Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Les Eaux Chaudes

Route des Thermes
04000, Digne-les-Bains
Francia

Les Eaux Chaudes è un campeggio con 100 tende a Digne-les-Bains, Francia. Les Eaux Chaudes ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Edward
Olandese
Wij zijn hier twee weken geweest en was een prima vakantie. Wij zijn altijd op zoek naar een gezellige kleine camping. De camping was klein max 140 plaatsen, maar persoonlijk niet supergezellig. Hiermee wil ik de camping niet afkraken, want het zal zeker aan het moment hebben gelegen, wij hebben 2 weken in een rustig straatje gezeten en op de dag dat we gingen kwamen er pas meerdere gasten en leeftijdsgenoten voor onze dochter. Hier kan de camping natuurlijk niets aan doen, en is het risico van een kleine camping. Wij hadden wel een paar problemen met de caravan, maar die werden allemaal snel opgepakt door de camping, TOP. Het animatie gebeuren zou ik anders aanpakken. In de 2 weken dat wij er waren zou bijvoorbeeld 2 x waterpolo georganiseerd worden, 2x stond ik er alleen, zelfs niemand van de organisatie. Waarschijnlijk omdat er niemand was, maar ik had het idee dat er toch zat liefhebbers op de camping waren. Loop een keer langs de tenten en caravans om mensen er op te attenderen, dan komen ze wel. Kortom, ik denk dat de camping nog wel een beetje meer boost mag hebben als het gaan om dingen organiseren van activiteiten. We hebben in andere gebieden zelfs kleinere campings gehad, en dat ging wel super. Dit is overigens wel onze mening, ik denk dat er zeker gasten zijn die het fijn vinden als er na 22:00 geen geluid meer is op de camping. Ik miste een centraal punt waar je mensen kunt ontmoeten. De zwembad bar, nodigde hier niet voor uit. Gebied is heel erg mooi en Dingne-Les-Bains ligt mooi centraal tussen diverse uitstapjes. De camping werkt met food trucks, heerlijk eten voor niet veel geld, zorg wel dat je er op tijd bij bent, wachtijden zijn soms lang en op is op. Camping is verder schoon, goed onderhouden en sanitair wordt vaak gepoetst. Personeel is vriendelijk, veel schaduw. Hoewel wij er niet zeker van zijn dat we hier terug komen, willen steeds iets nieuws, denk ik dat deze camping toch voor velen een aanrader is.
1 anno ago

Reni
Olandese
Prima camping om een weekje te kamperen. Rustig, ruime plekken (keuze uit plek in schaduw/zon), fijn zwembad en goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten in de omgeving (activiteit/ cultuur/ natuur). Sanitair is ok.
1 anno ago

Fam groenen
Olandese
Super fijne camping! Heerlijk zwembad, mooie ligging, leuk dorpje in de buurt (Digne les Bains), rustig, mooie schaduwplekken, sanitair is oud, maar wordt voldoende schoongemaakt. Leuke animatie in de avond, overdag was er ook animatie. Er wordt niet aangegeven wat het aanbod zal zijn, waardoor de kinderen hier niet heel veel aan mee hebben gedaan. Bijna elke dag foodtruck, het eten kun je dan opeten op het terras, prima! Geen winkeltje op de camping, wel Mogelijkheid voor vers brood! Kleinschalige, gezellige camping, aanrader!
1 anno ago

Richard Peters
Olandese
Les Eaux is een kleine rustige camping waar het goed toeven is. De leiding is flexibel en welwillend. Het is niet een camping waar heel veel georganiseerd wordt. Wat activiteiten in de avond bij de bar bij het zwembad en dat is het. Zwembad is wat klein. Wel schoon en voldoende ligbedden etc.. Ruimte om te sporten is er, gym is wat karig. Mobile Homes zijn wat ouder en dat merk je hier en daar. Sfeer op de camping is zeer ontspannen en rustig. 1 ding niet doen, pizza bestellen bij de foodtruck, wachttijd 2 uur. Veel fransen slechts 20% Nederlanders. Camping ligt lekker dicht bij het dorp.
1 anno ago

Simon
Olandese
Wij zijn hier twee weken geweest en was een prima vakantie. vriendelijk personeel, kleine camping +/- 140 pltsn, mooie camping met veel schaduw, door de bergen daalt de temp 's avonds (dus is het niet snik heet de hele nacht), goede mix van staanplaatsen en mobile homes, leuk zwembad, als je verblijf klaar is mag je er gelijk in (dus niet uren wachten)
1 anno ago

Ilona
Olandese
De camping is klein maar fijn! Prima zwembad en aardige eigenaren. Zelfs Nederlandse receptioniste! Wij zijn vanaf de camping naar het ''Lac st Croix'' geweest, echt een aanrader! Tevens parapenten in st André les Alpes, wat een ervaring! Met de trein van Digne naar Entrevoux ook een aanrader! Tweemaal per week is er gelegenheid tot halen van pizza of pannenkoeken. Mooie kampeerplaatsen. Rivier langs de camping niet bereikbaar, wel buitenom. Onwijs mooi meer op 4 km afstand, ''Lac digne les bains. Hebben we meer gelegen dan bij het zwembad op de camping.
1 anno ago

Cindy
Olandese
Kleinere camping in mooie omgeving, rustig gelegen. Vriendelijk ontvangen door 2 meisjes in het Nederlands, fijn! Er zijn mooie staanplaatsen tussen 2 hagen, wij stonden echter op een groot veld met 3 naast elkaar, niet zo tof qua privacy. Sommige plaatsen hebben veel zon, anderen bijna nooit. Om half 7 's avonds zakt de zon achter de bergen en koelt het af, fijn om te slapen, maar naar ons gevoel iets te vroeg op de avond zonder zon! Ook 's morgens is het even wachten tot ze boven de bergen uitkomt. Hou daar rekening mee. Sanitair proper en in orde, voldoende warm water om te douchen/af te wassen. Een wc-bril was wel leuk geweest, en toiletpapier hangt buiten het toilet dus op voorhand goed inschatten ;-) Zwembad was leuk en proper, maar water was wel veel te koud!!! Kinderen kwamen regelmatig klappertandend uit het water... jammer dat de touroperator stelt dat het water 'verwarmd' is, dat klopt niet!! Rivier naast de camping bijna onbereikbaar en veel algen, niet zo tof. Leuke markt op +- 1 km, en ook een Intermarché voor je boodschappen. Een paar avonden was er animatie aan het zwembad (karaoke, dansavond...) en dat zorgde voor veel herrie, de kinderen konden er niet van slapen. Speeltuintje voor de kinderen ligt aan het ene uiteinde van de camping, voorbij de slagboom waar alle auto's in en uit rijden... vonden wij niet zo veilig... We hebben er een gezellige week gehad, maar langer had niet gehoeven en denk niet dat we nog terugkeren (wij misten ook de zee). Voor jongere kinderen best ok, op het ijskoude zwembad na...
1 anno ago

Thijs
Olandese
Wij hebben een heel leuk verblijf gehad op de camping. Alleen jammer dat er tijdens ons verblijf wat problemen waren met 1 van de sanitaire blokken. Wij zijn ook voorstander van WC brillen op de toiletten maar dit is jammer genoeg weinig te vinden in frankrijk. Groetjes
1 anno ago

Krel
Olandese
Een kleine winkel met basisassortiment en snackbar
1 anno ago

michelle
Olandese
De vakantie was heerlijk. Vriendelijk personeel. Goede faciliteiten op de camping. En er worden meerdere talen gesproken in de receptie, waaronder nederlands!
1 anno ago