Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Wifi
Grill tilladt
Hunde
Vaskemaskiner
4 / 5 (13 stemmer )

De Vrije Vogel

Laagwaalderweg 21
1792 CE, Texel
Nederlandene

De Vrije Vogel er en campingplads i Texel, Nederlandene. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

For tøjvask, er vaskemaskiner tilgængeligt.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Wifi
Madlavningsfaciliteter
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads

Hygiejne
Vaskemaskiner


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

W de B
Hollandsk
Vriendelijk ontvangt van hard werkende mensen! Camping ligt er goed bij en schone sanitair. Door de 3 velden hadden we goede ruime plekken... Het stro moest van het land dus 1x een een drukke lange dag op het erf. Geweldig dat wij dit van dichtbij mee mochten maken, respect! Goed uitleg gehad van de boer over alles. Verse eitjes verkoop in een hokje langs de weg. Onze vakantie was geslaagd!
1 år siden

Debbie
Hollandsk
Ontvangst: 10 Lokatie:10 Camping:10 Sanitair: 10 Hygiëne :10 Omgeving: goed uitgangspunt , wijds. Boerderij: schoon en veel arbeid. Opvallend: de rustige aangename sfeer Bijzonder: de recreatieruimte met al haar faciliteiten, pure luxe….
1 år siden

Familie Boshart
Hollandsk
Een leuke boeren camping met prima faciliteiten. Heerlijk rustig met ruime plekken. Prima camping voor zowel stellen als met kinderen. In de algemene ruimte kan er gekookt en afgewassen worden.
2 år siden

W de B
Hollandsk
Vriendelijk ontvangt van hard werkende mensen! Camping ligt er goed bij en schone sanitair. Door de 3 velden hadden we goede ruime plekken...Het stro moest van het land dus 1x een een drukke lange dag op het erf. Geweldig dat wij dit van dichtbij mee mochten maken, respect! Goed uitleg gehad van de boer over alles.Verse eitjes verkoop in een hokje langs de weg. Onze vakantie was geslaagd!
2 år siden

W de b
Hollandsk
Goed ontvangst van hard werkende mensen! Door de 3 velden konden we met onze camper op een ruime plaatst staan. Sanitair was goed en je mag gebuik maken van wasmachine droger koelkast en keuken. Heel top!Het stro moest van het land dus een drukke lange dag voor ze, maar mooi om dit te zien respect! Goed uitleg van de boer over alle bijkomstigheden van de boederij! Verse eitjes verkoop in een hokje bij de weg helemaal top! We hebben een geslaagde vakantie gehad!
2 år siden

P. Gr.
Hollandsk
De website komt zeker niet overeen qua voorzieningen van de douches met de werkelijkheid. Er zijn er geen 5 en de dames douche zit in de schimmel. Toen wij hier navraag over gingen doen, werden wij hier niet vriendelijk over te woord gestaan. Wij zijn gesommeerd direct te vertrekken, daar mevrouw het niet eens was met ons.
3 år siden

A.
Hollandsk
Blijkbaar kan een boer/ camping geen beloofde service meer verlenen in verband met coronamaatregelen. Stond niets over vermeld op de website en we zijn er ook niet vooraf over geïnformeerd. Het werd me licht verwijtend verteld bij aankomst. Geen eitjes, broodjes of verse melk en de boer was ook niet bepaald welwillend om de kinderen mee te laten kijken. Ik snap dat een boerencamping een camping bij een werkende boerderij is. Maar de boer moet zich toch wel afvragen of hij een camping wilt runnen als hij nog om 23.30 hard over het land raast met veel geluid en een gigantische bouwlamp op de camping richt. Op camping ‘de vrije vogel’ ben je meer een leuke bijverdienste voor het lege veld, dan een gewaardeerde campinggast.
3 år siden