Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (9 votos )

Minicamping 't Fleerhof

Hardermaat 8
7244 PZ, Barchem (bij Lochem)
Países Baixos

Minicamping 't Fleerhof é um parque de campismo localizado em Barchem (bij Lochem), Países Baixos, localizado na região da Gueldria. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Thei
Holandês
Fantastische ligging in een wijdse omgeving. Mooie camping met prima sanitair en een leuke eigenaresse die ook de tijd neemt om eens even een praatje te maken. Vanaf knooppunt 60 of 53 kun je mooie fietstochten maken. Winkels binnen 3 km. Zeer de moeite waard hier, iets om terug te komen
7 meses ás

Staf Gerrits
Holandês
Bijzonder fijne en zeer rustige camping. Perfecte ontvangst en rondleiding. Aardige eigenaresse die veel aandacht voor haar gasten heeft. Mooie wandel- en fietsomgeving. Vrijwel de gehele dag is de omgeving zeer stil, op een enkele auto of werkende boer na. Oja, en de ezel, die kan er wat van. Sanitair is goed en schoon. Enige kleine minpuntje, er zijn geen schaduwplekken wat op echt warme dagen wat minder prettig kan zijn. Goeie parasol of luifel is sterk aan te raden. Maar laat je daar niet door tegenhouden.
2 anos ás

Hendrik mannes
Holandês
Perfecte camping voor rustzoekers leuke ontvangst gaan zeker weer dit jaar. Mvg Hendrik mannes
2 anos ás

Jan en Beppie Vollebregt
Holandês
-Schoon sanitair. -Mooie plaatsen met verharding voor de voortent. -Op alle plaatsen stroom. -Geen gedoe met muntjes o.i.d. bij douchen. -Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. -Beheerster is erg gastvrij. ---------Negatieve punten kun je naar zoeken zonder ze te vinden.
2 anos ás

A. de Gelder
Holandês
We hebben 7 lange weekenden hier gestaan. Het is een super kampeerplek. Kleinschalig met hele aardige eigenaren. Mooie omgeving, rustig, vrij uitzicht. Volop wandel-en fietsmogelijkheden. Een aanrader!
2 anos ás

Ria Teijema
Holandês
Deze Vekabo camping is een perfecte uitvalsbasis voor fietstochten in de mooie Achterhoek. Ook grote steden liggen in de buurt. De ontvangst door de campingeigenaren is uitermate vriendelijk en ook daarna wordt er geregeld een praatje gemaakt. De camping is kleinschalig, het sanitair is schoon, de douches krachtig. De gratis Wifiverbinding functioneert uitstekend. Het is héérlijk rustig op het terrein en in de omgeving. Boodschappen zijn binnen een paar km te verkrijgen. En ijs mag je zelf pakken en het geld in een trommeltje doen. Voor kinderen is er speelgoed én ze mogen een ritje op de pony maken, terwijl de ezel dan gezellig meesjokt. Wij zijn zeer tevreden over 't Fleerhof!
2 anos ás

Margriet
Holandês
Mooie camping, ruime plaatsen en een fenomenaal uitzicht. De eigenaresse van de camping is erg vriendelijk en gastvrij. Gemoedelijke sfeer. Een aanrader
2 anos ás

Otto en Nelleke Delfgou
Holandês
Tijdens fietsvakantie onze 3de camping ,maar ook de fijnste voor ons! Eén met de natuur, ook door de aanwezigheid van ezel, schaap en pony's(mijn vriendjes). Veel ruimte en het kleinschalige sprak ons erg aan. Diny een leuke toegankelijke vrouw. Jammer dat het voor ons ver weg is, maar zou er zo een seizoen willen staan met de caravan.
2 anos ás

Moniek
Holandês
Super vriendelijke en gastvrije campingeigenaresse, mooi gelegen camping met ruime plaatsen, de tegels voor caravan erg fijn. Met Pinksteren erg druk, veel bezoek bij gasten dan is sanitair te weinig. Maar is wel schoon.
2 anos ás