Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Domein Groot Besselink

Lage Lochemsweg 31 C
7218 PA, Almen
Países Baixos

Domein Groot Besselink é um parque de campismo localizado em Almen, Países Baixos, localizado na região da Gueldria. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Rob de Bruin
Holandês
Wij waren er 4 dagen en nachten op een prachtige locatie met mooi sanitair. Minpunten zijn dat je extra moet betalen voor electra, in ons geval 9 euro voor 18 kilowatt zonder zelfcontrole van meterstand, ondanks ledverlichting en zonder gebruik van televisie wegens gebrek aan ontvangst satelliet door plek met hoge bomen.
1 ano ás

Jacqueline Den hartog
Holandês
Hele mooi verzorgde camping. Ruime plaatsen, mooi gras. Sanitair prima. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
2 anos ás

Christine
Holandês
Het is hier supermooi! Heerlijk gezwommen in de Berkel en genoten van de rust. Extra fijn: de camping is rookvrij! Ik heb mee gedaan aan de activiteiten; de meditatie en oefeningen in de ochtend en de begeleide wandelingen. Was leuk om met elkaar op pad te zijn en meer inzicht te krijgen. En bovendien erg gezellig!
2 anos ás

Rob Dollekens
Holandês
Prachtig gelegen aan de Berkel. Prachtige camping. Grote plaatsen. Heel vriendelijk mensen. Gastvrij. En de wandelingen met de boswachter zijn voor elke natuurvriend een aanrader.
2 anos ás

Eric & Marlies Weert
Holandês
Bij aankomst : Verwondering ! Het klopt allemaal. Ruimte, omgeving , plaatsen, zorgvuldig , hygiëne, vrijheid en vooral rust. Naast een professionele aanpak ervaar je verbondenheid.
2 anos ás

Sara
Holandês
Wat een verademing om een zinvol verblijf te combineren met je partner! Mura en Henny Wat een super plek! Dankjullie wel voor het opzetten van deze fantastische plek voor een zinvolle vakantie. Ben je opzoek naar een zinvol verblijf en wil je partner lekker lezen terwijl jij kunt aansluiten bij mediatie wandelingen/ ochtend oefeningen of mura de vragen van haar lijf wil vragen over het watermantijdperk? Dan zit je hier goed. Wij hebben heerlijk kunnen wandelen, fietsen en zwemmen terwijl ik tussen door het heb kunnen sluiten bij het programma van de camping. Een fijne beleving dat dit samen kan gaan. Dank jullie wel. en zeker tot ziens PS: über schoon sanitair en vriendelijk personeel :)
2 anos ás

Wojtek
Holandês
Prachtig plek, goed sanitair, mooi wandel- en fiets gebied, vissen en zwemmen in Berkel, lekker appelgebak.
2 anos ás

Franchy en Annemie
Holandês
Wij willen jullie bedanken voor het zeer mooi verblijf op het Domein Groot Besselink , na het bezoeken van reeds meerdere kampeer plaatsen staan jullie bovenaan onze lijst en komen we zeker nog terug met vrienden , de stilte , de natuur , de mooie indeling van het domein en natuurlijk de goede hygiëne op het sanitair Dank u Met vriendelijke groeten Francky en Annemie
2 anos ás

Christien
Holandês
Rustig gelegen camping aan de rivier de Berkel. Mooi gebied om te wandelen, fietsen en zwemmen. Kampeerplaatsen zijn erg ruim van formaat met mooi uitzicht. Zeer schoon sanitair met heerlijk warme douches. Het terras van Esther is ook een aanrader. Vriendelijke eigenaren. Wij gaan volgend jaar weer!
2 anos ás

Ingrid Bouwmeester
Holandês
Mooie ruime plaatsen, rustige camping, schoon sanitair. Het is een camping voor mensen die ook eventueel van meditatie houden, er worden workshops gegeven en je kunt wandelen onder begeleiding van een boswachter.
2 anos ás