Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
4 / 5 (10 votos )

De Boerenzwaluw

Provincialeweg 3
1736ET, Zijdewind
Países Baixos

De Boerenzwaluw é um parque de campismo de 100 em Zijdewind, Países Baixos, localizado na região da Holanda Setentrional. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Louis
Holandês
Mooie camping , grote plaatsen. Sanitair schoon. Prima, maar …… Erg duur in vergelijking met andere vergelijkbare campings. € 15,- pp pn En dan nog niet eens toiletpapier…..
7 meses ás

Heidi Ragas
Holandês
Relaxte ruime camping, plaats zat, mag zelf je plek uitkiezen, WIFI supersterk, sanitair voldoende schoon en in een mooi licht gebouw gelegen. geen winkel of bakkertje...gewoon kamperen en genieten van de rust. Eigenaar is net zoals de camping relaxt.
1 ano ás

Familie Muller
Holandês
Mooie camping met zeer ruime plaatsen. Aardige eigenaar die de streek heel goed kent en je de plaatsen kan vertellen waar je beslist heen moet. Centrale ligging voor uitstapjes naar Alkmaar, Texel, Hoorn, Medemblik enz. Zeer sterke WiFi. De camping ligt naast het spoor maar wij vonden de trein niet hinderlijk
1 ano ás

g.f.
Holandês
ruime plaatsen maar geen gezelligheid op camping sanitaire leuk maar de hygiëne zou beter moeten maar word niet elke dag gereinigd wat eigenlijk wel hoort. Douche : Heel erg veel water echter temperatuur water is slecht regelbaar en je moet steeds de knop weer indrukken en is de temperatuur steeds weer anders. Wifi dit is zeer slecht alleen in de directe omgeving van toilet gebouw bereik.
2 anos ás

Carl Janson
Holandês
Hè. Je vind hier Zon en schaduw waarvan je het meeste houdt en toeren op de fiets is geweldig keuze genoeg. Gekomen 30 mei tm eind augustus/september?! Gepensionne
2 anos ás

Anna H.
Holandês
Mooie camping met grote plaatsen. Er was gelukkig ook schaduw te vinden. Sanitair is erg netjes en werd goed onderhouden tijdens ons verblijf. Onze hond vond het er ook erg fijn want die kon er zwemmen en lekker afkoelen tijdens deze warme zomer. Aardige eigenaar, die absoluut nog wat extra aanloop verdient. Omgeving is erg mooi met leuke stadjes en dorpjes en vlakbij het strand. Op de camping lopen er kippen vrij rond, wat ik zelf erg leuk vond.
2 anos ás

AC Liebrecht
Holandês
Prachtige, ruime plaatsen. Nieuw kwalitatief goed sanitair, maar werd tijdens ons verblijf slecht schoongehouden. Enigszins last van de naastgelegen spoorlijn en autoweg. Het gezellige Schagen ligt op steenworp afstand.
2 anos ás

BosK
Holandês
Sinds 2016 is de camping geopend, opvallend genoeg was de camping in hoogseizoen maar voor 20% bezet. De camping verdiend zeker meer gasten omdat; het zich centraal in Noord Holland bevind, uitstekend sanitair heeft, prachtig verzorgd parkachtig terrein (met schaduw, zon of half schaduw plaatsen), de prijs en de grootte van de plekken. Zoals in andere reviews staat verdient het sanitair iets meer aandacht (misschien te maken met ervaring?) maar de kwaliteit is uitstekend! De trein komt af en toe voorbij, absoluut niet storend. Er heerst verder veel rust. Voor kinderen is er een kleine speeltuin, skelter, pingpong- en voetbaltafel. Uitstapjes zijn te maken naar diverse stranden (Julianadorp, Egmond, Petten), steden Alkmaar, Enkhuizen, Medemblik. Fietsroutes genoeg in omgeving en supermarkt op 3,5 km afstand. Voor mij als tentkampeerder is dit dé camping voor Noord Holland.
2 anos ás

Jan & Karin
Holandês
Heerlijke dagen gehad op de Boerenzwaluw. Mooie ruime plekken en super sanitaire voorzieningen. Eigenaar Kees Koster probeert het iedereen naar het zin te maken. De kippen kuieren gezellig over het terrein. Mooie fietsroutes naar gezellige Noord Hollandse plaatsen en de kust. Supermarkt op 3 en 4 km. Zeer de moeite waard.
2 anos ás

A.Uitslag
Holandês
Prachtige camping. Vriendelijke ontvangst door eigenaar, mag zelf plek uitzoeken. Zeer grote staanplaatsen op mooi gras, schaduw en zon plaatsen. Z.g.a.n sanitair/gebouw. Mooie omgeving om te fietsen, niet ver van zee. Spoorlijn vlak naast camping,maar daar wen je zo aan. Wil je rust, dan is dit de ideale camping. Niet voor kinderen deze camping. Groot nadeel is dat sanitair niet of nauwelijks wordt schoon gehouden, erg jammer. Eigenaar op aangesproken, maar deze vond het wel schoon. Gelukkig waren er ook maar weinig gasten. WiFi alleen bij Sanitairgebouw. Wij komen hier niet weer terug.
2 anos ás