Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

La Forêt

Lieu-dit La Forêt Nord
24510, Pezuls (Dordogne)
Francia

La Forêt è un campeggio con 100 tende a Pezuls (Dordogne), Francia. La Forêt ha un negozio campeggio, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

leo
Olandese
geweldige camping nu met een nieuwe eigenaar die flink gaat investeren in de faciliteiten, hagel nieuw buiten terras bij het zwembad en leuke kinderspeelplaats. ideale familie camping
1 anno ago

Familie Spaans
Olandese
Geweldige camping mooi gelegen in het bos met geweldige plekken zowel in de schaduw als in de zon. Het Franse echtpaar doet geweldig zijn best om het iedereen naar hun zin te maken,op vrijdagavonden is er repas en dan eten we gezellig met zo n 60 tot 70 camping gasten met z'n allen in de kantine.
1 anno ago

marianne
Olandese
Sinds afgelopen januari een nieuwe eigenaar ,een zeer enthousiast frans echtpaar met een dochtertje . De locatie van de camping was al prachtig, maar de nieuwe eigenaar gaat het alleen nog maar mooier maken . Er worden veel dingen vernieuwd ,er staat nu al een heerlijke speeltuin er is een prachtig terras gebouwd aan de kantine . Je kunt mooie nieuwe mobile homes huren en er staan twee prachtige Lodge tenten die voorzien zijn van een veranda waar je een prachtig uitzicht hebt . Kortom ....een prima camping voor het hele gezin bezoek zeker even de nieuwe website
1 anno ago

Rowdy
Olandese
Top daar sanitair geweldig lekker zwembad. En geweldige plekken mega veel ruimte geen hutje op mutje
1 anno ago

Raymond
Olandese
zoveel aanpassingen zijn beloond met de 3e ster, sfeer is echter hetzelfde gebleven, fantastisch dus!
1 anno ago

Ray
Olandese
Sinds Daniel en Sylvie deze camping hebben overgenomen is er veel veranderd, prachtig en nieuw sanitair, verplaatsing van de winkel en veel meer gezelligheid in de kantine, waar de vrijdagavond Repas helemaal geweldig is. De camping straalt weer en is een bezoek echt waard!!!
1 anno ago

R.J Catsburg
Olandese
Een camping waar ik jaren geleden al eens was geweest. Ligt prachtig mooi in de Dordogne. Mijn kindewren vermaken zich hier perfekt. zijn de gehele dag spelen met andere. De camping ziet er perfekt en verzorgt uit. Een aandachts punt is dat na jaren de sanitaire voorzienigen COMPLEET vernieuwd zijn. Prachtig mooi gebouw die aan alle eisen van deze tijd voldoed. Gewoon weg super ga zo door Silvie en Danielle.
1 anno ago

Robert Catsburg
Olandese
Prachtig vernieuwde camping. Alles is en wordt grondig vernieuwd. Erg gastvrij ontvangst. Voor gezinnen met kinderen een aanrader voor de toekomst.
1 anno ago

jaci
Olandese
vanaf me 12de kom ik al op deze camping samen met me fam ondertussen 30 jaar verder kom ik er nog steeds nu samen mij me gezin en nog steeds heel de fam altijd een heerlijke gezellege boel ons 2de huis waar iedereen altijd weer voldaan en uitgerust vandaan komt De camping is nu overgenomen door lieve Franse mensen die erg hun best doen voor hun klanten op vrijdag kookt sylvie een heerlijke maaltijd 4 gangen waar je je vingers bij op eet zo lekker en dat voor maar 10 euro verder zijn ze erg gastvrij Conclusie : Top camping !
1 anno ago

sharona
Olandese
Ik kom al mijn hele leven op deze camping! Samen met mn hele familie, Ik ben nu 18 jaar en ga nog steeds met veel plezier naar camping la foret! sterker nog ik zou niets anders willen! Deze plek voelt als mijn 2e huis!
1 anno ago