Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (4 voti)

Municipal Les Ecureuils


26310, Recoubeau-Jansac
Francia

Municipal Les Ecureuils è un campeggio a Recoubeau-Jansac, Francia. Municipal Les Ecureuils ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Fijne camping in mooi gebied
Olandese
Een prima camping met eenvoudig, maar functioneel en net sanitair. De beheerdster is zeer hulpvaardig en vriendelijk. Wij hadden een plek met schaduw. Fijn als het warm is. De omgeving is prachtig. Je kunt heerlijk zwemmen in de rivier en als je op de camping staat mag je voor 1 euro pp per dag in het gemeentezwembad. In het dorp zelf is niet veel te doen, maar de wijdere omgeving is geweldig. Heerlijk getoerd en gewandeld.
1 anno ago

Fam Rademaker
Olandese
Kleine, gezellige camping met niet alleen Nederlanders. De beheerder, Philips is zeer sympathiek, houd van zijn werk en helpt je waar het kan. Omdat wij een grote tent hebben, kregen wij anderhalve plek toegewezen (zonder meerprijs). Waar vindt je dat nou nog? Onze 4 kinderen hebben zich prima vermaakt (ook in het zwembad van de gemeente, wat kosteloos toegankelijk is voor campinggasten). 's Avonds wordt er gezellig petanque gespeeld ipv karaoke op kinderdisco) Conclusie: leuk, betaalbaar, prima ligging, voor herhaling vatbaar
1 anno ago

Kris
Olandese
Philipe is de vlaming die hier de leiding heeft en hij doet dat met hart en ziel. Deze camping is zonder toeters en bellen. Je krijgt hier een ruime plek. Het sanitair is geen grand luxe maar functioneel en elke dag terug proper. Het speeltuintje is een verzamel plaats voor de kinderen. Wij hadden hier een heerlijke week en dit voor weinig geld. Aan de overkant van de straat is het gemeentelijke zwembad dat door de camping gasten gratis gebruikt mag worden. Het zwembad is niet nieuw maar goed genoeg om af te koelen want het kan er heet zijn.De regio is zeker de moeite om uitstapjes te doen.
1 anno ago

Mayo
Olandese
Net terug van recoubeau. Heerlijke 2 weken gehad op deze camping. Je word zeer gastvrij ontvangen door de campingbeheerster.Er zijn veel dingen te doen in deze regio, de campingbeheerster valerie kan je er alles over vertellen. Of je nou wilt gaan fietsen, wandelen of lekker gaan zwemmen zij heeft altijd leuke ideeën om naar toe te gaan. Het sanitair word goed onderhouden en is schoon. Er is een klein speeltuintje aanwezig voor de kinderen. Een prima uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. Een aanrader voor wie van rust houdt.
1 anno ago