Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Boerderij + Appartementen De Mescherhei

Heiweg 7
6265 NL, Sint Geertruid
Países Baixos

Op Camping De Mescherhei in St. Geertruid kun je bijzonder overnachten in de hooizolder. Het echte boerderijgevoel met elke ochtend verse eitjes. De gastvrije eigenaren betrekken de kinderen bij het voeren van de koeien of het plukken van kersen. Ruil de rust in voor een dagje Maastricht. Daar ben je maar 15 kilometer van verwijderd.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Não há fotos disponíveis

Críticas

Fam. Schuurmans
Holandês
De camping is prachtig gelegen, het sanitair keurig schoon en de eigenaar erg vriendelijk, kortom: je voelt je meteen welkom!Wij hebben dagelijks gewandeld, er zijn prachtige wandelingen te maken d.m.v. de routes die met gekleurde paaltjes zijn aangegeven. De sfeer op de camping vonden wij ook erg prettig, heerlijk rustig. Voor ons voor herhaling vatbaar!
1 ano ás

Friedy van Delft en Marinus ter Horst
Holandês
Een prachtige camping met prachtig uitzicht. Super schoon en ruim sanitair. Super vriendelijke familie. Niet allemaal er naar toe gaan want wij willen ook volgend jaar weer zeker zijn van een plekkie! Want wij gaan er volgend jaar weer graag voor de 5e keer weer heen!!!!
1 ano ás

Gert en Marianne Griekspoor
Holandês
Wij hebben de afgelopen 3 weken weer met veel plezier op de Mescherhei gestaan.Camping is super netjes. Ook het sanitair is TOP en goed verzorgd. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar en gezin.Gelukkig heeft de camping GEEN last van de overstromingen gehad...daar deze in een HOGER gelegen gebied ligt! ECHT EEN AANRADER!
1 ano ás

Rineke Rentmeester
Holandês
Hartelijke eigenaren. Ruim sanitair, prachtig schoon. Ruime plaatsen, waarvan een aantal met fenomenaal uitzicht. Bakker komt twee keer per week op camping, en na bestelling via app dagelijks. Werkt prima.Prachtig fietsen in omgeving waaronder de voerstreek.
1 ano ás

Ronald van Loenen
Holandês
Gebruik gemaakt van de 'Koestal'. Beneden: Ruime kamer met prima keuken, toilet en entree. Vrij uitzicht op weiden, bossen en heuvelland.Boven : ruime dlaapkamwrs met 1x dubbel bed, en een kamer met twee losse bedden. Goede horren voor ramen. Ruime nette badkamer.Buiten: eigen terrasdeel plus vrije stoelen op het grote grasveld met mooi uitzicht. Gezellige kippen, ook voor de verse eitjes.Mooie omgeving, zeker ook richting België.Kortom een aanrader.
1 ano ás

Jos van Beek
Holandês
Geweldige camping met super schoon sanitair en mooi uitzicht. Echt een aanrader
1 ano ás

Marja
Holandês
Heerlijk een week vertoeft op deze camping. Mooie locatie om te starten voor prachtige fietstochten. Ontzettend vriendelijk ontvangen bij aankomst en de tijd dat we er waren.Complimenten voor het sanitair en het schoonhouden!Komen hier zeker nog een keer terug.
1 ano ás

Gerda en Bert vd Vaart
Holandês
Vriendelijke eigenaren Schoon en rust
1 ano ás

Familie Janssen
Holandês
Wat een heerlijke camping! Zo schoon maakten wij nooit mee. Een genot om te gaan douchen in het nieuw sanitair. Zo coronaproof kwamen wij ook niet eerder tegen. Complimenten voor de dames die bij hoge temperatuur (30+) het sanitair schoonmaakten met een mondkapje op. De ontvangst was een warm welkom door de zus van Leon en hij is een vriendelijke relaxte eigenaar. Het landschap is zo mooi om te wandelen en te fietsen, kortom wij hebben genoten van onze kampeervakantie op de Mescherhei
1 ano ás

Maku
Holandês
Wij hebben 11 dagen op deze camping gestaan. Alle zeer lovende reviews kloppen.Rust en schoonheid op de camping : 10Gastheerschap van de familie: 10Sanitair en afwasgelegheid: 10 ( wij hadden 1 van 2 prive sanitairs, echter niet echt nodig).Omgeving 10Kortom zo dient een camping eruit te zien.
1 ano ás