Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
5 / 5 (10 stimmen )

De Maiskolf

Rekveldweg 4
7722 JA, Dalfsen
Niederlande

De Maiskolf ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Dalfsen, Niederlande, in der Region Overijssel. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Frits en Ria
Niederländisch
Gastvrij, schoon en een mooie omgeving. In deze tijd van corona hebben wij ons daar heel veilig gevoeld, mede door de maatregelingen die Dick en Wilma hebben genomen.
2 Jahre vor

Tini Roos
Niederländisch
We zijn hier bijna 2 weken geweest met de vouwwagen. Een mooie camping met zeer gastvrije eigenaren. Het sanitair is erg netjes en schoon. In de koelkast en vriezer liggen producten die gekocht kunnen worden en er zijn natuurlijk verse eitjes. Het veld is mooi vlak, handig bij regen ( geen plassen). Al met al prima.
2 Jahre vor

Cees en Edith Bakker
Niederländisch
Heerlijk rustig...prachtig sanitair. ..mooie omgeving
2 Jahre vor

J. Remmerts
Niederländisch
Rust en reinheid en mooie ligging.
2 Jahre vor

M.O.
Niederländisch
Wij vinden minicamping De Maiskolf een aanrader! Het campingterrein is mooi vlak zonder het gevoel te hebben dat je op een kale vlakte zit. De kampeerplaatsen zijn mooi van opzet op veldjes en watertapjes vlakbij de plek. Het sanitair is schoon! Toiletpapier en zeeppompje in de toiletruimte en gezellig radio Oost op de achtergrond. Geen straf dus om naar het “washok” te lopen;) De WIFI werkte uitstekend in de kantineruimte maar ook bij de tent hadden we nog wel goed bereik. De kantine is een rustige ruimte waar je spelletjes, boeken en een t.v. vindt. Ook zijn er wandel en fietsroutes. De omgeving Vilsteren, Dalfsen Ommen en het overige Vechtdal is prachtig! De camping is uitermate geschikt voor rustzoekers. De sfeer doet gemoedelijk en vriendelijk aan. De eigenaars verdienen een pluim en die hebben ze in 2015 ook al gehad, namelijk een Zoover award. Dat zegt genoeg.
2 Jahre vor

T.v.Kempen
Niederländisch
De camping ligt prachtig tussen, hoe kan het ook anders, de maisvelden, en de bossen. We hebben hier vier heerlijke dagen beleefd. De eigenaar is erg aardig. De plaatsen zijn zeer ruim. Het sanitair is groots en de kruidentafels met schaar vonden we leuk bedacht. De omgeving is heel landelijk. Veel fiets- en wandelmogelijkheden, maar ook prachtige buitenplaatsen. Kortom: we komen graag een keer terug!!
2 Jahre vor

Marguerite
Niederländisch
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Grote plekken. Rustig gelegen, geen verkeersgeluiden. Goed verzorgd en schoon sanitair. Overdekte stalling voor de fietsen. Mooi gebied om te fietsen, met het gezellige Dalfsen vrij dichtbij. Je kunt broodjes bestellen en een ijsje kopen. En er zijn verse eitjes te koop.
2 Jahre vor

Jan Blankespoor
Niederländisch
Deze camping is een echte aanrader. Rustig, veel privacy maar toch gezellig. Ruime plekken, zon of schaduw. Modern en zeer schoon sanitair. Mooie omgeving, zeer vriendelijke eigenaar. Koffie bij ontvangst.
2 Jahre vor

LeJoke
Niederländisch
Wat de website en folder beloven is echt echt waar: rust, ruimte en netheid liggen binnen berijdbaarheid. Tussen klein Dalfsen en wat groter Ommen in omgeving van Vecht, bossen en landerijen op wandelsporen en fietspaden ligt een knusse camping. Waarom? 6 ruime velden voor 4 kampeerplekken, elk met een heus terrasje in het midden. Schoon sanitair, heerlijke douches met gewone volume- en temperatuurknoppen, een wandelpad tot in het 'eigen' bosperceel. Alles beheerd door vriendelijke eigenaars die klaarstaan én je zelfstandigheid gunnen. En dat alles voor dat prijsje? ja, dat was beloofd.
2 Jahre vor

Sjoerd
Niederländisch
Een hele leuke en schitterende vakantie gehad. Mooie en gemoedelijke camping met ruime plaatsen. De camping waar de gast een naam heeft. Zeker een plek om terug te keren (voor een langere periode!).
2 Jahre vor