Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (13 votos )

De Vrije Vogel

Laagwaalderweg 21
1792 CE, Texel
Países Baixos

De Vrije Vogel é um parque de campismo localizado em Texel, Países Baixos.Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

W de B
Holandês
Vriendelijk ontvangt van hard werkende mensen! Camping ligt er goed bij en schone sanitair. Door de 3 velden hadden we goede ruime plekken... Het stro moest van het land dus 1x een een drukke lange dag op het erf. Geweldig dat wij dit van dichtbij mee mochten maken, respect! Goed uitleg gehad van de boer over alles. Verse eitjes verkoop in een hokje langs de weg. Onze vakantie was geslaagd!
6 meses ás

Debbie
Holandês
Ontvangst: 10 Lokatie:10 Camping:10 Sanitair: 10 Hygiëne :10 Omgeving: goed uitgangspunt , wijds. Boerderij: schoon en veel arbeid. Opvallend: de rustige aangename sfeer Bijzonder: de recreatieruimte met al haar faciliteiten, pure luxe….
7 meses ás

Familie Boshart
Holandês
Een leuke boeren camping met prima faciliteiten. Heerlijk rustig met ruime plekken. Prima camping voor zowel stellen als met kinderen. In de algemene ruimte kan er gekookt en afgewassen worden.
10 meses ás

W de B
Holandês
Vriendelijk ontvangt van hard werkende mensen! Camping ligt er goed bij en schone sanitair. Door de 3 velden hadden we goede ruime plekken...Het stro moest van het land dus 1x een een drukke lange dag op het erf. Geweldig dat wij dit van dichtbij mee mochten maken, respect! Goed uitleg gehad van de boer over alles.Verse eitjes verkoop in een hokje langs de weg. Onze vakantie was geslaagd!
1 ano ás

W de b
Holandês
Goed ontvangst van hard werkende mensen! Door de 3 velden konden we met onze camper op een ruime plaatst staan. Sanitair was goed en je mag gebuik maken van wasmachine droger koelkast en keuken. Heel top!Het stro moest van het land dus een drukke lange dag voor ze, maar mooi om dit te zien respect! Goed uitleg van de boer over alle bijkomstigheden van de boederij! Verse eitjes verkoop in een hokje bij de weg helemaal top! We hebben een geslaagde vakantie gehad!
1 ano ás

P. Gr.
Holandês
De website komt zeker niet overeen qua voorzieningen van de douches met de werkelijkheid. Er zijn er geen 5 en de dames douche zit in de schimmel. Toen wij hier navraag over gingen doen, werden wij hier niet vriendelijk over te woord gestaan. Wij zijn gesommeerd direct te vertrekken, daar mevrouw het niet eens was met ons.
2 anos ás

A.
Holandês
Blijkbaar kan een boer/ camping geen beloofde service meer verlenen in verband met coronamaatregelen. Stond niets over vermeld op de website en we zijn er ook niet vooraf over geïnformeerd. Het werd me licht verwijtend verteld bij aankomst. Geen eitjes, broodjes of verse melk en de boer was ook niet bepaald welwillend om de kinderen mee te laten kijken. Ik snap dat een boerencamping een camping bij een werkende boerderij is. Maar de boer moet zich toch wel afvragen of hij een camping wilt runnen als hij nog om 23.30 hard over het land raast met veel geluid en een gigantische bouwlamp op de camping richt. Op camping ‘de vrije vogel’ ben je meer een leuke bijverdienste voor het lege veld, dan een gewaardeerde campinggast.
2 anos ás

Janine Ockhuysen
Holandês
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de Pipowagen. Lekker prive plekje naast de koeienstal. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. De wagen is zeer effectief ingericht. Wij hebben heerlijk geslapen en in de bedstee en 's morgens genoten van ontbijtje bij de picknicktafel voor de pipowagen. . Onder de bedstee is ruimte voor de bagage. Alles is stijlvol, maar ook praktisch ingericht. Naast de wagen staat een prachtig toilet gebouwtje met eigen douche en toilet.
2 anos ás

L Sibeijn
Holandês
Wat een heerlijke plek, het boerderijleven van dichtbij meemaken voor onze jonge kinderen, schoon en modern sanitair en een goede uitvalsbasis voor alle aktiviteiten die Texel te bieden heeft. Eieren direct van de boer, melk en natuurlijk warme broodjes in de morgen. Boer Klaas en familie zorgen ervoor dat ook kinderen zich hier welkom voelen - ze mogen overal meekijken. we hebben genoten en gaan volgend jaar weer.
2 anos ás

Corine
Holandês
Veel comfort voor een redelijke prijs. Mooi, schoon en ruim sanitair zonder extra kosten. Dit geldt ook voor de keuken, wasmachine en droger. Vriendelijke boeren familie , voor zover ik het begreep wonen er drie generaties op de boerderij. Verder lopen er koeien in de wei en op stal, geitjes ,kipjes ,poezen en er is een hond. Als er gevoerd wordt is het varken wat luidruchtig maar dat is zo voorbij. Wij hebben hier een heerlijke week gehad op een mooie ruime plek. Vanaf de camping fiets je binnen een kwartier naar Oudeschild en ook Den Burg is vlakbij.
2 anos ás

Selinde
Holandês
Rustige leuke boerencamping waar je je echt welkom voelt. Je kunt een kijkje nemen in de koeienstallen en zien hoe de koeien gemolken worden door de robot. Fantastisch te zien hoe zo’n jonge enthousiaste boerin deze boerderij runt met hart voor haar dieren. Sanitair is prima en schoon.
2 anos ás

Nijboer
Holandês
Ligt afgelegen, hebt minimaal een fiets nodig, in kale omgeving
2 anos ás

Jm
Holandês
Wij hebben een week in de pipowagen gelogeerd! Het was geweldig! Erg schoon, zowel de pipowagen als het mooie toiletgebouwtje wat erbij stond. Bij aankomst lag er een reep chocolade en er is koffie, thee en suiker aanwezig. Verder erg goed ingericht. De koeien lopen voor de pipowagen langs, wat echt het boerengevoel gaf. Mijn kinderen van 7 en 9 hebben zich goed vermaakt. Er zijn veel skelters en er is een klein speeltuintje. Het is een werkend boerenbedrijf en dat merk je. De boer is volop aan het werk en de koeien loeien gezamelijk. Uiteraard ligt een boerderij niet in druk bevolkt gebied, maar dat weet je als je boekt... Ben je op zoek naar een echte boeren camping, met dito geluiden, geuren en rust, ga naar deze camping!!
2 anos ás