Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (6 votos )

Club Naturiste du Soleil de Troyes

Rue du Général de Gaulle
10390, Verrieres
França

Club Naturiste du Soleil de Troyes é um parque de campismo localizado em Verrieres, França, localizado na região da Champanha-Ardenas. Club Naturiste du Soleil de Troyes O wi-fi, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Ger den Hartog
Holandês
Echt een Franse clubcamping. Vriendelijke mensen. Prachtig zwembad dat goed onderhouden wordt. Zwemmen in de Seine is mogelijk. Vlakke of vrij vlakke plaatsen. Toegang tot de camping is met een zwaar hek, waarvan iedere gast een sleutel krijgt, zonder borg. Bij vertrek sleutel in de brievenbus doen en je kunt vertrekken. Prachtig fietsgebied (vrij vlak) en een fietspad naar het centrum van Troyes. Rustige fietswegen. Wat betreft de prijs het volgende: in augustus voor 2 personen met caravan en elektra €29,50. Voor een clubcamping vind ik dit aan de hoge kant. We hebben overigens wel gratis prachtig weer gehad.
1 ano ás

Rick
Holandês
Wat een hartelijke welkom dus niet? Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt wat een onbeschofte man Jakob met zijn hond. Geen vaccin niet welkom je moet er twee gehad hebben. We hebben een antigeen test gedaan wat gewoon geldig is of een pcr- test kon niet. Niet welkom dit is gewoon discriminatie we zouden dit nooit meer doen toch. Deze man moet zich kapot schamen. Ik denk zelf dat hij hetzelfde gedaan heeft in...... Dus weggestuurd 900 km gereden maakte deze man niks uit. Welkom in deze mooie tijd in 2021.
2 anos ás

remy et sabrina
Francês
nous devions passez juste un Week end en amoureux ( cela étais la 1ere fois pour ma femme ) et surprise elle ma demander de rester 4 jours de plus … nous avons adorer le calme la tranquilité avec une superbe équipe toujours présent a tout moment ..des superbe rencontre !!!!! des que la météo le permettra nous savons ou allez a présent nous vous recommandons cette établissement a 100 %
3 anos ás

lejeune
Francês
cadre et hotes hyper agreables detente assuree a recommander vivement !
3 anos ás

Herman jaspers
Holandês
Het is een fantastische camping voor naturisten die gezelligheid èn rust voor zich zelf zoeken. Alles is er behalve een restaurantje ( friteuse zelfs niet ) maar dat is dan ook het enige. We zijn er meerdere malen enige dagen geweest maar nu hebben ze ook een zwembad, eentje die op menig commerciële niet zou misstaan. Prima Wifi in de gezellige gemeenschapsruimte of op het terras. Net en prima onderhouden sanitair gebouw. N.B. ligt vlak bij Troyes hetgeen een bijzonder leuke stad is met goede terrasjes en winkels. Ook een grote suppermarkt is niet ver weg. Zeer vriendelijke ontvangst ! Kortom ; we gaan er volgend jaar weer langs.
3 anos ás

marjavangorp
Holandês
Dit terrein is niet ver van de snelweg gelegen in een bosrijke omgeving. Over het algemeen heb je geen last van de snelweg, soms echter wel. Het is een zeer eenvoudig terrein met veel vaste bewoners. Het sanitair is eenvoudig maar functioneel. Warme douche werkt nog met muntjes. Voor vers brood moet je naar het dichtbijgelegen dorp. Vanuit de camping kun je naakt naar een plek aan de Seine lopen en daar zwemmen. Soms echter is de stroming er sterk. Wij hebben deze camping meerdere malen bezocht en vinden het een aanrader voor rustzoekers. Voor kleine kinderen zijn er enkele speeltoestellen. Tevens is er een klein meertje waarop je met een waterfiets kunt, maar er mag niet in gezwommen worden. Er is een buvette waar je drinken kunt kopen.
3 anos ás