€40
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
Chiens
Pêche
Machines à laver
3.5 / 5 (14 votes )

Parc La Clusure

Chemin de la Clusure 30
6927, Bure
Belgique

In de Ardennen ligt Camping Parc la Clusure met gevarieerde animatie. Geen standaard activiteiten maar bijzondere to do’s zoals een roofvogelshow. De kinderen vermaken zich ook op de sportvelden of in de speeltuin met hun nieuwe vakantievriendjes. Jij trekt eropuit in de omgeving om te mountainbiken of een bezoek te brengen aan de grotten van Han.

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Gîtes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Equipements de cuisine
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
Feux de camps autorisés
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes
Groupes de jeunes
Sans voiture
Voitures autorisées sur site

Recreation
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Nage en eau naturelle
Plage de sable
Plage nudiste
Piscine extérieure
Toboggan
Piscine intérieure
Bain thermaux
Sauna
Court de tennis
Tables de tennis de table
Court de Volleyball
Zone minigolf
Court de golf
Navigation/Surf
Location de bateaux
Câle à bateaux
Location de vélos
Equitation
Pêche
Plongeoirs

Sanitaires
Tables à langer
Cabines de lavage
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Stefan Thoen
Néerlandais
Zeer teleurstellende vakantie. Onderhoud van de huisjes en het park zijn onvoldoende en totaal niet wat je verwacht en een drukke treinbaan naast het park. Huisje: Eerste 3 dagen geen warm water, monteur was er niet, dus advies was om maar te douchen in camping doucheruimte. Na 'repartatie' was warm water maximaal 2 minuten en dan weer minuut koud, dus lekker douchen zit er niet in. Parkeerplek bij het huisje paste onze auto niet naast omdat de planten en bomen niet waren bijgewerkt. Als klapper op de vuurpijl was ook de plaats een grote modderpoel, buiten spelen zat er helaas niet in. Park: Zwembad is echt heel slecht. Waterkwaliteit is heel slecht, als onze kids (en dat zijn waterratten) het water niet in willen is er echt wat mis. Het water smaakte heel zuur en alle kinderen huilen als ze het in hun oog kregen. Ook kregen ze uitslag. Het kinderbad was altijd zo goed als leeg, want het was ijs en ijskoud (en vies).
1 an depuis

Marly
Néerlandais
Helaas had de camping onze plek niet vastgelegd (368). Toen wij op de camping kwamen, gaven ze 4 alternatieven plekken. Deze plekken voldeden alleen niet aan onze wensen, omdat wij een grote bungalow tent hebben. 1 plek was voor een pop-up tent, 1 was ondergelopen met water, 1 was dus niet beschikbaar en op de laatste plek stonden al mensen. Ze konden ons niks anders bieden en wij zijn toen naar een andere camping gegaan in Duitsland! We krijgen niet eens geld terug/halvering of een waardebon voor volgend jaar!
1 an depuis

Berger
Néerlandais
Na 13 jaar PLC met veel plezier gestaan te hebben, is de tijd voor verandering wel gekomen (in begin in huisjes, dan jaren op kampeerplek vertoefd). Sinds de overname van sandaya ,is het gewoon veranderd op de camping, minder persoonlijk en niet te vergelijken met de tijden van de vorige eigenaar. Restaurant/terras prima vertoeven, en met coronaregels en overstroming nog goed geregelt. De communicatie daar in tegen over de overstroming was slecht. Animatie prima, vriendelijk personeel die veel proberen te regelen. Winkel echt aan dure kant, 10 km verder genoeg winkels. Schoonmaak wc gebouwen, waren altijd super schoon, dat is nu wel een ander verhaal, zal ook deels aan de gasten zelf liggen. Zwembad is aan zeker vervanging toe, maar dat is al jaren bekend. Wordt aardig volgezet met stacaravans/huisjes, deels ten koste van de normale kampeerder, begint meer op een bungalowpark te lijken.
1 an depuis

