Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
3 / 5 (10 votos )

De Brem

Hoogenboomlaan 11A
4325 DD, Renesse
Países Baixos

De Brem é um parque de campismo de 100 em Renesse, Países Baixos. De Brem O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam. Peters
Holandês
Niet gaan, alles is verouderd. Schimmel in de douches, vieze wc’s en speeltuin is zeer klein en springkussen is ook al kapot. Zelfs de WiFi werkt slechts. Voor dit geld kun je beter verder kijken!
1 ano ás

familie N.N.
Holandês
Perfecte ligging en op loop/fiets afstand van strand en Renesse.Sanitair gebouw is vaak smerig en niet goed onderhouden. Animatie is matig en slechte communicatie wat nu wel of niet doorgaat dit ter frustratie van kinderen.Zwembad is prima (maar veel vaste gasten in groepjes hij elkaar, voor deze mensen in Covid dan ook vast nieuw)Savond word er gemeten met 2 staven, de jeugd moet het ontgelden en de ouderen hebben feestjes tot laat met harde muziek.......Al met al leuke camping voor een keer, maar volgende keer gaan we naar de buurman.
1 ano ás

Maaike
Holandês
Net terug. De camping heeft een goede ligging en mooie ruime kampeerplekken. Wij hadden bewust geboekt op veldje 1 omdat hier een speelveldje op zou zitten. Helaas staat er alleen een klimrekje en verder staat er niets. Erg jammer als je jonge kinderen hebt!!Verder geen negatieve punten aan deze camping. Het toiletgebouw is inderdaad verouderd maar wel netjes schoon. Je hoeft nooit te wachten. Babysanitair is super netjes en verwarmd.
1 ano ás

P.
Holandês
Slecht onderhoud. Geen waar voor je geld. Veel herrie, overdag van het animatie team en een of ander aggregaat of compressor, ‘s avonds van de muziek en ‘s nachts van mede camping gasten. En helaas geen ruimte voor overleg daarover. Afrader.
1 ano ás

Hans
Holandês
Het weer was aangenaam, alleen zwembad was niet open en moest nog schoon gemaakt worden. Daarnaast zijn de douchehokjes sterk verouderd. wat ons bevreemd is dat in corona tijd daar wel feestjes gehouden werden met veel gasten.
1 ano ás

linda
Holandês
Echt erbarmelijk!Zeer vies restaurant, douches en zwembad. Alles stamt uit jaren zeventig.Veel klachten over buikpuin. Het stinkt in het restaurant, mensen werden er ziek van ook van het zwembad. Slechtste camping ooit!!!
1 ano ás

Eline
Holandês
Wij zaten in de luxe logde Michiel die was prima de camping ligt gunstig gelegen dicht bij het strand , het zwembad was erg druk , en vond dat er erg veel vaste mensen met jaarplek zaten, waardoor alle stoelen bij het zwembad vroeg in de morgen al geclaimd waren , .
2 anos ás

Fam Verhoeven
Holandês
Camping was vanwege de rust na het hoogseizoen prima te doen. We stonden met de tent het grootste gedeelte van de tijd alleen op een veldje. Sanitair was verouderd, maar schoon. Matige ontvangst bij de receptie. Weinig uitleg bij aankomst. Dag erna meer informatie ontvangen van een andere receptioniste die ons verder geholpen heeft (krachtstroomstekker, werkwijze douches/ sanitairgebouw, etc.). Groot pluspunt vonden wij het geweldige grand-café Smaek op de camping. Het eten daar was ongelooflijk lekker. Aan elk ingrediënt was aandacht besteed en heerlijk op smaak gebracht. Elke hap was een smaaksensaties. Het was zo bijzonder dat we zeker terugkomen voor het eten.
2 anos ás

Susanne
Holandês
Hele leuke gemoedelijke camping met een grote variatie aan bezoekers. Hebben als samengesteld gezin met 4 kinderen (11, 12 en twee van 14) ontzettend genoten. Bediening in het restaurant, bar, cafetaria en ook de receptie heel vriendelijk en dienstverlenend. Vanwege rugklachten van mijn vriend en niet lang kunnen zitten, werd er een uitzondering gemaakt, en mochten we van het restaurant zelfs mosselen "afhalen", zodat we bij de caravan konden eten. Er wordt echt met je meegedacht. Met het warme weer hebben de kinderen tot laat in de avond kunnen zwemmen. Denk dat het zwembad zelfs tot 23.00 uur open was. Je loopt via een mooi pad binnen 20 minuten naar een rustig stuk strand wat alleen te voet en per fiets toegankelijk is. Ook ben je in ruim een kwartiertje lopen in Renesse. Volgend voorseizoen gaan we weer!! De sfeer op de camping spreekt ons ontzettend aan en zou ik iedereen aanbevelen. Sanitair werd veelvuldig schoongemaakt.
2 anos ás

Jos
Holandês
Family Plus plaats geboekt voor 1 wk. De prijsopgave vooraf bleek niet te kloppen. Bij reservering was echte prijs €70 meer. CAI ontbrak. Speeltuin op veld = 1 klimtorentje. Zeer matig sanitair. Gebouw 2 is zeer smerig, sloten werken niet goed. Gebouw 3 is iets beter maar ook vies. Schoonmaak ondermaats (zelfde viezigheid lag hele dag), geen deur bij kinderdouches, defecte kraantjes/toiletten, schimmel in plafonds, sputterende douches i.c.m. zichtbare elektriciteitskabels (gevaarlijk?). Corona maatregelen worden niet nageleefd en ook niet gehandhaafd. Snackbar: portie grote friet is enorm (prijs ook!). Wij betaalden €41! voor frietjes en paar snacks. Bediening geeft t niet aan. Plekken ruim. Camping dichtbij zee, goed te lopen. Er rijdt 2-3x p/u een pendelbusje naar het strand, fijn! Zwembad en bijbehorend speeltuintje simpel maar kids vonden het leuk! We zijn voortijdig vertrokken ivm slechte sanitair en onveilige corona situatie.
2 anos ás