Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
3.5 / 5 (10 votos )

Groepsaccommodatie De Branding

Heereweg 2
9166 SE, Schiermonnikoog
Países Baixos

Groepsaccommodatie De Branding é um parque de campismo de 100 em Schiermonnikoog, Países Baixos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Instalações da cozinha
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Muriel Bakker
Holandês
Wij hebben een heerlijke week achter de rug in appartement 'Zeemeeuw' van kampeerboederij de Branding. De kinderen (9 en 11 jaar) mochten meehelpen en vonden dat fantastisch! Supervriendelijke mensen, we kregen verse melk en eieren, de kinderen mochten een overall lenen, het appartement was gezellig en schoon, kortom, wij vonden het voor herhaling vatbaar!
1 ano ás

Bouwhistorcus
Holandês
Prima ontvangst. Appartement Wantij was keurig schoon, en alle basale zaken zijn aanwezig. En de rest moet je zelf doen. Maar het kopen van afwasmiddel, schuursponsjes en wc papier is toch geen probleem? Gezellig chaotisch...er wordt namelijk ook gewerkt aan het boerenbedrijf. Voor herhaling vatbaar....
2 anos ás

Irene
Holandês
Appartement Springtij (2pers, eigen sanitair): Bij aankomst waren wij huiverig: de boerderij ligt er rommelig en smerig bij. Vreemd onwennig ontvangst + 45min buiten wachten tot ons appartement ''schoongemaakt'' was. De vloer en badkamer zien er nieuw uit, de rest is oud en smerig. Het gasfornuis moet worden aangestoken met een lucifer en er is geen slot op de deur. Je spullen kun je hier dus niet veilig opbergen!! Veel faciliteiten in de keuken kapot. Overal veel levende en dode (uitgesmeerde) vliegen, muggen en spinnen. Er lag zelfs een stapeltje van 10-15 dode vliegen op de vloer. Veel van het uitgereikte textiel (de deken, het dekbed en de keukenhanddoek) had hele vieze vlekken. De eerste avond hadden wij al problemen met het toilet. Er wordt geen rekening gehouden met de corona-maatregelen. Wij komen hier nooit meer terug.
2 anos ás

Koos
Holandês
We hadden een eigen tent meegenomen, was op zich niet nodig maar dit gaf een beetje meer vrijheid in het kiezen voor een goede (tent) lokatie. Zeer down to earth, als je over het paard getild bent moet je hier niet zijn. Deze camping boerderij heeft koeien! En als er kalveren zijn mogen/kunnen de kinderen het kalf voeden. Je kan hier (b. w.v.) met een koffertje kleren komen , alle basis voorzieningen zijn beschikbaar. Enige inzet is wel vereist, dit is geen hotel met schoonmaaksters. Potten, pannen, borden en bestek in overvloed beschikbaar. De afwas is uiteraard voor jezelf. Kan wel druk zijn in de keuken, maar dat maakt het nou juist zo gezellig. Douchen? Geen probleem, en doe es gek... je bent immers op vakantie, trek na het douchen de trekker erdoor ;) Douches waren prima te doen. 🙃 Heerlijke sfeer, en een echte eiland mentaliteit. Ik heb genoten, volgend jaar gaan we weer.
2 anos ás

Denker
Holandês
Accomodatie was niet schoon, vieze beddengoed van vorige huurder lag er nog, niet schoongemaakt na hun vertrek
2 anos ás

Erwin
Holandês
Goed verblijf gehad afgelopen zomer op camping de Branding op het mooi eiland Schiermonnikoog. Camping ligt logischerwijs vlakbij het strand en is voordelig. Uiteraard hoort bij een voordelige prijs een niet al te hoog verwachtingspatroon (geen 5 sterren Hilton). Naar mijn mening is de prijs-kwaliteit ronduit goed.
2 anos ás

De Jong
Holandês
Wij hadden van vrienden dit adres doorgekregen. Zijn al veel op de wadden geweest. Ons appartement was net gerenoveerd. Prachtig geworden. Gezellig ingericht en alles was aanwezig. We hadden een eigen badkamer. En het was echt spotgoedkoop. We gaan hier zeker nog eens weer heen!!
2 anos ás

Fam Luitens
Holandês
De kinderen hebben genoten. Het is back to basic. Geen overbodige luxe, maar alles valt te regelen. De kinderen mochten mee met de boer. Melken en op de trekker. Savonds broodjes bakken en liedjes zingen bij een kampvuur. Na afloop kregen ze een boerenknechtdiploma. Dat vonden ze prachtig. Heel huiselijk en gewoon. De douches waren simpel maar schoon. De campingkeuken wordt door meerdere gebruikt. Iedereen deed zijn eigen afwas en je kunt er koken. We hoefden geen pannen etc meebrengen. De kinderen spelen veel samen. Soms is het wat vies in de keuken, maar deze wordt elke dag schoongemaakt door de boerin. Hartelijke mensen. We mochten hun bbq lenen en ze brachten onze bagage weer naar de boot. Het weer was heerlijk. Veel gefietst en alle dagen in zee geweest. Voor een goedkoop verblijf op schier is dit een aanrader!
2 anos ás

Lisa
Holandês
Ik was hier met school op kamp. Het verblijf was echt een ramp. Ik heb in de 4 dagen dat ik er was nooit gedoucht, omdat de badkamers smerig waren en overal was schimmel. Het hele verblijf leek wel op een bouwval. Hier kom ik echt nooit meer terug. Wel lag het op een goede afstand van het dorp.
2 anos ás

S.F.M.
Holandês
Samen met twee kinderen achtereenvolgens een vouwwagen en een appartement gehuurd. De vouwwagen was ok, ondanks gebrek aan elektriciteit. De tuinset die buiten stond was echter deels stuk en smerig. Zeker aan vervanging toe. De vouwwagen werd dicht bevolkt door spinnen en oorwurmen. Vooral deze laatste vonden we overal terug (in kleding, beddengoed, schoenen, etc). Misschien kan er, tussen de verschillende gasten door, vaker wat ongedierte verwijderd worden. Voorkomen kan niet, maar in dit geval hingen er overal spinnenwebben. De centrale campingkeuken hebben we links laten liggen: bij bezichtiging stonk het er vreselijk, vlogen de bromvliegen af en aan en lag er kippen/koeienpoep op de grond. Niet zo smakelijk. Het campingsanitair was op onze eerste dag érg vies: alsof iemand een toupetje was verloren in het doucheputje.... twee dagen later was er gelukkig schoongemaakt. Het appartementje was prima ingedeeld. Er zat alleen veel schimmel in de douche en we vonden het stinken in de keuken. Dit bleek achteraf veroorzaakt te worden door een centimeters dikke laag schimmel in het pedaalemmertje. Het terrein + stallen van de boerderij leek ook te dienen als grofvuilopslag... dit biedt veel speelmogelijkheden maar ik kon me er alleen maar over verbazen. Dit is niet representatief voor een boerenbedrijf. Hebben een heerlijke tijd op het eiland gehad, maar zoeken de volgende keer een andere accommodatie.
2 anos ás