Marianne
Néerlandais
Na 10 Jaar op deze camping te hebben gekampeerd is het dit jaar voor het laatst geweest. Na de overname van Sandaya vinden wij dat de camping achteruit is gegaan in alles. Wij als kampeerders met eigen caravan hebben het idee dat de camping meer en meer een bungalowpark aan het worden is. Dit ten koste van mooie plaatsten voor je eigen kampeermiddelen. Het heeft ons ook gestoord dat we totaal geen informatie in de vorm van e-mail of website over de overstroming en hoe nu verder.Ja via instagram hoorde ik maar dat gebruiken wij niet.En wij zullen niet de enige zijn die dat niet gebruiken. Ook hebben we het gevoel gekregen dat we een nummer waren en misten we de warmte en leuke ontvangsten van vroeger. Het zwembad daar wordt al jaren over gesproken maar in plaats van te investeren in een nieuw zwembad wordt er geïnvesteerd in nog meer peperdure stacaravans mobilhomes en noem maar op. En wel adverteren met een ‘aquapark’. Een gemiste kans.
1 an depuis

Caatje
Néerlandais
Pluspunten: mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Op zich mooie chalet… Min punten: Chalet met veel Gebreken ondanks dat ze pas 3 maanden oud zijn! Reageren niet op klachten mails. Zwembad veel en veel te klein. Veel minder animatie dan jaren geleden. Winkel belachelijk duur, slaat helemaal nergens op. Na 3 x geweest te zijn geweest, was dit voor ons echt de laatste keer.
1 an depuis

van den Hurk
Néerlandais
Ligging van de camping was perfect. Hygiëne van de cottage was middelmatig - slechte schoonmaak. Dit gemeld bij de receptie en uitstekend opgepakt door de medewerkers. Een groep jongeren (personeel) reden met hogere snelheden over het park met golfkarretjes. Na een gevaarlijke situatie, waarbij onze zoon van 3 jaar net niet werd overreden door een lomp achteruit rijdende golfkar, heb ik de bestuurder en bijrijder aangesproken. De heer in kwestie (bestuurder) nam de feedback goed op, maar de dame kon dit niet waarderen en reageerde cynisch. Tijdens ons verblijf hebben we het zwembad 2x gebruikt, waarbij de 2e keer duidelijk zichtbaar was dat het zwembad niet goed was gereinigd. Het water was troebel en zoutig... ik hoop dat het 'zoutige' een manier van reinigen is - zoutwater ipv chloor. De dame in die toezicht moest houden op het zwembad zat met haar rug naar het zwembad achter haar laptop te werken/gamen/? Geen 4 sterren camping imo
1 an depuis

De jong
Néerlandais
Dure camping Verouderde chalets Te klein zwembad Geen communicatie van sandaya uit na evacuatie camping
1 an depuis

Niels
Néerlandais
Goed sanitair, wel kan de verlichting in het gebouw en op de camping iets beter. Goed restaurant, al het personeel is even vriendelijk en behulpzaam. Ontvangst bij aankomst is origineel en zeer efficiënt.‐----------------Na de overstroming is de informatie voorziening nul. Er komt geen update sandaya reageert totaal niet op mail en is telefonisch slecht bereikbaar. Mijn caravan en spullen staan nog op de camping er is niet eens na 5 dagen informatie over hoe hoog het water heeft gestaan. Daardoor geen idee of ik alleen iets aan dingen kan ophalen of alles verloren is.De communicatie kan en moet echt beter. Sandaya is alles behalve proactief. Wanneer er telefonisch contact is dan weten ze niets en ze denken niet mee. Op mail reageren ze niet.Ben inmiddels teleurgesteld in sandaya. Je mag van zo'n organisatie toch verwachten dat ze een goed communicatie beleid hebben.23 augustus. Sandaya heeft geen enkele reactie gegeven
1 an depuis

H. Rook
Néerlandais
het park was mooi groen. vriendelijke mensen kinderen kunnen zich goed vermaken. de camping winkel was erg duur. het zwembad te klein.maar verder was het een leuke camping. voor een week de omgeving van de camping was voor wandellaars en mountainbikers een mooie uitdaging. de dorpjes in de omgeving waren uitgestorven. wij zijn nog naar de grotten van han geweest en hebben op forel gevist en zijn naar dinant geweest. want het weer was niet zo goed. deze drie uitjes waren goed te doen.
1 an depuis

Rianne
Néerlandais
Prachtig groene camping met superleuk animatieprogramma. Voor uitjes buiten de camping (en ook winkels) moet je wel altijd zo'n 20min rijden, maar de omgeving is erg mooi!Het zwembad is wel klein en aan onderhoud toe. De lodge tenten zijn super, rustig gelegen en compleet ingericht.
1 an depuis