Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
3.5 / 5 (9 votes )

La Gileppe

Rue de la Gileppe 59
4845, Jalhay
Belgique

La Gileppe est un site de camping avec 30 emplacements dans Jalhay, Belgique. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un court de tennis.

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Connexion TV

Qualifications
Endroit ombragé

Recreation
Court de tennis


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Jasper
Néerlandais
Drie x een weekend met een paar vrienden geweest. Heerlijk uitgerust met een vuurtje, biertje en feestje. Restaurant heeft lekkere kaart en personeel is super gastvrij. Omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen. Als je op zoek bent naar plek met allerlei vertier en om 21.00uur stil dan niet doen
1 an depuis

Anoniem
Néerlandais
Camping heeft mooie ligging in de natuur. Wie van wandelen, mountainbiken houdt komt hier goed aan zijn trekken. Voorzieningen op de camping zijn heel basic. Sanitair is schoon, douches zouden wat warmer mogen. Wat echt tegenviel is dat er geen warm water is om af te wassen. Verder wordt er overal op de camping vuur gemaakt waar geen toezicht op is. Één grote dikke kwalm hangt over de camping. De 2 nachten tot wij er verbleven werd tot 6 uur in de ochtend gefeest door een grote groep met harde muziek. Ook daar wordt niet tegen opgetreden. Tentenveld is prima als je niet heel erg op je privacy gesteld bent. Verder veel stacaravans van vergane glorie.
2 ans depuis

Liesbeth
Néerlandais
Eenvoudige camping. Sanitair was proper. Wij hadden sneeuw en dan zit je vlakbij de skipistes (15min) met auto. Zeer vriendelijke campingeigenaar.
2 ans depuis

Arthur
Néerlandais
Verwacht geen zwembad, of een grote speeltuin. Gewoon een fijne plek op een mooie locatie.
2 ans depuis

Alicia
Français
Leur seul point positif les sanitaires et la proximité du barrage. Camping très bruyant. Après avoir contacté le proprio et la police nous avons pu nous endormir à 4h du matin. Certaines personnes s'amusent à faire un feu avec les poubelles du camping et à hurler . Mais ce sont des habitués donc le proprio ne dira rien , prendra même leur défense . Certaines personnes ont quitté le camping durant la nuit, ne se sentant plus en sécurité . Je déconseille fortement .
2 ans depuis

Michel van Bommel
Néerlandais
Al jaren een goede uitvals basis. Voor een leuk weekeindje/midweek weg in prachtige natuur. Ed en zijn vrouw zijn voor ons altijd (ik kom er al jaren) zeer gastvrij. Afgelopen 10 tot 13 augustus weer voor de 9 de keer geweest lekker simpel geen moeilijk gedoe. Overdag heerlijk mountainbiken daarna bbq en s.avonds met een koud biertje bij het kampvuur. Hierbij wil ik ed en zijn vrouw en nichtje bedanken voor de gastvrijheid. Een groet van jullie vrienden uit den haag en tot volgend jaar nog maar 355 dagen
2 ans depuis

Theo Putman
Néerlandais
ik zelf kom al jaren op de camping. de camping is uitstekend voor mensen die eenvoudig willen kamperen zonder poespas. verwacht er geen campingwinkel oid. wat je wel kunt verwachten is een geweldige campingbaas die je veel kan vertellen van de omgeving. uitstekend voor mensen die van de natuur houden. je kunt er wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën en zelf een kloven tocht lopen onder begeleiding van..... Ed de campingbaas. als je aan het einde van de dag lekker wilt eten dan is dat geen probleem, ook de camping baas en zijn vrouw kunnen heerlijk koken. en onder het genot van een Duvel kom je weer helemaal tot rust. ook ben ik al meerdere malen met de scouting van Nispengroep uit Wehl geweest. ook dat id prima bevallen. ook toen hebben we gezamenlijk met hele groep binnen gegeten en gedronken. Perfect. kort samen gevat een gezellige camping met geen overdreven entourage. Theo Putman.
2 ans depuis

Gremmen
Néerlandais
Wij hadden het "geluk" het veld te delen met een stel jongeren dit het klaarspeelden om to 3:00 's-ochtends keiharde muziek te spelen van discutabele kwaliteit rond een kampvuur van 3 meter hoog. En de eigenaar was natuurlijk "nergens"te bekennen. Geen van de kampeerders op het veld heeft een oog dicht gedaan. Dit is een camping voor de lokale bevolking met hun stacarevans en hun wekelijke alcoholische weekend feestjes. Als je een rustige nacht wilt hebben , is die niet gegarandeerd.
2 ans depuis

John Briels
Néerlandais
We zijn met de voetbalclub een weekend in trainingscamp geweest met 25 personen. Dit is een perfecte camping restaurant goede mogelijkheden om te trainen en aan teambuilding te werken . Eigenaar Ed en Elverine hebben uitstekend voorzien van eten en drinken. In de voorbereiding van het nieuwe seizoen gaan we zeker terug.
2 ans depuis