Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (11 votos )

De Borkeld

Winterkamperweg 30
7475 SJ, Markelo
Países Baixos

De Borkeld é um parque de campismo de 100 em Markelo, Países Baixos. De Borkeld O wi-fi, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jelle
Holandês
Leuke omgeving, kindvriendelijk camping, 3weken animatie aanwezig. Sanitair gebouw schoon en netjes net als de rest van de camping. Vriendelijk personeel.
6 meses ás

Jelle
Holandês
Leuke omgeving, kindvriendelijk camping, 3weken animatie aanwezig.Sanitair gebouw schoon en netjes net als de rest van de camping.Vriendelijk personeel.
1 ano ás

Fam Jansen
Holandês
Het is hier heerlijk genieten voor het hele gezin! Geweldige eigenaren, schoon sanitair, mooie omgeving, leuke speeltuin voor de kids en een heerlijk zwembad! Wij komen hier zeker terug!
2 anos ás

Wilma Jansen
Holandês
Aardige eigenaren. Willen je overal mee helpen. Prima sanitair. Voor tweede jaar als voorseizoen. Geweldig. Rust. Ruimte. Schoon. Wat wil een kampeerder nog meet
2 anos ás

Egbert
Holandês
Een camping waar bijna alleen maar seizoensplaatsen zijn. Er staan nog net geen kabouters bij de caravans. Wat door moet gaan voor een toeristisch veld is gevuld met "localen". Zodra je aan komt rijden voel je al dat je niet welkom bent. Voor ons nooit weer!!
2 anos ás

Van Hees
Holandês
Het is een gezellige familiecamping,de eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam! Je bent zo in Markelo of in andere leuke steden. Wandelen is ook erg mooi in het prachtige natuurgebied de borkeld. Leuke grote speeltuin,jammere is wel dat de grote jeugd er ook rond hangt. En het behoorlijk grove woorden gebruikt waardoor de kids dat overnemen. Zwembad is ook lekker om in af te koelen en in het hoogseizoen is er animatieteam! Op zaterdagavond is er altijd bingo wat altijd heel gezellig is en de prijsjes mogen er ook zijn. Sanitair is heel schoon en mooi. Kortom een gezellige camping in een mooi natuurgebied. Onze complimenten voor de eigenaren! Wij hebben een seizoensplaats en genieten hier volop van de rust en voor ons is het echt ontspannen!!
2 anos ás

henk en nataya winter
Holandês
camping de borkerld,is een schitterende camping,met mooi natuur gebied,wij staan er bijna 10 jaar bevalt ons prima,mooie ruime plaatsen,schitterende sanitair,goed onderhouden,mooi zwembad,en speel gelegenheid voor de kinderen,en een jeugdhonk,en niet te vergeten,de gezellige bingo,s op zaterdagavond,wij wonen 10 minuten,van de camping,maar het voelt,echt dat je ,eruit bent.super
2 anos ás

Yessica Jaspers
Holandês
We zijn dit jaar voor de 2e keer bij camping de Borkeld geweest. Op de camping heerst een gemoedelijke sfeer en ligt op een prachtige locatie nabij natuurgebied de Borkeld. De eigenaars zijn erg vriendelijk en de persoonlijkevbenadering maakt dat je je er erg welkom voelt. de leuke activiteiten die voor jong en oud georganiseerd worden zorgen voor een ontspannen vakantie. Het sanitair is schoon en zeer goed onderhouden. Kortom: het is hier fantastisch!
2 anos ás

Manuela
Holandês
Wij hebben zo'n heerlijke vakantie gehad op camping De Borkeld. Super schone en mooie sanitair gelegenheden, zeer kindvriendelijk, heerlijk zwembad die we zeker nodig hadden dit jaar met die waanzinnige temperaturen. Een camping met een leuk animatieteam, mooie omgeving, ruime plaatsen, gezellige camping gasten en dit alles hebben we te danken aan de zeer gastvrije campingbeheerders. Zaterdagavond een gezellige BINGO avond... Kortom genoeg te doen. Wij hebben genoten! Volgende jaren komen we beslist weer terug... Kinderen en ook wij hebben wederom genoten van een heerlijke vakantie. Bedankt!
2 anos ás

Van Mierlo
Holandês
De Borkeld is echt een camping voor mensen uit de buurt met een seizoensplaats. Dit maakt het als toeristische kampeerder niet aantrekkelijk. Veel kliekjesvorming wat 's avonds helaas veel lawaar oplevert. Het zwembad wordt bezet door de oudere jeugd waardoor het voor de jongeren (< 12 jaar) niet leuk is om te gaan zwemmen. Het sanitair is goed. Helaas is het voor ons tegengevallen op deze camping en zullen wij volgend jaar beter letten op wat wij boeken.
2 anos ás

Kidsfamily
Holandês
Wij hebben met ons gezin een HEPI arrangement geboekt bij de Borkeld. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan zowel bij de boeking als bij dag van aankomst. Prettige camping, leuk speelveld voor de kids waarop we toezicht hadden vanaf onze plek. Schoon sanitair, douchetijd wel wat aan korte kant en er is geen wc papier enhandzeep aanwezig (niet heel hygi&euml;nisch als iedereen na toiletgang dezelfde deurkruk aanraakt bij het naar buiten gaan) . Als de camping vol staat heb je denk ik wel de nodige wachtrijen voor de douche en maar 1 afwasgelegenheid in het grote sanitair gebouw,dit is echt te weinig. Maar daar in tegen wel mooie ruime kampeerplekken. Leuke omgeving (holten,rijssen,nijverdal,enz) Leuk open lucht zwembad, maar niet erg groot voor deze camping. Wij hebben mede door het mooie weer twee hele mooie weekenden gehad!
2 anos ás