Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (11 votos )

De Heksenlaak

Zwiepseweg 32
7244 NA, Barchem (bij Lochem)
Países Baixos

De Heksenlaak é um parque de campismo de 100 em Barchem (bij Lochem), Países Baixos, localizado na região da Gueldria. De Heksenlaak O wi-fi, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Mieksel
Holandês
Het is een familiecamping. We hebben alleen weinig families gezien. Nu is het hoogseizoen, maar het was echt niet vol geboekt. Er zijn veel chalets met vaste gasten die alleen in het weekend komen? Geen idee. Het was er rustig. Er is een prima zwembad. Op de Website staat dat er een Ballenbak is voor kinderen tot en met 12. Het is echt een heel klein ballenbakje. Geschikt voor peuters. Niet voor oudere kids. Op de website staat ook dat er volop animatie is. Ook dit is niet het geval. Wij hebben 1 nacht geslapen in een trekkershut en die was prima. De kids hebben zich vermaakt in de speeltuin. Maar die was erg roestig en verouderd. Ik denk dat de speeltuin er al wel 50 jaar staat 😉 Sanitair was heeL schoon. Top! Je moet wel zelf wc papier meenemen. Leuk dat er een manege is. Mooie paarden en pony’s. Bij de Witte Wieven een eindje verderop hebben we heerlijk gegeten. Daar is ook een hele leuke speeltuin bij en een avonturen bos!
7 meses ás

Familie Hammenga
Holandês
Fijne camping met hele prettige en gezellige beheerders. Denken met je mee als je een andere plek wil dan eerder gereserveerd (we lazen ergens dat de gereserveerde plek niet meer beschikbaar was, maar die ervaring hebben wij helemaal niet). Vooral heel fijn dat de kinderen altijd welkom zijn op de manege en daar bij van alles mogen helpen of even een lesje mogen volgen als ze dat willen!! Het sanitair is wel een aandachtspuntje. 1 van de toiletblokken op de plattegrond is inmiddels verwijderd en het andere is daardoor best wel ver lopen. Bovendien niet altijd even schoon (veel vliegen doordat het direct achter de manege zit) en wat gedateerd. Maar wel elke dag schoon gemaakt dus in de basis prima. Zwembad is ook prima, maar wel wat klein op de piekmomenten.
2 anos ás

Monique Walet
Holandês
wij hadden geboekt voor een weekend, maar we hadden het zo erg naar ons zin dat we er nog een paar dagen aan hebben geplakt ! Zo veel leuke dingen te beleven op de camping zelf, en de omgeving is echt geweldig ! De huur caravan waar we in zaten was een super mooie caravan, alles zat er in echt niks te klagen, mooi zwembad, in de zomervakantie super leuke activiteiten voor jong en oud Het eten in de Kantine is echt heerlijk Wij hebben echt een top week gehad en zijn helemaal tot rust gekomen We kijken echt uit naar de volgende keer !
2 anos ás

Truusje de boer
Holandês
We hebben het reuze naar ons zin gehad. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt. Blijde kinderen, geeft blijde ouders. Ook wij hebben ons prima vermaakt met de geweldige sfeer rond en op de camping.
2 anos ás

Toon
Holandês
Stroomaansluitingen op de campeerplekken, die niet werken. Er wordt totaal niet op de klacht gereageerd. Sanitair is zeer slecht. Geen toiletpapier aanwezig, geen zeep, niets. Eén vaatwasplek...naast een grote vaatwasmachine! Nee...nooit meer.
2 anos ás

Romy van Brakel
Holandês
Fijne camping, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Leuk vermaak voor de kinderen en volwassen.
2 anos ás

Wilma
Holandês
Een super fijne gezellige camping kinder vermaken zich prima fijn zwembad en er word heel veel geïroniseerd voor klein en groot camping eigenaren zeer vriendelijk en heel behulpzaam 👍
2 anos ás

Fan. Vogelaar
Holandês
Familiaire kindvriendelijke camping Mooie omgeving en bij goed weer een schoon heerlijk buitenbad Een wat verouderde camping
2 anos ás

Do
Holandês
Ontzettend naar ons zin gehad op deze camping. Het is een leuke, sfeervolle, gemoedelijke en groeiende camping. Alles is prima voor mekaar. De camping heeft vriendelijk personeel, schoon sanitair, gezellige bar, leuke campinggasten en bovenal leuke activiteiten. Voor oud en jong altijd wat te doen. Ook bij storingen of andere problemen wordt je vlot geholpen. Wij komen zeker vaker terug
2 anos ás

Natasja
Holandês
Leuke gemoedelijke camping. Animatie overdag voor kinderen tot een jaar of 12 savonds wordt er ook voor de wat oudere kinderen wat georganiseerd. Kinderbingo op zondagmiddag en savonds voor de volwassenen. Gezellige familiecamping
2 anos ás

J.van der meulen.
Holandês
Erg verouderd sanitair niet schoon heb naar 3dagen gevraagd om het schoon te maken werd toen wel gedaan.afwas één aanrecht en afwasmachine die niet erg schoon was.dus voor trekkers zeker geen aanrader.
2 anos ás