€25
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 04 April até 30 September
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (10 votos )

Boerderijcamping Sleutel-Hoeve

Bleumerweg 20
1901 MJ, Bakkum
Noord-Holland, Países Baixos

Boerderij camping Sleutel-Hoeve is gezellig en kleinschalig. Honden zijn welkom. Er zijn bestrate plekken.

 

Características do local

Tipo de parque de campismo
Acampamento de Agricultores

Alojamento
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas

Instalação de Serviços
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Sem carro

Sanitário
Cabines de lavagem
Sanita para cadeira de rodas
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jacqueline
Holandês
Het ontvangst op de camping is zeer hartelijk . Gezellige camping waar je snel contact hebt met mede kampeerders.Voldoende en schoon sanitair . Goed geregeld met de coronamaatregelen.Wij komen hier al voor de vierde keer met veel plezier .Honden zijn welkom , er is genoeg uitlaat(en zwem)gelegenheid lopend vanaf de camping .
1 ano ás

Hilde en Frans
Holandês
Jammer, geen SVR rust en ruimte gevoel, maar volgepropte velden. Website is prachtig, realiteit is anders. Sanitair oppervlakkig en te weinig schoongemaakt. Loslopende honden overal, ook die van de beheerster zelfs onder je tafel en in de voortent! Vrij druk straatje achter onze caravan dat doodlopend zou moeten zijn ( had ik nog over gebeld). Camping straalt geen hartelijkheid en warmte uit. We hebben ons niet welkom gevoeld en zijn eerder naar huis gegaan. Vooraf alles betalen dus helaas. 22,- per nacht veel te veel geld voor deze camping.
1 ano ás

Roelie van den Berg
Holandês
Een heerlijke rustige camping met veel ruimte. Prachtige fiets/wandelroutes direct vanaf de camping.
1 ano ás

Johan Huisman
Holandês
We hadden geluk. juist die week was alles vol, maar hier kregen we voor 4 dagen een prachtige plek. Het toilet bezoek was ondanks corona perikelen perfect geregeld. En dan nog de vriendelijke dame die ons te woord stond. Echt een camping voor fietsen in de schitterende duinen. dat doen we nog eens.
2 anos ás

thom Bogaard
Holandês
Schone- gezellige en goed onderhouden camping ook de normen tbv corona waren zeer duielijk. Het sanitair was perfect, schoon en ruim genoeg. We hebben genoten een heel mooie plek om te fietsen-wandelen-naar strand en in de buurt voldoende eetgelegenheden. Echt genoten. Een dikke 8. Thom Bogaard
2 anos ás

Jaap
Holandês
Ruime plaatsen op mooi grasveld. ‘s Avonds veel overlast van feestlocatie 300 m verderop. Storend.
2 anos ás

G.v.d.B
Holandês
Aardige camping, echt geen topcamping. Veel ons kent ons mentaliteit. Als "vreemdeling" is het echt niet leuk. Weinig aansluiting met andere gasten. Gelukkig houden we van fietsen zodat we vaak weg waren.
2 anos ás

Jan Holman
Holandês
Na een impulsief besluit om met pasen er op uit te trekken bij deze camping uitgekomen. Na de 1e boeking op een andere camping, waar ik na een bevestiging van reserveren toch geen plek bleek te zijn. Zonder enige verwachting naar de Sleutelhoeve vertrokken. Maar mensen, wat een heerlijke camping. Met superschoon en recentelijk vervangen sanitair. Werknemers die helemaal in dienst zijn voor de gasten en die je het kampeergevoel in ultieme zin van het woord geven. Na aangegeven te hebben dat wij voor onze kinderen en kleinkinderen een Paasbrunch wilden doen, kwam er na het opbouwen een prachtige Picknicktafel. Voor de prijs hoef je het niet te laten, 63 euro voor 3 nachten. Onze hond daarbij inbegrepen. Ik was 7 km van huis, maar kreeg het gevoel van een vakantie in Limburg. (lag natuurlijk ook aan het weer). Ik zeg in elk geval, wij komen zeker terug
2 anos ás

fam. L.
Holandês
Dit is een TOP camping. Gezellige sfeer, schone toiletten en douches(2x per dag schoongemaakt) , ruime plek, samen met andere gasten koffiedrinken op donderdagochtend (als men dat wil) , grote kantine met t.v. kan bij slecht weer ook voor andere doeleinden gebruikt worden, leeswerk aanwezig, heerlijke omgeving om te fietsen. Gras wordt goed gemaaid.
2 anos ás

Jens
Holandês
Leuke camping. Perfect sanitair en wordt goed schoon gehouden. Kom je voor de rust, kom dan niet in het hoog seizoen. De plaatsen zijn niet al te groot, wat de privacy niet bevorderd. Erg jammer vonden we, dat zonder overleg, tijdens onze afwezigheid, een tent werd bijgeplaatst op "onze" plek. Het was voor één nacht, maar aangezien de plek al niet overdadig groot is...! Het zou de leiding niet misgaan, om gewoon te zeggen " wij staan vol".
2 anos ás