Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (5 votos )

BurgerFarm

Middenweg 56
1746 EB, Dirkshorn
Países Baixos

BurgerFarm é um parque de campismo de 30 em Dirkshorn, Países Baixos. BurgerFarm O wi-fi, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Anja
Holandês
Een hele gezellige camping, vooral op gezinnen gericht. Een warm welkom met een lekker kopje koffie en zelfgemaakte advocaat. Sanitair is echt perfect, superschoon en groot. Er wordt veel georganiseerd en het veld waar wij stonden was erg gezellig. Een alles mag maar niets moet-sfeertje. Ben je op zoek naar rust, dan zou ik deze camping niet adviseren maar wil je gezelligheid, kinderen en wat rumoer? Dan zit je hier top.
7 meses ás

Ron en fiona
Holandês
. We zijn net geïnstalleerd en worden getrakteerd op een heerlijk kopje koffie, wat helemaal naar je plekje wordt gebracht. Het is nu al thuis voelen. Eigenaren zijn heel vriendelijk Nog een week te gaan. Komt goed denk ik zo. Dagje schagen ,Dagje kust , alkmaar, broek op lange dijk en dat allemaal op het fiets te doen.
2 anos ás

g_vander_kolk
Holandês
Boerencamping met iets meer dan 20 ruime plaatsen vlak bij ons in de buurt. Even een paar nachtjes met de kleinkinderen van 3 en 5 jaar met de camper, nou, die hebben zich enorm vermaakt. Van het boerenbedrijf merk je weinig maar ze hebben ezels (niet om te rijden), konijntjes die je kan aaien en alpaca's. Ontvangst is zeer hartelijk. Voor de verblijfskosten hoef je 't niet te laten.
2 anos ás

Simone
Holandês
Samen met vrienden hier het afgelopen weekend gekampeerd. Wat een geweldig leuke camping. De eigenaresse ontving ons heel gastvrij en bracht zelfs koffie/thee/limonade naar onze vouwwagen met voor iedereen een koekje en voor de kids een snoepje. Voor mij de eerste keer dat we zo op een camping werden ontvangen. Verder een leuke rustige camping met veel speelgelegenheid voor de kinderen. Er is een voetbalveldje, er staan verschillende soorten skelters, fietsen en stepjes waar mee gespeeld kan worden en er is een hele gezellige woonkamer waar een tafeltennistafel, voetbaltafel en schaakspel staan, verder een kast voor boeken, een spelletjeskast en een gezellige zithoek met tv. Het sanitair is schoon en netjes. Wij willen hier zeker nog wel een keer terugkomen. Er is een buitenzwembad aanwezig waar kinderen alleen met begeleider in mogen, maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt
2 anos ás

Gustavo
Holandês
positief: -ontvangst met koffie en wat lekkers -rustige, groene camping met enorm veel vogels -grote recreatieruimte -achteraan het grote veld: enorm uitzicht over de weilanden -leuke speelplek voor de kids -ezeltjes, konijnen, kippen negatief: -matige wifi -soms wat windmolen-geluiden bij bepaalde windrichting -schoon sanitair
2 anos ás