Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
2.5 / 5 (11 votos )

Braakman Vakantie-eiland

Middenweg 1
4542 PN, Hoek
Países Baixos

Braakman Vakantie-eiland é um parque de campismo de 200 em Hoek, Países Baixos. Braakman Vakantie-eiland O wi-fi, a tenda de campismo y a restaurante. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil y a quadra de ténis.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Quadra de ténis

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Hendrik
Holandês
Eigenaar werd kwaad toen ik hem vroeg of die stokbrood had maar dat had die niet eten was niet gaar en was nog roze en het is te duur voor wat je krijgt geen muziek oftewel een dikke ballentent!
5 meses ás

M
Holandês
De mobielhome slecht schoongemaakt,vuile sokken onder het bed van een ander de vloer drie maal gedweild en eindelijk schoon,ik heb de poets dames bezig gezien nog geen 10 minuten en klaar waren,plus de bedden waren te klein en heel smal ,TV slecht,en geen wiffi stond wel op de site.
1 ano ás

Hollander
Holandês
Wij hadden met 2 personen een Bungalow gehuurd voor een week. De bungalow is ruim genoeg, er waren nieuwe matrassen, beddengoed, bankstel en stoelen. Helaas was de nieuwe TV formaat mini. Het huisje was redelijk goed schoongemaakt. Grote minpunten waren het ontbreken van Wifi, strand en horeca. Bij de "jachthaven" was geen horeca vanwege te weinig personeel. Het restaurant aan de voorzijde houd er haar eigen werkwijze op na wat betekend dat je beter ergens anders heen kan. Een aanbeveling is restaurant Braakman, ligt op het park maar heeft andere eigenaren. Lekker eten voor redelijke prijzen. Er is geen mini golf of kinderopvang te vinden, alles lijkt gesloten ivm ontbreken personeel. Jammer. Eten is goed te doen, Philippine is aan te bevelen, dicht bij en erg veel goede restaurants. Het strand bij het park, is gras aan het water. Wifi is op te lossen door je eigen abonnement (van te voren) uit te breiden.
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Slecht.. Huisje vies.. Bedden zeer slecht.. Receptie doet er niks aan.. Onderhoud is het te zoeken.. Animatie is niks.. Zeer goed koop.. Zwemmen bij het water kon maar stijger met linten afgezet.. Speeltuin een drama.. Binnenspeeltuin ziet er redelijk uit.. Onderhoudt is ver te zoeken ook daar.. Ga zo maar door.. Geen goed woord over het park! Nooit nooit meer!!! Personeel doet niks met je klacht.. Voormalig asielzoekers gezeten en buitenlandse werknemers.. Daar verdient Ooststappen aan..
2 anos ás

Dandois Bernard
Holandês
douches waar het warm water stuk van was. Gelukkig na onze derde dag was het hersteld. Anderen die zich gewoon komen settelen, zwemmen, vissen, overnachten en dan vroeg in de ochtend, na veel lawaai te hebben gemaakt, zijn ze weg. Anderen die denken dat de plas een raceplaats is. Er zijn dus leukere plaatsen. Dan nog, de keuken van de snackbar en restaurant waren al dicht om 18.30 uur. Dat tijdens hoog seizoen???
2 anos ás

Dorine
Holandês
Wij waren hier omdat we moesten werken in Terneuzen, 2 weken aaneengesloten in augustus 2011 en oktober 2011. Het toegewezen huisje was absoluut niet schoon, na klagen bij de receptie een ander huisje gekregen. Eten in het restaurant was niet haalbaar, als wij klaar waren met werken was het al dicht. Het zwembad zat in Terneuzen zelf, dus lekker onhandig met een dienst van 06.00 uur tot 20.00 uur...je moest een pas laten maken met pasfoto, aan de receptie, en daar ook betalen...Wifi kostte 40 euro per week !!! De badkamer was wel goed uitgerust. Maar met 6 mensen die allemaal tegelijk weg moeten en terug komen is het alsnog behelpen qua ruimte. Het vakantie-eiland Braakman maakte niet waar wat het beloofde.
2 anos ás

H. Theunissen
Holandês
Wezen eten in het restaurant. In de bami-schotel trof ik een stuk plastic aan. De "ober" zou het aan de kok/baas doorgeven maar kwam even later vragen of wij nog iets wilde bestellen. Er werd nergens meer over gesproken, laat staan excuses aangeboden. Wil je eten met kans op een verrassing, hier zeker gaan eten, anders wegblijven. En dan heb ik het nog niet gehad over de vliegenplaag binnen in het restaurant. Je hebt bijna geen tijd om te eten daar je constant vliegen aan het verjagen bent.
2 anos ás

Nikita
Holandês
We hebben geboekt bij veiling. We kregen niet de plaats die wij van te voren hadden gekregen, toen we het personeel hierop aanspraken werden we afgescheept. We moesten maar contact met het boekingsbedrijf opnemen. Onze plaats was niet direct beschikbaar, omdat er auto's van personeelsleden opstonden. Dit duurde een tijd voordat deze waren verwijderd. Met klachten op drugs gebruik en het continu ruiken van geblow werd laks opgegaan. Dit was wettelijk verplicht en is toestaan werd bij de receptie tegen ons gezegd. Terwijl in het regelement van het park staat dat dit niet is toegestaan. Ik vind het schandalig dat hier zo mee om word gegaan. Kinderen laten spelen in de wiet lucht. Wel waren er redelijk schone sanitair gebouwen en een goede supermarkt met ruime openingstijden.
2 anos ás

Reiner
Holandês
Ik vindt het leuk de hond mee te nemen maar al weer liep het weer verkeerd bijna heeft niemand heeft de hond vast hoewel dat moet op braakman .Maar niemand controleert ze doen wat maar wat ze willen en over al auto's Je mag maar met een Het is jammer dat er niemand oplet Jammer
2 anos ás

Reiner
Holandês
Ieder een doet wat die wel heb zelf een hond en hou hem ook vast ik weet hoe die is .Maar van de 10 wat ik tegen kom heeft hem los en totaal geen controle niemand controleert wat een puin hoop
2 anos ás

Ans
Holandês
In het verleden had je in ieder geval wat ruimte om je heen en ook al was het aan het verouderen had je een redelijk gevoel van rust en gezelligheid. Wij kwamen graag op het park. Nu komen we niet meer terug, de sfeer is ordinair en zo ziet de Braakman er ook uit. Bah, dat hier ooit toestemming voor is gegeven.
2 anos ás