.
2 anos ás