Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Le Couriou

Domaine du Couriou D93
26310, Recoubeau-Jansac
Francia

Terrassencamping Camping Le Couriou (Recoubeau-Jansac) is een kleinschalige camping met Nederlandse eigenaren. Toch vind je hier een zwembad met glijbanen, voetbalkooi en een terras met uitzicht. Verwacht hier geen modern sanitair. Je verblijft hier tussen de bergen en bij de rivier. Trek eropuit in de omgeving wanneer je houdt van natuur.

Caratteristiche Punto

Sistemazione
Tende

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Leon
Olandese
Super gezellige camping waar wij ons vanaf het begin helemaal thuis voelde. Twee grote zwembaden die met glijbanen met elkaar verbonden zijn (her en der is inmiddels wel wat onderhoud nodig). Heel veel (Nederlandse) jeugd die leuk met elkaar omgingen. 'Savonds kwamen veel kinderen bij elkaar op het centraal gelegen voetbal veldje. Onze kinderen hebben zich geen seconde verveeld. Er wordt veel georganiseerd en het restaurant heeft een super uitzicht met schappelijke prijzen. Wat wel jammer is dat deze camping niet direct aan een riviertje ligt, je kunt er wel met de auto naar toe (bijv. bij het station in Die). Leuk klimpark in de buurt (Valdrome)
4 mesi ago

E.J.
Olandese
We hadden een safaritent via Touroperator gehuurd. Tent prima in orde; plek van de tent minder; boven doorgaande 90 km weg en daardoor tussen 6:00 u en 23:00 behoorlijk wat geluidsoverlast van auto’s en vrachtwagens. Ook dicht op de buren, geen privacy tussen tenten. Het uitzicht daarentegen was fantastisch! Sfeer op de camping is gemoedelijk; kids (8 en 11) kunnen zelf gaan en staan waar ze willen. Ook bij zwembad relaxte sfeer, maar het heeft inderdaad behoorlijk wat onderhoud nodig. Gladde ondergrond, gaten in beton en troebel water. Het sanitair is onder de maat. Ik heb in 2 wkn tijd geen enkele schoonmaaksessie gezien waarin “nat” werd gepoetst. Vlekken op toilet, deur, papierdispensers worden niet weggepoetst. Een kleine upgrade en degelijk schoonmaakwerk zou een wereld van verschil maken. Restaurant is op orde, prijs/kwaliteit prima. Laatste drie dagen Franse (seizoens) arbeiders op camping; zorgde voor geluidsoverlast.
4 mesi ago

Peter
Olandese
Mooie en gezellige camping. Veel te doen voor kinderen. Personeel erg vriendelijk! Mooie nieuwe stacaravans (wel om vragen!) en veel schaduw plekken (fijn voor spelende kinderen. Zwembad is ruim opgezet, maar helaas wel erg verouderd. Er zitten oa meerdere gaten in de vloer, er lekt water weg waardoor de vloer extreem glad is, de bodem van het zwembad laat los en sommige putdeksels zijn kapot.
4 mesi ago

Fam. Looij
Olandese
Wij stonden op plek 22. Goede plek. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht. omgeving: fantastisch. Zwembad: goed van formaat, wat onderhoud nodig. Restaurant: mooi uitzicht, afhaal weinig en niet flexibel in tijden. Sanitairblok bij onze plek: heeft serieus onderhoud nodig. Schoonmaak: onvoldoende. vlekken zaten er meerdere dagen en wc's roken niet fris. Jeugd: veel jeugd. dochters hadden snel vriendjes. Sfeer: sfeer is prima. 's nachts was anders. Wc's werden op slot gedaan (zaten langere tijd op slot), dingen gesloopt. Eerste week vervelende franse kinderen in het zwembad. Helaas werd hier niet voldoende actie op ondernomen. Wij zijn verbaasd over alle zeer positieve recenties. Missschien stacaravan gasten. Camping gaf ook aan met mobile homes bezig te zijn geweest in de winter. Dat was als kampeerder te merken. Camping gasten om ons heen hadden dezelfde ervaring als wij. Camping heeft potentie, maar geen 4* waardig.
4 mesi ago

Onno
Olandese
Leuke kindvriendelijke camping. Onze kinderen van 6 en 7 hebben zich heel goed vermaakt. Mooie omgeving om leuke (actieve) dingen te doen.
4 mesi ago

Scholtens
Olandese
Een prima vakantie gehad op camping Le Couriou met de kinderen. Mooie camping met goede zwembaden en voor de kinderen genoeg te doen. Prachtig gelegen terras met uitzicht op de bergen, kun je goed eten voor normale prijzen. Geen massatoerisme, maar overzichtelijke camping waar kinderen zich goed vermaken en wij dus ook. In de omgeving zijn genoeg leuke dingen te doen voor jong en oud. Volgend jaar wederom deze camping bezoeken en de prachtige omgeving.
4 mesi ago

Wouter
Olandese
Leuke, zeer behulpzame nederlandse eigenaar/beheerder. Mooi zwembad, kindvriendelijk voor pubers. Mooie fietstochten, prachtige camping
5 mesi ago

Kees the Boss
Olandese
Fijne familiecamping. Goede "Coronaproof" voorzieningen. Mooi groot terras met prachtig uitzicht over de omgeving bij restaurant. Nederlandse beheerder. Veel bezienswaardigheden in de naaste omgeving van de camping.
1 anno ago

Martijn
Olandese
Ligging camping is perfect, je ben vrij snel op het Vercors plateau maar ook perfect om uitstapjes meer naar het zuiden te maken. Wij vonden dit een zeer mooi gebied en komen hier zeker nog eens terug. Het gebied heeft het liefelijke van de drome maar het ruige van de alpen!.
1 anno ago

Miranda
Olandese
Heerlijke vakantie gehad op een toplocatie. Onderhoud van zwembad heeft wat aandachtspunten, met name de vloer. Mobilhome eenvoudig maar prima, prachtige ligging!
1 anno ago