Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
3.5 / 5 (10 stemmer )

Groepsaccommodatie De Branding

Heereweg 2
9166 SE, Schiermonnikoog
Nederlandene

Groepsaccommodatie De Branding er en campingplads med 100 teltpladser i Schiermonnikoog, Nederlandene. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
TV forbindelse
Madlavningsfaciliteter
Snackbar
Grill tilladt

Betingelser
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Muriel Bakker
Hollandsk
Wij hebben een heerlijke week achter de rug in appartement 'Zeemeeuw' van kampeerboederij de Branding. De kinderen (9 en 11 jaar) mochten meehelpen en vonden dat fantastisch! Supervriendelijke mensen, we kregen verse melk en eieren, de kinderen mochten een overall lenen, het appartement was gezellig en schoon, kortom, wij vonden het voor herhaling vatbaar!
3 år siden

Bouwhistorcus
Hollandsk
Prima ontvangst. Appartement Wantij was keurig schoon, en alle basale zaken zijn aanwezig. En de rest moet je zelf doen. Maar het kopen van afwasmiddel, schuursponsjes en wc papier is toch geen probleem? Gezellig chaotisch...er wordt namelijk ook gewerkt aan het boerenbedrijf. Voor herhaling vatbaar....
3 år siden

Irene
Hollandsk
Appartement Springtij (2pers, eigen sanitair): Bij aankomst waren wij huiverig: de boerderij ligt er rommelig en smerig bij. Vreemd onwennig ontvangst + 45min buiten wachten tot ons appartement ''schoongemaakt'' was. De vloer en badkamer zien er nieuw uit, de rest is oud en smerig. Het gasfornuis moet worden aangestoken met een lucifer en er is geen slot op de deur. Je spullen kun je hier dus niet veilig opbergen!! Veel faciliteiten in de keuken kapot. Overal veel levende en dode (uitgesmeerde) vliegen, muggen en spinnen. Er lag zelfs een stapeltje van 10-15 dode vliegen op de vloer. Veel van het uitgereikte textiel (de deken, het dekbed en de keukenhanddoek) had hele vieze vlekken. De eerste avond hadden wij al problemen met het toilet. Er wordt geen rekening gehouden met de corona-maatregelen. Wij komen hier nooit meer terug.
3 år siden