Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (12 votos )

L'Ile Demoiselle

Chemin du Port
77410, Annet Sur Marne
França

L'Ile Demoiselle é um parque de campismo de 100 em Annet Sur Marne, França, localizado na região da Ilha de França. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Linda
Holandês
Meerdere jaren zijn we op de terugweg van onze vakantie een paar nachten op deze camping verbleven. Ook dit jaar waren we dat weer van plan. Toen we daar aankwamen was het hek gesloten en was er een berg vuil voor gestort. We nemen dus aan dat de camping voor goed gesloten is. De borden staan nog wel aan de kant van de weg. Erg jammer, we vonden het altijd een eenvoudig maar fijne camping.
3 anos ás

Francis
Francês
Un accueil froid, des sanitaires sales, des douches payantes, pas d'eau chaude a la vaisselle, a proximité d'une route bruyante, 2 euros par invité même pour une soirée, tout cela pour 27 euros la nuitée en fourgon a deux personnes. A ce prix la on attend mieux de la prestation.
3 anos ás

Linda
Holandês
Mooie, groene camping met vriendelijke franse eigenaren. Prima als je Parijs wilt bezoeken. Je kunt in het hoogseizoen nog tot laat de camping weer op. Verder wel basic. Sanitair simpel maar wel schoon. Warm water tegen betaling (€1,50 per jeton). Bij aankomst vraagt de beheerder naar het aantal overnachtingen en dien je vooraf (contant) te betalen. Bij slecht weer is het terrein echt drassig. Iets om rekening mee te houden als je met caravan of camper op pad gaat.
3 anos ás

J. Zegers
Holandês
Ligging voor bezoek Parijs en/of Eurodisney is redelijk tot goed. Camping grenst aan een drukke weg, maar daar heb je niet op alle plaatsen last van. Plaatsen zijn goed afgebakend en ruim tot zeer ruim voor franse begrippen. Staat van het sanitair is vergane glorie en wordt niet goed schoon gehouden. Er was meestal geen warm water terwijl een douchemunt toch 1,50 euro kost. Verder was er gedoe over de prijs bij vertrek. We hadden een placement voor een caravan met stroom en 5 personen. Naast de caravan hadden we 2 kleine puptentjes opgezet voor de kinderen om in te slapen. Verder geen voortent oid. Bij aankomst was er een tarief bepaald voor placement caravan en de personen. Bij vertrek werd het aangepast naar placement caravan en 2 tenten en 5 personen en 2 katten. Daarmee werd het tarief per nacht behoorlijk veel hoger dan oorspronkelijk. En natuurlijk sprak toen niemand meer iets anders dan rap Frans. Ik heb nog nooit eerder zoiets meegemaakt en was er ook behoorlijk ontdaan over.
3 anos ás

Rolof
Holandês
Wat een heerlijke rustige camping. Wij waten in hoogseizoen en mochten zelf een plek uitzoeken. Naast de rivier. Plek zo groot dat zowel de tent als de auto in de schaduw konden staan. Sanitair was schoon. Geen camping winkel of restaurant. Camping beetje rommelig maar daar hou ik wel van niet van die netjes op een rijtje plekjes. Prima uitval basis voor Parijs en Euro disney. Vlak bij is een recreatie plas waar we heerlijk hebben gezwommen. Hiervoor moet je wel betalen. 15 euro voor 2 volwassenen en 1 kind. Wij hebben ons gedurende 1 week prima vermaakt. Als je naar Parijs wil even naar Torcy rijden en daar de trein pakken naar Parijs.
3 anos ás

Fam. van Dijk
Holandês
De plekken zijn prima en groot. Gastvrij. Eigenaar spreekt uitstekend Engels. Lawaai van weg viel ons mee.
3 anos ás

G en D
Holandês
De naastgelegen canping van Jablines zat stampvol en we werden hiernaar toe doorverwezen. Wat een verademing! Grote plaats van ca 200m2 bij de kinderspeelplaats en genoeg schoon en comfortabel sanitair vlakbij. Het is een camping om tot rust te komen en toch kunnen de kleine kinderen zich vermaken en hebben de ruimte. Gezellig praatje met de buren is hier nog mogelijk. Voor inkopen en eten moet je naar Annet s/M wat 10 minuten lopen is. Wij komen hier zeker weer terug.
3 anos ás

gonzalo
Inglês
las parcelas son inmensas, el camping es muy básico(ni restaurante, ni tienda, ni piscina, etc.) pero también es supereconomico, si lo usas para dormir y poco mas, como base para disneyland (10 min) o Paris (30 min.) es perfecto, tiene una amplia zona de juegos para los peques, molesta la cercania de la carretera, se oyen bastante los coches. Para usarlo para dormir y poco mas es perfecto.
3 anos ás

rian
Holandês
Mooie camping 9km van Disney speeltuin voetbalveldje rustige camping en ook belangrijk heel erg goedkoop wij 2volwassenen en 3kinderen in het hoog seizoen 25,50 per nacht
3 anos ás

Pjdv
Holandês
Camping Iíle demoiselle Annet sur Marne is een prima camping om alleen een goedkope overnachting te hebben. Disneyland en Parijs liggen op een goede afstand. Dit is geen camping om een dagje op de camping te zitten. Het sanitair is beperkt. Maar omdat er veel vaste gasten op de camping staan, die hun eigen douche en wc in de stacaravan hebben, valt de wachttijd voor de douche mee. Nogmaals je gaat niet naar deze camping voor het sanitair en de camping zelf. Je staat op deze camping omdat je naar Parijs gaat of naar een pretpark.
3 anos ás

pevank
Holandês
Wij hebben hier een nachtje gestaan omdat deze camping op een perfecte afstand is van onze woonplaats. Er was plek zat, ruime tot zeer ruime plekken met elektra en water vlak bij. Prijs is laag, je moet wel een muntje kopen om te kunnen douchen, a 1,50 voor 6 minuten. Douches en toiletruimtes matig schoon (Franse slag) maar wel voldoende, geen warm water voor de afwas. Bakker op korte afstand in het dorpje. Wel geluid van vliegtuigen en de weg, maar als je met een camper of caravan bent niet hinderlijk. Eigenaren zijn vriendelijk. Ideale camping als je op een goedkope manier Parijs eens wilt bezoeken, of naar Disneyland wilt gaan. Komen hier zeker nog eens terug.
3 anos ás

Fam K
Holandês
Wij zijn 1 nachtje geweest omdat de camping in Jablines vol zat. Er hangt een rare sfeer. Als je gewoon leuke, goede campings gewend bent zou ik je deze niet aanraden. Verwilderd, geen camping winkel. Ik durfde mijn kinderen niet alleen te laten. Douches zijn zo klein dat je je niet normaal kunt aankleden. Toiletten wel schoon. Wij wilden zo snel mogelijk weg, maar wel goedkope oplossing voor Disney.
3 anos ás