Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

De Maiskolf

Rekveldweg 4
7722 JA, Dalfsen
Países Baixos

De Maiskolf é um parque de campismo de 30 em Dalfsen, Países Baixos. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Frits en Ria
Holandês
Gastvrij, schoon en een mooie omgeving. In deze tijd van corona hebben wij ons daar heel veilig gevoeld, mede door de maatregelingen die Dick en Wilma hebben genomen.
2 anos ás

Tini Roos
Holandês
We zijn hier bijna 2 weken geweest met de vouwwagen. Een mooie camping met zeer gastvrije eigenaren. Het sanitair is erg netjes en schoon. In de koelkast en vriezer liggen producten die gekocht kunnen worden en er zijn natuurlijk verse eitjes. Het veld is mooi vlak, handig bij regen ( geen plassen). Al met al prima.
2 anos ás

Cees en Edith Bakker
Holandês
Heerlijk rustig...prachtig sanitair. ..mooie omgeving
2 anos ás

J. Remmerts
Holandês
Rust en reinheid en mooie ligging.
2 anos ás

M.O.
Holandês
Wij vinden minicamping De Maiskolf een aanrader! Het campingterrein is mooi vlak zonder het gevoel te hebben dat je op een kale vlakte zit. De kampeerplaatsen zijn mooi van opzet op veldjes en watertapjes vlakbij de plek. Het sanitair is schoon! Toiletpapier en zeeppompje in de toiletruimte en gezellig radio Oost op de achtergrond. Geen straf dus om naar het “washok” te lopen;) De WIFI werkte uitstekend in de kantineruimte maar ook bij de tent hadden we nog wel goed bereik. De kantine is een rustige ruimte waar je spelletjes, boeken en een t.v. vindt. Ook zijn er wandel en fietsroutes. De omgeving Vilsteren, Dalfsen Ommen en het overige Vechtdal is prachtig! De camping is uitermate geschikt voor rustzoekers. De sfeer doet gemoedelijk en vriendelijk aan. De eigenaars verdienen een pluim en die hebben ze in 2015 ook al gehad, namelijk een Zoover award. Dat zegt genoeg.
2 anos ás

T.v.Kempen
Holandês
De camping ligt prachtig tussen, hoe kan het ook anders, de maisvelden, en de bossen. We hebben hier vier heerlijke dagen beleefd. De eigenaar is erg aardig. De plaatsen zijn zeer ruim. Het sanitair is groots en de kruidentafels met schaar vonden we leuk bedacht. De omgeving is heel landelijk. Veel fiets- en wandelmogelijkheden, maar ook prachtige buitenplaatsen. Kortom: we komen graag een keer terug!!
2 anos ás

Marguerite
Holandês
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Grote plekken. Rustig gelegen, geen verkeersgeluiden. Goed verzorgd en schoon sanitair. Overdekte stalling voor de fietsen. Mooi gebied om te fietsen, met het gezellige Dalfsen vrij dichtbij. Je kunt broodjes bestellen en een ijsje kopen. En er zijn verse eitjes te koop.
2 anos ás

Jan Blankespoor
Holandês
Deze camping is een echte aanrader. Rustig, veel privacy maar toch gezellig. Ruime plekken, zon of schaduw. Modern en zeer schoon sanitair. Mooie omgeving, zeer vriendelijke eigenaar. Koffie bij ontvangst.
2 anos ás

LeJoke
Holandês
Wat de website en folder beloven is echt echt waar: rust, ruimte en netheid liggen binnen berijdbaarheid. Tussen klein Dalfsen en wat groter Ommen in omgeving van Vecht, bossen en landerijen op wandelsporen en fietspaden ligt een knusse camping. Waarom? 6 ruime velden voor 4 kampeerplekken, elk met een heus terrasje in het midden. Schoon sanitair, heerlijke douches met gewone volume- en temperatuurknoppen, een wandelpad tot in het 'eigen' bosperceel. Alles beheerd door vriendelijke eigenaars die klaarstaan én je zelfstandigheid gunnen. En dat alles voor dat prijsje? ja, dat was beloofd.
2 anos ás

Sjoerd
Holandês
Een hele leuke en schitterende vakantie gehad. Mooie en gemoedelijke camping met ruime plaatsen. De camping waar de gast een naam heeft. Zeker een plek om terug te keren (voor een langere periode!).
2 anos ás